بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
کارت شما متاسفانه بازی رو نمیکشه!من یک مشکل اساسی دارم اونم این که بعد از این که از اولین در تو بازی رد می شم و به اون روستا و کلیسا میرسم بازی سفید میشه و به زور میشه محیط رو حدس زد . کارت گرافیکم Geforce 5200 FX , 512 mb ram دارم.
کسی می تونه منو راهنمایی کنه. من خیلی گشتم ولی تو یه فرم دیگه یه نفر با این مشکل مواجه شده بود که هیچکس جوابی بهش نداده بود.

با کارت ati 128 9200 چطور؟کارت شما متاسفانه بازی رو نمیکشه!
باید بالای 5500باشه....![]()
مشکل اینجاست که کارت زیره 5500 بازی رو اصلا نشون نمیده و صفحه ی سیاه نشون داده میشه مگه نه بازیش همچین گرافیک خفنی نداره که کارت زیره 5500 نتونه اجراش کنه!بابا من خودم با geforce 5500 تا آخر بازي كردم به تنظيمات هم دست نزدم ته گرافيكه خود بازي گرافيكش از دموش بيشتره
مشکل اینجاست که کارت زیره 5500 بازی رو اصلا نشون نمیده و صفحه ی سیاه نشون داده میشه مگه نه بازیش همچین گرافیک خفنی نداره که کارت زیره 5500 نتونه اجراش کنه!

گرافیکش خوبه؟؟؟؟؟؟؟آره اينو راست ميگي فاميل ما يا 5200 نتونست بازي كنه ولي نامردي نكن اون گرافيك بده پس كدوم بازي گرافيكش خوبه
ههههههههههه:laughing:![]()

صفحه ی اول سایت رو بروکسی کدی رمزی نداره از بازی؟
یکی از دوستان یه فایل rar گذاشته بود که کار نکرد
اگه کسی کد یا رمزی داره لطفا بزاره

راستی من این بازیو دارم با کارت 5200 بازی میکنم به تنظیمات دست نزدم روون داره بازی میکنه ::cheesygri

من که دارم بازی میکنم :cheesygri
کدی رمزی چیزی نبود؟ :confused:
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats