Resident Evil 4 | PC

سلام به همگی :)

من این پچ را نصب کردم
این پچ بر روی نسخه ی آسیایی بازی هم قابل نصب هست .. و از این جهت مشکلی نیست .. فقط کافیه تغییراتی در رجیستری و نام پوشه ی بازی بدید

حجم خود پچ 71.3 مگابایت هست ... حجم فایل اصلی در حدود 6.9 و حجم فایل کرک شده ی در حدود 6.5 مگابایت که جمعا میشه نزدیک به 85 مگابایت :-"

1. Changes from ver1.1.0
----------------------------------------
> General adustments and improvements made to graphics, lighting, and effects.
> Rare issue causing the game to freeze when skipping cut scenes addressed.

با نصب این پچ مشکل نبود نورپردازی و افکت هایی نظیر گرد و غبار و مه در بازی رفع میشه و بطور کلی گرافیک نسخه ی PC رزیدنت اویل 4 بطور بسیار فاحشی بهتر میشه ... البته بازم از نظر من به پای نسخه ی گیم کیوب نمیرسه اما تقریبا با نسخه ی PS2 برابری میکنه و حتی از بعضی لحاظ ( بواسطه ی وجود بعضی افکت ها که در نسخه ی PS2 وجود نداشت) بهتر هم میشه ... ;)

در ضمن یکی دیگر از کارایی که این پچ انجام میده افزودن انتخاب سطح سختی در ابتدای بازی هست ... با نصب این پچ در ابتدای بازی میشه یکی از دو گزینه ی Normal و یا Easy را انتخاب کرد.
پیش از این در ابتدای بازی امکان انتخاب کردن سطح سختی وجود نداشت و بازی بطور پیش فرض در حالت Normal شروع میشد ...

عکس هایی که من بعد از نصب پچ از بازی گرفتم ...

29uwva1.jpg

2j5xb8n.jpg

2n87xjq.jpg

فقط یادتون باشه با نصب این پچ سرعت بازی کمی افت میکنه که البته برای کسانی که کارت گرافیک سطح متوسط و یا سطح بالا دارند چندان محسوس نیست

در هر صورت با نصب این پچ تغییرات در گرافیک بازی انقدر زیاد هست که ارزش دانلود کردن داشته باشه :cool: بخصوص برای کسانی که قبلا رزیدنت اویل 4 را بر روی کنسول بازی نکرده اند

آخرین ویرایش:
خوب من پچ رو با تمام محتویات دانلود کردم و بازی رو اجرا کردم! اولین چیز جدیدی که دیدم این بود که اول ازت زبون بازی رو میپرسه مثل PS2!!! لوگو هایی که نشون میده همگی عین نسخه ps2 شده اند...و همچنان هیچ لوگویی از ubi soft ندیدم
از اونجا که که با کلک پچ رو نصب کردم فکر کنم همون اول بسم الله اثر خودش رو گذاشت :-"
توی منوی بازی اسم بازی هنوز biohazard بود و گزینه exit رفته بود بالا...این یارو هم که اسم بازی رو میگه قاطی کرده بود نمیدونست ورژن بازی کجایی اونجا نوشته بود biohazard این یارو میگفت resident evil 4 نمیدونی این یه تیکه چه قدر خندیدم
285.gif

دیگه توضیح نمیدم این منوی بازی که کاملا متحول شده بود و مکانی برای خنده من :biggrin1:

همونطور که فرزاد خان هم گفتن درجه سختی easy هم به بازی اضافه شده است!
گرافیک بازی واقعا متحول شده ولی هنوز در حد نسخه GC نیست ولی از نسخه ps2 یه کمی بالاتر هست.... من توی حجم بازی که روی درایو هارد جا میگیره فقط 100 مگ تفاوت دیدم پس از نصب پچ!در حالی که گفته شده نسخه us حدود 7 گیگ فضا برای نصب میخاد!در حالی واسه من الان 4.6 گیگ هست
به قول برو بچ GS به امید اینکه نسخه us از Shader3 پشتیبانی کنه :biggrin1:

تصاویری که در زیر مشاهده میکنید خودم از بازی گرفتم!قبل از پچ ،بعد از پچ :biggrin1:

========================================================

==========================================================

========================================================

===========================================================

===========================================================

خلاصه اگر جایی اشتباه کردم ببخشید...دارم میمرم از خواب!!! Re4 دوباره توی برنامه غذایی من قرار گرفت

