Resident Evil 4 | PC

سلام
بچه ها یه سری به gamespot زدم در قسمت نظرات ( You Say ) بازی با 84 رأی امتیاز 9.4 گرفته از دید کاربران و تقریبا من در اکثر بازی ها دیدم که هر چی در قسمت You Say یه بازی بوده با نمره بازی که از سایت گرفته تقریبا نزدیک بوده و در برخی موارد یکی بوده
به نظرتون ممکنه واقعا این نسخه یوبی سافت یه چیز خوب از کار درآمده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینک http://uk.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html

آخرین ویرایش:
تفاوت های فاحشی از نظر گرافیک ، گیم پلی ( ساپورت کردن موس) دو سه تا اسلحه جدید و لباس جدید و....

گرافيكش چقدر بيشتره؟؟؟

اگه بازيه يوبي رو نصب كنم بعد سيوهاي قبلي رو كه ماله يه شركت ديگه بوده بذارم تو بازي يوبي كار ميكنه ديگه نه؟ :confused:

تفاوت های فاحشی از نظر گرافیک ، گیم پلی ( ساپورت کردن موس) دو سه تا اسلحه جدید و لباس جدید و....

از نظر گرافیک فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه چون این نسخه ای رو ما بازی می کنیم گرافیک خوبی داره البته در نسخه PS2 هم نور پردازی کاملی نداشت و فقط میشه گفت نسخه Game Cube فوق العاده بودو در PC هم عملا نور پردازی نداره و در مورد اسلحه و لباس جدید هم اگه از روی گیم کیوب پورت شده باشه فقط 1 لباس باز خواهد شد که همون لباس لیون در RE2 هستش ولی اگه از روی PS2 باشه 2 تا لباس باز میه که دومی لباس لیون حالت گانگستری داره(اگه اون مسلسل 1000000 رو بخری با این لباس Reload کنی لیون کلاهش رو به هوا پرتاب میکنه) و اشلی هم لبای اهنی تنش میکنه که هم دیگه کشته نمی شه و هم به علت سنگینی لباس اون رو نمی تونن بلند کنن و در مورد اسلحه هم که فکر نمی کنم چیز جدیدی باشه و در مورد ساپرت موس بیاید توقع داشته باشیم که مثل بازی تیر اندازی موس خیلی دقیق بشه و هدف گیری ثابتی داشته باشه بلاخره اسلحه تکون میخوره و:cheesygri در کل فکر کنم اگر نسخه UBI بیاد نور پردازی بازی کامل شده باشه.:blushing:

از نظر گرافیک فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه چون این نسخه ای رو ما بازی می کنیم گرافیک خوبی داره البته در نسخه PS2 هم نور پردازی کاملی نداشت و فقط میشه گفت نسخه Game Cube فوق العاده بودو در PC هم عملا نور پردازی نداره و در مورد اسلحه و لباس جدید هم اگه از روی گیم کیوب پورت شده باشه فقط 1 لباس باز خواهد شد که همون لباس لیون در RE2 هستش ولی اگه از روی PS2 باشه 2 تا لباس باز میه که دومی لباس لیون حالت گانگستری داره(اگه اون مسلسل 1000000 رو بخری با این لباس Reload کنی لیون کلاهش رو به هوا پرتاب میکنه) و اشلی هم لبای اهنی تنش میکنه که هم دیگه کشته نمی شه و هم به علت سنگینی لباس اون رو نمی تونن بلند کنن و در مورد اسلحه هم که فکر نمی کنم چیز جدیدی باشه و در مورد ساپرت موس بیاید توقع داشته باشیم که مثل بازی تیر اندازی موس خیلی دقیق بشه و هدف گیری ثابتی داشته باشه بلاخره اسلحه تکون میخوره و:cheesygri در کل فکر کنم اگر نسخه UBI بیاد نور پردازی بازی کامل شده باشه.:blushing:

عزیز تمام این چیزایی که من گفتم شرکت یوبی سافت اعلام کرده بود خودش به بازی اضافه میکنه اصلا ربطی به کنسولی که بخواد بازی رو ازش کانورت کنه نداره.

