بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
خوب منم منظورم همین بود مهم اینه حجمش 7 گیگ7 گیگ روی هارد !!نه 7 گیگ روی dvd
ميشه بگيد نسخه يوبي سافت چقدر فرق داره؟
تفاوت های فاحشی از نظر گرافیک ، گیم پلی ( ساپورت کردن موس) دو سه تا اسلحه جدید و لباس جدید و....
تفاوت های فاحشی از نظر گرافیک ، گیم پلی ( ساپورت کردن موس) دو سه تا اسلحه جدید و لباس جدید و....
از نظر گرافیک فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه چون این نسخه ای رو ما بازی می کنیم گرافیک خوبی داره البته در نسخه PS2 هم نور پردازی کاملی نداشت و فقط میشه گفت نسخه Game Cube فوق العاده بودو در PC هم عملا نور پردازی نداره و در مورد اسلحه و لباس جدید هم اگه از روی گیم کیوب پورت شده باشه فقط 1 لباس باز خواهد شد که همون لباس لیون در RE2 هستش ولی اگه از روی PS2 باشه 2 تا لباس باز میه که دومی لباس لیون حالت گانگستری داره(اگه اون مسلسل 1000000 رو بخری با این لباس Reload کنی لیون کلاهش رو به هوا پرتاب میکنه) و اشلی هم لبای اهنی تنش میکنه که هم دیگه کشته نمی شه و هم به علت سنگینی لباس اون رو نمی تونن بلند کنن و در مورد اسلحه هم که فکر نمی کنم چیز جدیدی باشه و در مورد ساپرت موس بیاید توقع داشته باشیم که مثل بازی تیر اندازی موس خیلی دقیق بشه و هدف گیری ثابتی داشته باشه بلاخره اسلحه تکون میخوره و:cheesygri در کل فکر کنم اگر نسخه UBI بیاد نور پردازی بازی کامل شده باشه.:blushing:
دوستان از وقتی که این بحث اومدن نسخه یوبی شروع شده من منتظرم ببینم چی میشه و ارزش داره این نسخه رو بازی کنم یانه ؟
حالا شما بگین صبر کنم تا نسخه جدید بیاد یا همین نسخه رو که دارم بازی کنم.
یعنی اینقدر فرق میکنه.
در مورد گرافیک بازی ،گرافیک بازی خوبه فقط نور پردازی کمی داره .
دوستان از وقتی که این بحث اومدن نسخه یوبی شروع شده من منتظرم ببینم چی میشه و ارزش داره این نسخه رو بازی کنم یانه ؟
حالا شما بگین صبر کنم تا نسخه جدید بیاد یا همین نسخه رو که دارم بازی کنم.
یعنی اینقدر فرق میکنه.
در مورد گرافیک بازی ،گرافیک بازی خوبه فقط نور پردازی کمی داره .