باید هر کدوم از کلیدهایی رو که میگه پشت سر هم و بی وقفه بزنی و وقتی هم دوتا دکمه روی صفحه نشون داد بلافاصله دو تا رو با هم بزنی تا جاخالی بدی و نیفته روت.! :biggrin1:
امروز بیکار بودم روی Normal و فقط با استفاده از 2 اسلحه BlackTail و Striker تا آخر Upgrade شده تا آخر رفتم زمانم به نظر خودم خوب بوده ...3 ساعت و 56 دقیقه. ولی hit Ratio خیلی پایینه چون با دقت تیر اندازی نمیکردم!!!یادمه دفعه اول که بازی رو تموم کردم hit ratio روی 95% بود آخر بازی...
بعد از این همه تغییر تاریخ انتشار ubisoft واقعا روی re4 کار کرده و حتی بعضی از سایت ها معطقدند که این نسخه بهترین میون کنسول های دیگه میشه
The PC version of Resident Evil 4 has been in development for a long time, but a final version of the game is coming out in Japan on June 7. The PC port requires Windows 2000/XP, a Pentium 1.4GHz (although it is recommended that you use a 2.4GHz processor or greater), 256 MB of RAM (512MB recommended), 7GB of hard drive space, a DVD-ROM drive and 128MB of video RAM (256MB of video RAM and a GeForce 6600 or better is recommended). There aren’t any new special features for the PC port except Ada Wong’s bonus missions and tuned graphics. Sure it’s a cosmetic change, but Resident Evil 4 on the PC looks way better than it does on the Gamecube, Playstation 2 or Wii.
البته همیشه شرکت بازی سازی یکم زیادی میگه فضای مورد نیاز رو!
این بازی که من دارم 4.60 گیگ هست:biggrin1: این همه اختلاف زیاده...
سمیر حالا تاریخ عرضش کیه؟چرت نگفتی؟:biggrin1:
final version of the game is coming out in Japan on June 7
خدا کنه تو این تاریخ بیاد با این گرافیک ارزش بازی کردن رو حتما داره
نمیدونم ubi با 2.40 gb دیگه میخواد چه غلطی بکنه:biggrin1: فکر کنم چون تکستچر هاش و اینچیزاش ارتقا پیدا کرده حجمش رفته بالا
چرت و پرتا رو من نگفتم این مطلب رو از یه سایت گرفتم که تازه کشف شده:biggrin1:
يعني واقعا اميدوار باشيم؟!
من نسخه اوليه يا بهتر بگم نسخه ناقص بازي رو قيدشو زدم و منتظر نسخه آمريكايي UBI شدم به اين بهانه كه بازي حداقل يك نمايش گرافيكي در حد نسخه ps2 داشته باشه
گرافيك اين بازي بشدت رو gameplay تاثير گذاره حداقل اين چيزيه كه من تو نسخه كنسولي ديدم
راستي شما از تاريخ انتشار بازي مطمئن هستيد؟
الان كه ديدم "گيم اسپات" تاريخ رو 15 ماه May زده(البته اگه تغييرش نده)
به نظرم دیگه عوض نمیشه با سابقه ای که ubi از Re4 در تاریخ ریلیز این بازی داره دیگه کسی نمیاد به طور حتمی بگه
ولی دیگه کلیه کارهاش تموم شده و الان بازی آماده هستش تاریخ سایتی که این مطلب رو ازش در آوردم نسخه ژاپنی رو گفته شاید تاریخ gs برای کشور دیگه ای بوده
نظر من هم همینطوره گرافیک تاثیر خیلی بالایی رو گیم پلی داره
سلام
والا من خودم تقربیا اخر های بازی هستم!
دارم با mouse aim بازی میکنم همچین گرافیک بدی هم نداری یعنی اون طوری هم نیست که قیده بازی رو بزنی!
البته من نسخه های دیگه رو ندیدم شاید شما ها دیدین که این طوری فکر میکنین
در کل بازیه خداییه
پس توصيه ميكنم حتما يكي از نسخه هاي كنسولي بازيو ببين
البته بهتره كه نبيني چون ديگه اخراي بازي هستي و اينكه
بارها من تو اين تاپيك اين جمله رو نوشتم كه گرافيك pc اين بازي تاثير خيلي زيادي رو كيفيت كلي بازي داشته كه شايد از ديد بعضيا زياده روي كردم اما در مورد خودم كه مدتها منتظر اين بازي بودم يه ضد حال اساسي بود
فرضا:
وقتي شما به اون منطقه قبرستان پايين كليسا تو نسخه pc وارد ميشيد كاملا ميتونيدبه محيط اطرافتون تسلط داشته باشيد و تا حدي اون محوطه پايين تر از حد واقعي رندر شده كه شايد كمترين احساس رو از وارد شدن به چنين محيطي داشته باشيد
گرافيك كنسولي همون محوطه يه محيط كاملا تاريك هست كه اگه اشتباه نكنم رعد و برق براي لحظاتي اون محوطه رو روشن ميكرد محيط انقد مخوف بود كه شايد اون قسمت رو شما نفستون رو برا مدتي تو سينه حبس كنيد تا بالاي اون قسمت برسيد اين وضعيت تو نسخه pc با كمترين حس ممكن به دليل گرافيك ناقص بازي وجود داشت حداقل برا من
مقايسه نسخه pc,(عكس بالايي),ps2(عكس پاييني) در صحنه اي از محوطه قبرستان:
خداییش راست میگی!
حالا غیر گرافیک سایه زنی تو نسخه ی pc در سطح افتضاحی قرار داره!
مخصوصا تو این ژانر بازی که سایه زنی خیلی خوب باشه تا اون حس ترس رو القا کنه...