من هم دارم دانلود میکنم
بچه ها از این به بعد پچ یا دمو اگه خواستید دانلود کنید فقط از game spot دانلود کنید این قول رو بهتون میدم که سرعت دانلود به مقدار خیلی زیادی افزایش پیدا میکنه
جواد جان این عکس هایی که بعد از نصب پچ گزاشتی واقعا نشون میده گرافیک پیشرفت زیادی میکنه بازی های فعلیمون هم تموم کردیم حوصلم سر رفت از عید تا حالا بازی جدید نیومده فقط vertua tennis بازی میکنم
جواد خودت افت فریم داری یا روون اجرا میشه؟

سمیر جان،من قبلا روی رزلوشن 1280*1024 بازی میکردم بدون هیچ افت فریمی!فریم همیشه ثابت روی 30 بود...ولی الان توی 1024*768 افت فرم دارم تا 25!!! البته فقط توی صحنه های شلوغ
! ولی وقتی روی 800*600 میذارم کاملا روون میشه!!! ولی لبه ها صاف نبودن و می رفتن تو اعصابم
به همین خاطر رفتم از توی تنظیمات کارت گرافیک AA رو گذاشتم روی 2XQ و anisotropic رو هم گذاشتم روی 4X و در آخر هم Vertical Sync رو فعال کردم!!! گرافیک بازی خدا شد!!! یعنی اون چیزی که 3 ماه پیش بازی کردی رو اصلا بازی حساب نمی کنی!!! تو این حالت حتی تو شلوغ ترین صحنه ها هم افت فرم نداشتم!!! امتحان کردم حتی 20 ganados اومدن جلوم کوچکترین افت فرم نداشتم

گرافیک بازی خیلی رو تم بازی تاثیر داره!!! به نظر من بازی از قبل خیلی ترسناک تر شده!دفعه قبل که من خیال میکردم بازی یه اکشن خالصه ولی الان دوباره همون حسی که روی ps2 بازی میکردم بهم دست داد!!! حالا میتونم بگم بازی 60% اکشن 40% ترسناکه

اقا منم پچ رو دانلود كردم ولي جالب اينجاست كه بازي رو نخريدم هنوز ولي اين عكسا رو كه ديدم خوشم اومد جواد عكسات نمياد :cheesygri
چون يه بار اين بازي نما رو خريدم تو رز 4 بود نصبش كردم گرافيكش كه خوشم نيود بعد بازي كامل نبود وسط بازي قاط ميزد موقع نشون دادن دمو ها مال شما كه اينجوري نيست هست؟؟؟
يعني شما مشكل نشون دادن دموهاي وسط بازي رو ندارين منظورم دمو هاي رندر شده نيستها

همونطور كه دوستان اشاره كردن بازي با اين patch بالاخره به گرافيك واقعيش تو pc تبديل شد افكتهاي نمايشي بازي كه بيشرينش مربوط به نورپردازي و بخصوص انعكاسش از منبع نور كه در محيطهاي تاريك بازي كه كم هم نيستن بيشتر به چشم مياد كه گرافيك بازيو(كه مطمئنا شامل gameplay هم هست)متحول كردن تا بالاخره بعد از كلي ضد حال و انتظار بتونيم اين بازيو در حد واقعيش بازي كنيم
بازي با توجه به بكارگيري فيلترينگهاي antaliasing,anisotropic سطح بالاتر گرافيك تميز تر و صاف تري و با جزئيات بيشتر در مناطق دورتر از ديد چشم نسبت به نسخه هاي كنسولي هست.

Geforce 7900gt
تنظيمات:
1200*1600
anisotropic filter: 16x
antialiasing 4x transparent full screen supersample mode

من دی وی دیشو خریدم(افه ای خبر نیست میخوام بگم چند ماهی بیشتر نیست تو ایرانه)خیلی بازیه ترسناکیه.موافقین؟؟؟؟:confused:
اصلا!:)
به نظر بازیه اکشن خوبیه:)
چیزی که نداره ترسیدن;) شماره های قبلی ترسش خیلی خیلی بیشتر از این شماره بود...

