Resident Evil 4 | PC

سیستمش که زیاد بالا نیست
امین شاد نشو ! این حداقل سیستم مورد نیاز فقط برای اجرا است.
به قول یکی از اعضای گیم اسپات با اين سيستم The Game will run like crap !
چون سیستم مورد نیاز بالا = گرافیک
نگران گرافیکش نباش. من نسخه PS2 رو بازی کردم گرافیکش خدا بود ! میگن نسخه Game Cube گرافیکش از مال PS2 هم بالاتره ! و اين نسخه هم از روی Game Cube داره پورت میشه ! (چی گفتم؟
108.gif
)

امین شاد نشو ! این حداقل سیستم مورد نیاز فقط برای اجرا است.
به قول یکی از اعضای گیم اسپات با اين سيستم The Game will run like crap !
سیستمش هر چه قدر هم باشه بالاخره بازیش پورت شده و بازی پورت شده زیاد سنگین نیست...

نگران گرافیکش نباش. من نسخه PS2 رو بازی کردم گرافیکش خدا بود ! میگن نسخه Game Cube گرافیکش از مال PS2 هم بالاتره ! و اين نسخه هم از روی Game Cube داره پورت میشه ! (چی گفتم؟
108.gif
)
میدونم. اره قاعدتا باید خوب باشه...

در مورد رزیدنت اویل 4 باید بگم بدون شک برای اجراش نیاز به سیستم و کارت گرافیک خیلی قوی نخواهید داشت..اما فکر میکنم یه کاری کنند که فقط کارت های که قابلیت پشتیبانی از دایرکس 9 دارند بتونند این بازی را اجرا کنند درست مثل انیموشا 3...:)

من این بازی را قبلا بازی کردم و بدم نمیاد که روی PC هم یک بار دیگه بازیش کنم :cheesygri ...فکر میکنم کنترل لئون با ماوس خیلی بهتر بشه..فقط امیدوارم خوب پورتش کرده باشند ..;)
بعید میدونم که امتیاز بالایی بهش بدن اما بازم خوبه ;) امیدوارم کاپکام این استراتژی را در مورد RE5 هم در پیش بگیره :cheesygri

نوشته شده توسط khorzo khan:
آقا این بازی ترسناک نیست که؟ فقط اسمش اینکه وحشت محشته نه؟
آخه من یوخده با بازیهای ترسناک مشکل دارم :scare: میترسم

مگه مجبورت كردن ؛ خب بازي نكن !

نوشته شده توسط khorzo khan:
آقا این بازی ترسناک نیست که؟ فقط اسمش اینکه وحشت محشته نه؟
آخه من یوخده با بازیهای ترسناک مشکل دارم :scare: میترسم
سلام .
من این بازی رو تا حدودی رو PS2 بازی کردم .
این شماره 4 رزیدنت اویل تنها چیزی که نیست ترسناک بودنشه ! ( برعکس شماره هایی مثل 1 و 2 مخصوصا 1 که آدم از ترس میمرد ! :) ) . بازی اصلا ترس و هیجان شماره های قبلی رو نداره ! :neutral:

از نظر كنترل با موس اگر حركت نوشنه سريع تر بشه خيلي كمك ميكنه ولي به احتمال زياد دو باره چرخيدن ليون يه خرده سخته و خيلي اروم ميچرخه
تو نسخه گيم كيوب تو گرافيك رعد وبرق و مه بود كه تو نسخه پي اس 2 حذف شده بود

گرافیک بالا به قطعات سخت افزاری مورد نیاز نیست
مثال:mgs2 رو به یاد میارین که برای Pc اومد با گرافیک 64 و رم 128 به راحتی اجرا میشد
مثال:بازی Medal رو هم به یاد بیارین گرافیک 128 رم 256
خودتون قضاوت کنید کدومشون از لحاظ گرافیک بهتر بود
من که میگم Mgs2 !

مثال:mgs2 رو به یاد میارین که برای Pc اومد با گرافیک 64 و رم 128 به راحتی اجرا میشد
مثال:بازی Medal رو هم به یاد بیارین گرافیک 128 رم 256
خودتون قضاوت کنید کدومشون از لحاظ گرافیک بهتر بود
من که میگم Mgs2 !

محمد بعیده این طور حرفی رو بزنی معلومه مدال بهتر بود اصلا mgs2 که رو پی سی اومد از رو پی اس 2 پورت شده بود و زیاد گرافیکش جالب نبود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or