راستی بچه ها یه عکس از نسخه PC پیدا کردم که تفات هایی رو نشون میده نسبت به این نسخه که ما بازی کردیم:

Attachments

• evil-pc.jpg
    evil-pc.jpg
    32.7 KB · مشاهده: 54
خب
نظرات یوزرهای گیم اسپات میگه که نسخه ای که یوبی توی اروپا منتشر کرده هیچ فرقی با نسخه ای که الان ما داریم بازی میکنیم نداره !
گرافیک همونیه که بود
ساپورت ماوس هم نداره

توی فروم مربوط به RE4 میتونید خودتون بخونید

http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/forum.html?om_act=convert&om_clk=tabs

یه پچ غیر رسمی هم منتشر شده که Biohazard 4 رو به RE4 تبدیل میکنه و یه سری تغییراتی توی منوها و Language های بازی میده (3-4 تا زبان اضافه میکنه)
ولی گرافیک هیچ تغییری نمیکنه

این لینک تورنت فایله پچه :
http://www.mininova.org/tor/604141

اینم لیست چیزایی که تغییر میکنن :

http://xs413.xs.to/xs413/07096/REPatch.JPG

* من خودم این پچ رو امتحان نکردم و نمیدونم سالمه یا مشکل داره ... اگر این پچو نصب کنین بازی اجرا نمیشه و پیغام Please Insert the Disk رو میده ... در نتیجه باید منتظر کرک برای نسخه ی یوبی موند تا بتونیم این نسخه ای که داریم رو پچ کنیم و بعد اجرا کنیم

دوستان از وقتی که این بحث اومدن نسخه یوبی شروع شده من منتظرم ببینم چی میشه و ارزش داره این نسخه رو بازی کنم یانه ؟
حالا شما بگین صبر کنم تا نسخه جدید بیاد یا همین نسخه رو که دارم بازی کنم.
یعنی اینقدر فرق میکنه.
در مورد گرافیک بازی ،گرافیک بازی خوبه فقط نور پردازی کمی داره .

دوستان از وقتی که این بحث اومدن نسخه یوبی شروع شده من منتظرم ببینم چی میشه و ارزش داره این نسخه رو بازی کنم یانه ؟
یعنی اینقدر فرق میکنه.

طبقه گفته بهزاد بهتره بزنی تو کار همین نسخه ای که داری .

یعنی اینقدر فرق میکنه.

ارزش داره صبر كني
چندي قبل رفتم گرافيك نسخه ps2 بازيو پيش يكي از آشنايان ديدم صحنه هايي كه ما تو نسخه pc داريم انگار يك اسكلت از صحنه هاي رندر شده كامل بازيه
موضوع فقط نور پردازي نيست برخي صحنه ها بدون بافت گذاري رندر ميشن تو نسخه pc
جزئيات حتي بسيار پايينتر از نسخه هاي كنسولي هست اينو به عينه تو شاخو برگ درختها و روي زمين حداقل تو اون مدتي كه من از نزديك ديدم فاحش بود
حداقل ميشه اميدوار بود چون نسخه ubi نسخه official بازيه...
هر چند مساله ديگه اينه كه وقتي نسخه ubi بياد چطور ميشه اينجا از نسخه هاي ناقص بازي تشخيص داد؟!

آقا بهزاد کاملآ درست میفرمایند
من فروم را که مطالعه کردم دیدم همگی گفتند که BH4 را EA منتشرش کرده و RE4 را یوبی
و یکی از کاربرا نوشته بود هر دوشون مثل هم هستن و هر دوشون قند عسل هستن :biggrin1:
جالبه برای هیچکدوم اونا ساپورت نشدن موس بازی مهم نبوده و گفته بودن که اصلآ بازی به موس احتیاج نداره(واقعآ هم همینطور بود)
و یکیشونم این لینک را داده بود که برای فعال کردن موس تو بازی بود.همون هست که ما ازش استفاده میکنیم که البطه (نسخه ی جدید (2 اون هم اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or