Resident Evil 4 | PC

يه سوال
بنظرتون احتمال داره نسخه اصلي كه ubi تو تاريخي كه گيم اسپات برا نسخه آمريكا تعيين كرده مشكلات گرافيكي ناهنجار اين نسخه بازي كه پخش شده رو برطرف كرده باشه؟
گرافيك بازي رو نابود كردن رو pc

يه سوال
بنظرتون احتمال داره نسخه اصلي كه ubi تو تاريخي كه گيم اسپات برا نسخه آمريكا تعيين كرده مشكلات گرافيكي ناهنجار اين نسخه بازي كه پخش شده رو برطرف كرده باشه؟

بابا بی خیال!
این عکسها فکر نکنم درست باشه;)
در ضمن بچه ها میگفتن از گرافیکش از نسخه ی ps2 بهتره;)

به گفته کپکام باید صبر کرد و دید که ubi چه گلی به سر خودش میزنه!!! چون مطمئن باش اگر re4 رو مثل آدم پورت کنه و اون چیزایی که قولش رو داده بود رو عملی کنه محبوبیتش چند برابر میشه...
نمونه این قول ها گرافیک در حد NGC و حتی بیشتر....

نابود کردن...ای کاش نابود میکردن....
بازی از بیخ و بن نور پردازی نداره!!!سایه پردازی که قاعدتا نباید داشته باشه چون نور پردازی نداره!!! تکسچر ها خوبن ولی به پای ps2 هم نمیرسه!!! اون عکس سمت چپ رو هم که گذاشتی دیگه کاملا معلومه که گرافیک نسخه های دیگه چی بوده گرفیک نسخه pc در حال حاضر چیه!!!
این عکسها فکر نکنم درست باشه;)

این عکس ها کاملا درسته :(

در ضمن بچه ها میگفتن از گرافیکش از نسخه ی ps2 بهتره;)
گرافیک بازی در حد 50% نسخه ps2 هم نیست!!!
ولی اگر اون عکس های ubi درست باشه و ریلیز یوبی اونجوری باشه گرافیک بازی چیزی در حدود بین نسخه های gc & ps2 هست!!!

من که منتظر نسخه یوبی هستم واگر نسخه یوبی هم اینجوری باشه بهتون قول میدم گرافیک بازی 5 بگیره

سر همين افتضاه تو گرافيكش من بازيو تا اواسط مرحله دهكده بازي رفتم و اين عكسا رو كه ديدم كاملا قانعم كرد كه از نظر نمايش تصويري بازي ناقصه...تو اوج هيجان بازيو پاكش كردم
25.gif

اميدوار باشيم نسخه ubi نسخه بدون اشكال اين بازي بي نظير باشه

عمرا این عکس ها واقعی باشه
:eek: آخه شما ها که دیگه نسخه pc رو بازی کردید گرافیکش اینجوری نبود که این اصلا یه عکس سیاه و سفیده این چیه آخه اینجوری بود:confused: نه خداییش گرافیک برای pc اینجوری بود:confused:

هر دو عکس رو دیدم. به نظر من جالب بود که توی عکس سمت چپی ، توی هر 3 عکس طرف 10 تیر داره !
البته وقتی ریز شدم دیدم زاویه ها فرق داره. ;)

به هر حال به نظر من عکس سمت راستی، هر 3 از یکجا با یک کنسول گرفته شدن ، بعد طرف با فوتوشاپ عکس ها رو به ترتیب تیره تر کرده . ;)

ولی عکس سمت چپی چیزی نیست که بشه با فوتوشاپ درست کرد.

چون تکنیک های نور پردازی فوق العادس و حتی لباس طرف هم فرق داره. ;)

پس به نظر من عکس سمت چپی درسته. چون جواد هم میگفت نسخه ی pc اصلا نور پردازی نداره.

ویرایش : اشتباهی چپ و راستم رو قاتی کرده بودم ! حالا درستش کردم

آخرین ویرایش:

اين عكس رو من خودم از بازي گرفتم...از اون قسمتيه كه چند نفر اون در رو باز ميكنن و اون غوله رو برا اولين بار زيارتش ميكنيد
كارت گرافيك:geforce 7900gt
وضوح تصوير بازي روي 1200×1600 تنظيم شده...اصلا اين تنها تنظيم گرافيك بازي بود كه ميشد تغييرش داد
حالا مقايسه با نسخه كنسولي در همون صحنه:

