بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن

بخصوص برای کسانی که قبلا رزیدنت اویل 4 را بر روی کنسول بازی نکرده اند

اصلا!من دی وی دیشو خریدم(افه ای خبر نیست میخوام بگم چند ماهی بیشتر نیست تو ایرانه)خیلی بازیه ترسناکیه.موافقین؟؟؟؟:confused:
شماره های قبلی ترسش خیلی خیلی بیشتر از این شماره بود...اگه این پچ رو نصب کنم میشه پاکش کرد؟!
اخه من میترسم سیستمم نکشش بعد ضایع بشم!![]()
من دی وی دیشو خریدم(افه ای خبر نیست میخوام بگم چند ماهی بیشتر نیست تو ایرانه)خیلی بازیه ترسناکیه.موافقین؟؟؟؟:confused:
اصلا!
به نظر بازیه اکشن خوبیه
چیزی که نداره ترسیدنشماره های قبلی ترسش خیلی خیلی بیشتر از این شماره بود...
:biggrin1:

كسي نيست جواب ما رو بدهچون يه بار اين بازي نما رو خريدم تو رز 4 بود نصبش كردم گرافيكش كه خوشم نيود بعد بازي كامل نبود وسط بازي قاط ميزد موقع نشون دادن دمو ها مال شما كه اينجوري نيست هست؟؟؟
يعني شما مشكل نشون دادن دموهاي وسط بازي رو ندارين منظورم دمو هاي رندر شده نيستها
به جون خودم من با 4 تا isp امتحان کردم میادجواد عكسات نمياد :cheesygri
نه نداشتم ،ندارم،نخواهم داشت :biggrin1:يعني شما مشكل نشون دادن دموهاي وسط بازي رو ندارين منظورم دمو هاي رندر شده نيستها
واقعا بازی بدون افکت های گرافیکی هیچ هست، اولین بازی هست که احساس میکنم گرافیک و گیم پلی خیلی به هم کمک میکنن و فقط واسه نمایش نیستنهمونطور كه دوستان اشاره كردن بازي با اين patch بالاخره به گرافيك واقعيش تو pc تبديل شد افكتهاي نمايشي بازي كه بيشرينش مربوط به نورپردازي و بخصوص انعكاسش از منبع نور كه در محيطهاي تاريك بازي كه كم هم نيستن بيشتر به چشم مياد كه گرافيك بازيو(كه مطمئنا شامل gameplay هم هست)متحول كردن تا بالاخره بعد از كلي ضد حال و انتظار بتونيم اين بازيو در حد واقعيش بازي كنيم
نه نمیشه! من دیشب روی 6200 پسر خالم امتحان کردم حتی روی 800*600 افت فرم داره!اگه این پچ رو نصب کنم میشه پاکش کرد؟!
اخه من میترسم سیستمم نکشش بعد ضایع بشم!![]()
پچش رو نصب کن کاملا نظرت عوض میشه! توی روستا با اینکه چیزی برای ترسیدن نداره به خاطر مه و هوا احساس ترس عجیبی پیدا میکنیچیزی که نداره ترسیدنشماره های قبلی ترسش خیلی خیلی بیشتر از این شماره بود...
اتفاقا خیلی بالا رفته!ولی فکر نکنم انقدر رفته باشه بالا که قبلا روش اجرا میشده با مشکل زیاد اجرا بشه (شاید فریم ریتت بیاد پایین ولی فکر نکنم دیگه خیلی فرق کنه)
گفتم که!!!!كسي نيست جواب ما رو بده