من برای پردیس رو دارم همونطور که میدونید ستاپ اصلی نیست و یه ستاپ تو نصب کرده ی بازی داره
تو رجیستری که ثبت نمیشه پس با اویل 4 که pardis به خورد ملت داده نمیشه بازی کرد نه؟
جالب اینجاس من وقتی کرک رو ریختم فقط کرک استرالیایی همه ی اون موارد هم مثل گرافیک بهتر با درجه سختی ازافه شده فقط تنظیمات گرافیکی مثل aa و اینچیزا ازافه نشده

اگه این پچ رو نصب کنم میشه پاکش کرد؟!
اخه من میترسم سیستمم نکشش بعد ضایع بشم!:)

فکر کنم با پاک کردن و نصب مجدد بازی پچ هم پاک شه
ولی فکر نکنم انقدر رفته باشه بالا که قبلا روش اجرا میشده با مشکل زیاد اجرا بشه (شاید فریم ریتت بیاد پایین ولی فکر نکنم دیگه خیلی فرق کنه)

من دی وی دیشو خریدم(افه ای خبر نیست میخوام بگم چند ماهی بیشتر نیست تو ایرانه)خیلی بازیه ترسناکیه.موافقین؟؟؟؟:confused:

صد در صد

اصلا!:)
به نظر بازیه اکشن خوبیه:)

امین من چیکار کنم که میترسم؟:( :biggrin1:
F.E.A.R رو از اولش ترسیدم چون فکر میکردم بازی ترسناکی هست :biggrin1: :biggrin1:
ولی آخرش فهمیدم اصلا ترسناک نبود
اما وقتی فکر میکنم این ترسناکه ...
نتونستم از اون اولش بیام جلو :biggrin1:
رسیدم به اونجا که طرف دینامیت پرت میکنه خوب؟
خوب؟
هاردم سوخت :( :( :(

چون يه بار اين بازي نما رو خريدم تو رز 4 بود نصبش كردم گرافيكش كه خوشم نيود بعد بازي كامل نبود وسط بازي قاط ميزد موقع نشون دادن دمو ها مال شما كه اينجوري نيست هست؟؟؟
يعني شما مشكل نشون دادن دموهاي وسط بازي رو ندارين منظورم دمو هاي رندر شده نيستها
كسي نيست جواب ما رو بده

جواد عكسات نمياد :cheesygri
به جون خودم من با 4 تا isp امتحان کردم میاد:)

نه نداشتم ،ندارم،نخواهم داشت :biggrin1:

همونطور كه دوستان اشاره كردن بازي با اين patch بالاخره به گرافيك واقعيش تو pc تبديل شد افكتهاي نمايشي بازي كه بيشرينش مربوط به نورپردازي و بخصوص انعكاسش از منبع نور كه در محيطهاي تاريك بازي كه كم هم نيستن بيشتر به چشم مياد كه گرافيك بازيو(كه مطمئنا شامل gameplay هم هست)متحول كردن تا بالاخره بعد از كلي ضد حال و انتظار بتونيم اين بازيو در حد واقعيش بازي كنيم
واقعا بازی بدون افکت های گرافیکی هیچ هست، اولین بازی هست که احساس میکنم گرافیک و گیم پلی خیلی به هم کمک میکنن و فقط واسه نمایش نیستن

اگه این پچ رو نصب کنم میشه پاکش کرد؟!
اخه من میترسم سیستمم نکشش بعد ضایع بشم!:)
نه نمیشه! من دیشب روی 6200 پسر خالم امتحان کردم حتی روی 800*600 افت فرم داره!
افت فرم هایش خیلی اذیت میکنه حتی 1 فرم که از دست میره بد جور لگ میندازه! نسبت به بازی های دیگه خیلی به فرم حساسیت داره.! من vegas رو روی 12 فرم بازی میکردم افت فرم انقدر اذیتم نمیکرد

در ضمن امین مبارکه!بالاخره این مدیر ها تو رو کاربر فعال کردن :biggrin1:

پچش رو نصب کن کاملا نظرت عوض میشه! توی روستا با اینکه چیزی برای ترسیدن نداره به خاطر مه و هوا احساس ترس عجیبی پیدا میکنی

ولی فکر نکنم انقدر رفته باشه بالا که قبلا روش اجرا میشده با مشکل زیاد اجرا بشه (شاید فریم ریتت بیاد پایین ولی فکر نکنم دیگه خیلی فرق کنه)
اتفاقا خیلی بالا رفته!

كسي نيست جواب ما رو بده
گفتم که!!!!

view
عکس های زیر با 8X AA و 16X AS و VS
منتظر مقایسه های من باشید!

view

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or