jack sparrows
کاربر سایت
من دیدم تو ps2 چیت بزنی بازی قفل میکنه مـثل سان آندریاس
آره.چطور مگه؟
ببین باید بری تو اون سرد خونه و یک دوربین مخصوص (که داخل کیف هست اگه اشتباه نکنم) برای Sniper برداری که اونجاش هم کرک و پر ریزون هست :biggrin1:من آخرش هم راه اصولی کشتن اونا که شبیه مومیایی هستن ، و اون جونور خار دار ها رو نفهمیدم.
اگه میشه یه نفر راهنمایی کنه .
دوربین مخصوص چه صیغه ایه ؟
سلام آقا من رفتم یه DVD دیگه گرفتم(زیرنویس فارسی نیست) اونجا که کماندو ئه میاد درست شد و مشکلی نداشت.(البته اونجایی رو میگم که کماندو ئه واسه بار اول میاد و تو دمو باید دکمه بزنی) ولی یه جا دیگش گیر کرد:wallbash: (اونجایی که یک تونل رو رد میکنی بعد به سری اتاقک به هم وصلن و دراشونم اولش قفله!!) بعد من رفتم اون زیرنویس فارسه رو گذاشتم دقیقا همونجا گیر کرد یکی بگه جریان چیه؟ چرا دوتاش تو یه جا گیر میکنه؟ باید برم یه DVD دیگه بگیرم؟:frown:آخه واسه منم زیر نویس فارسی بود که هی گیر میکرد!
کلا ایرانیها اگه به یه بازی دست بزنن کار اون بازی تمومه:biggrin1:
شما روی کنسول دیگه تست کردی؟سلام آقا من رفتم یه DVD دیگه گرفتم(زیرنویس فارسی نیست) اونجا که کماندو ئه میاد درست شد و مشکلی نداشت.(البته اونجایی رو میگم که کماندو ئه واسه بار اول میاد و تو دمو باید دکمه بزنی) ولی یه جا دیگش گیر کرد:wallbash: (اونجایی که یک تونل رو رد میکنی بعد به سری اتاقک به هم وصلن و دراشونم اولش قفله!!) بعد من رفتم اون زیرنویس فارسه رو گذاشتم دقیقا همونجا گیر کرد یکی بگه جریان چیه؟ چرا دوتاش تو یه جا گیر میکنه؟ باید برم یه DVD دیگه بگیرم؟:frown:
مرسی.
مثل اینکه باید همین کارو کرد.مرسی.راستی حدودا چقدر مونده؟شما روی کنسول دیگه تست کردی؟
حتما تست کن چون میفهمی که ایراد از دستگاهته یا دیسکت
خیلی کم!مثل اینکه باید همین کارو کرد.مرسی.راستی حدودا چقدر مونده؟