مرسي ولي سردر نياوردم چون رمزي مثله جان بينهايت و تير بينهايت نداره
واسه این جور چيزا بايد بری کد game shark رو بگيری
www.gamesharks.com
مرسي ولي سردر نياوردم چون رمزي مثله جان بينهايت و تير بينهايت نداره
اخه چرا**** میگین؟نه رزیدنت اویل فقط برای ps3 میاد
سلاماقا من اونجا گير كردم كه يه جعبه رو باز ميكني و بعد ديوارهاي كنار ميچرخه و ادم اهني مياد و بعد از اون كه اونا رو ميكشي دوباره ميان چيكار كنم ؟
ويه سوال ديگه چيطوري ميشه از مين استفاده كرد ؟
اقا من تو اون مرحله خرابه گير كردم وقتي كه 2 تا از شكلها رو پيدا كردم يه يارو مياد كه اصلا نميميره و اينكه وقت 2 دقيقه اي تمام شه همه ستون ها توسط 3 تا مين رو ستون مياد پايين
1_حالا چيكار كنم ؟
2_چقدر از بازي مونده ؟
من رسیدم به جایی که اون یارو دوباره اشلی رو گرفت و لیون یه مکان یاب بهش وصل کردن(تو جزیره) چه قدرش مونده؟بازم نرم جلو یه نقشه 500000 کیلومتری جلوم سبز بشه:biggrin1:
خسته نباشی نگفتم که داستان رو تعریف کنی ولی به هر حال ممنون!فکر کنم امین وسطای capture 5 . تازه از اینجا Boss fight ها شروع میشه . باید دوباره اون یارو غول ریش داره رو بکشی بعدش اون یارو کماندو(jack krauser) رو بکشی بعدش اشلی رو تویه یه شیشه پیدا میکنی که باید نجاتش بدی بعدش باهم برین ویروس هایه لیون و اشلی رو توی یه آزمایشگاه بکشی بعدش با همون یارو (sadller) بجنگی بعدش تموم میشه.
خوب خلاصش اینه که زیاد نمونده ولی یه خورده سخت میشه همین در یک جمله .خسته نباشی نگفتم که داستان رو تعریف کنی ولی به هر حال ممنون!
3 ساعت دیگه کار داری :cheesygriمن رسیدم به جایی که اون یارو دوباره اشلی رو گرفت و لیون یه مکان یاب بهش وصل کردن(تو جزیره) چه قدرش مونده؟بازم نرم جلو یه نقشه 500000 کیلومتری جلوم سبز بشه:biggrin1: