Resident Evil 4

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من بازم گير كردم :((

وقتي كه كنترل اشلي رو به دست گرفتم از دست چند نفر در رفتم و حالا به يه جايي رسيدم كه سه تا در هست كه دوتاش با كنترل باز ميشه حالا سوميو چيكار كنم :confused::eek:

اقا من اونجا گير كردم كه يه جعبه رو باز ميكني و بعد ديوارهاي كنار ميچرخه و ادم اهني مياد و بعد از اون كه اونا رو ميكشي دوباره ميان چيكار كنم ؟

ويه سوال ديگه چيطوري ميشه از مين استفاده كرد ؟

اقا من اونجا گير كردم كه يه جعبه رو باز ميكني و بعد ديوارهاي كنار ميچرخه و ادم اهني مياد و بعد از اون كه اونا رو ميكشي دوباره ميان چيكار كنم ؟

ويه سوال ديگه چيطوري ميشه از مين استفاده كرد ؟
سلام
بعدش باید به یکم عقب تر برگردی دری که قبل از سوال اولت بود اونجا یه در هست که میری توش که شبیه اتاق کار هست!

اقا من تو اون مرحله خرابه گير كردم وقتي كه 2 تا از شكلها رو پيدا كردم يه يارو مياد كه اصلا نميميره و اينكه وقت 2 دقيقه اي تمام شه همه ستون ها توسط 3 تا مين رو ستون مياد پايين

1_حالا چيكار كنم ؟
2_چقدر از بازي مونده ؟

اقا من تو اون مرحله خرابه گير كردم وقتي كه 2 تا از شكلها رو پيدا كردم يه يارو مياد كه اصلا نميميره و اينكه وقت 2 دقيقه اي تمام شه همه ستون ها توسط 3 تا مين رو ستون مياد پايين

1_حالا چيكار كنم ؟
2_چقدر از بازي مونده ؟

فکر کنم شما اون جایی رو میگی که باید با اون کماندو (اسمش رو یادم نیست ) بجنگی . اول باید اونو بکشی تنها راهشم اینه که وقتی سپرشو میگیره کنار بهش تیر بزنی و قبل از دو دقیقه بکشیش بعد در ها باز میشه باید از پله ها بری پایین و اون مهره ها رو بذاری سره جاش . اگه نتونستی رد کنی یه خورده بیشتر توضیح بده تا بهت بگم .

من رسیدم به جایی که اون یارو دوباره اشلی رو گرفت و لیون یه مکان یاب بهش وصل کردن(تو جزیره) چه قدرش مونده؟بازم نرم جلو یه نقشه 500000 کیلومتری جلوم سبز بشه:biggrin1:

من رسیدم به جایی که اون یارو دوباره اشلی رو گرفت و لیون یه مکان یاب بهش وصل کردن(تو جزیره) چه قدرش مونده؟بازم نرم جلو یه نقشه 500000 کیلومتری جلوم سبز بشه:biggrin1:

فکر کنم امین وسطای capture 5 . تازه از اینجا Boss fight ها شروع میشه . باید دوباره اون یارو غول ریش داره رو بکشی بعدش اون یارو کماندو(jack krauser) رو بکشی بعدش اشلی رو تویه یه شیشه پیدا میکنی که باید نجاتش بدی بعدش باهم برین ویروس هایه لیون و اشلی رو توی یه آزمایشگاه بکشی بعدش با همون یارو (sadller) بجنگی بعدش تموم میشه.

• Like
Reactions: che-jaleb
فکر کنم امین وسطای capture 5 . تازه از اینجا Boss fight ها شروع میشه . باید دوباره اون یارو غول ریش داره رو بکشی بعدش اون یارو کماندو(jack krauser) رو بکشی بعدش اشلی رو تویه یه شیشه پیدا میکنی که باید نجاتش بدی بعدش باهم برین ویروس هایه لیون و اشلی رو توی یه آزمایشگاه بکشی بعدش با همون یارو (sadller) بجنگی بعدش تموم میشه.
خسته نباشی نگفتم که داستان رو تعریف کنی;):) ولی به هر حال ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or