اگه مقايسه كنيد با همون عكس سمت چپي كه ميگيد ساختگي هس،كاملا مشخصه كه نوع رنگ پردازي بازي بين دو عكس مشابه هم هستن
لينك مرجع عكسها كجاست؟
GC vs. PS2 vs. PC
فقط مشكل اينجاس كه عكسايي كه طرف آپلو كرده بود اكثرا از محل آپلودر پاك شدن و اين عكسايي كه من گذاشتم رو هارد داشتم
متاسفانه گرافيك بازي رو چيزي جز يك افتضاح در pc نميشه بهش نسبت داد
خيلي تلاش كردم يه جوري با اين وضعيت كنار بيام ولي فعلا قيدشو زدم تا شايد نسخه اصلي كه ubi ميخواد بده از بازي سالم و بي نقص باشه

هر دو عکس رو دیدم. به نظر من جالب بود که توی عکس سمت چپی ، توی هر 3 عکس طرف 10 تیر داره !
البته وقتی ریز شدم دیدم زاویه ها فرق داره. ;)

به هر حال به نظر من عکس سمت چپی ، هر 3 از یکجا با یک کنسول گرفته شدن ، بعد طرف با فوتوشاپ عکس ها رو به ترتیب تیره تر کرده . ;)
آفرین وحید من هم همین نظر رو دارم به نظر من هم اون 3 تا عکس برای یه کنسول هستش

سلام

میشه کمی در مورد بخش Extras که بعد از تموم شدن بازی به منو اضافه میشه توضیح بدین

وقتی بازی رو تموم میکنی یه سری مراحل اضافی به بازی اضافه میشن مثلا یکی از مراحلش برای برای ازاد کردن اون کاماندو هست یعنی اگه اون مرحله رو تموم کنی میتونی با اون کاماندو بازی کنی !
و فکر کنم کلا بشه 4 تا از غولهای بازی رو ازاد کرد به همین ترتیب :)

والا در مورد اختلاف نسخه های Gc و Pc من اطلاعی ندارم
ولی اینو میدونم که اختلاف Pc و Ps2 انقدر فاحش نیست

من چنتا عکس که خودم از بازی گرفته بودم رو به کسایی که بازی رو روی Ps2 تموم کردن نشون دادم و اونا گفتن که گرافیک فرق چندانی نداره با Ps2 و حتی نسخه ی Pc به دلیل رزولوشن بالاتر (که توی همون عکسهای بالا هم به وضوح مشخه، حتی رزولوشن نسخه ی Pc از Gc هم بالاتره) کمی بتهر هم هست

به هر حال اگه یوبی از نظر گرافیکی هم روی بازی کار کنه و بتونه در حد نسخه ی Gc برسونتش به دلیل همون رزولوشن بالای Pc که گفتم گرافیک حتی از Gc هم بهتر میشه

اول اینکه بازی ریلیز شد یادمه هم بهزاد این حرف رو زد هم سمیر:confused:
ریلیز دزدی دیگه؟؟؟؟

عمرا این عکس ها واقعی باشه
سمیر جان قبول کن چون واقعیته....و واقعیت هم قبول کردنش تلخه!!!

به هر حال به نظر من عکس سمت راستی، هر 3 از یکجا با یک کنسول گرفته شدن ، بعد طرف با فوتوشاپ عکس ها رو به ترتیب تیره تر کرده . ;)
وحید ...بازی کردی رزیدنت اویل 4 رو روی PS2؟؟؟؟ روی GC چی؟؟؟ روی PC چی؟؟؟
عکس بالا مربوط به نسخه ngc هست...عکس دوم مربوط به PS2 هست و سومی هم که مربوطّه نسخه PC هست... (یه خورده دقت میکردین بالا عکس ها نوشته)
گرافیک نسخه PC در همون حدی هست که عکس رو گذاشته!!! نه بیشتر نه کمتر!!!

برای مقایسه ای یه عکس رو از من بگیرید .....هر دو تا از تو معدن هستند..
این عکس نسخه PS2 ....

این عکس نسخه PC که خودم با همین دستای خودم گرفتم....

حالا این یه مقایسه دیگه

ps2.... http://image.com.com/gamespot/images/2005/135/925156_20050516_thumb007.jpg
925156_20050516_thumb007.jpg

PC بدون این قول بی شاخ و دم .

اینم یه عکس بدون شرح دیگه از PS2....

925156_20050516_thumb022.jpg
نورپردازی رو دیدی؟؟؟؟ندیدی هم ندیدی چون بزرگ نمیشه عکس ها

حالا PC!! البته جاش یه نمور فرق میکنه ولی تقریبا همونه!!!

دیگه حالا با دقت بیشتری برسی کنید....این نسخه PS2 بود...وای به حال مقایسه با gc ....

خلاصه شرمنده نمیدونم چرا تامبنیل ها بزرگ نمیشه... 2 ساعت ور رفتم باهاشون...نشد...دزدی هم بلد نیستم از Gs بکنم
ولی به این لینک برید و صفحه ها رو نگاه کنید 6 صفحه بیشتر نیست
http://www.gamespot.com/ps2/adventu...nindex.html?om_act=convert&om_clk=tabs&page=5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or