بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
به گفته کپکام باید صبر کرد و دید که ubi چه گلی به سر خودش میزنه!!! چون مطمئن باش اگر re4 رو مثل آدم پورت کنه و اون چیزایی که قولش رو داده بود رو عملی کنه محبوبیتش چند برابر میشه...بنظرتون احتمال داره نسخه اصلي كه ubi تو تاريخي كه گيم اسپات برا نسخه آمريكا تعيين كرده مشكلات گرافيكي ناهنجار اين نسخه بازي كه پخش شده رو برطرف كرده باشه؟
نابود کردن...ای کاش نابود میکردن....گرافيك بازي رو نابود كردن رو pc
این عکسها فکر نکنم درست باشه![]()
گرافیک بازی در حد 50% نسخه ps2 هم نیست!!!در ضمن بچه ها میگفتن از گرافیکش از نسخه ی ps2 بهتره![]()

آفرین وحید من هم همین نظر رو دارم به نظر من هم اون 3 تا عکس برای یه کنسول هستشهر دو عکس رو دیدم. به نظر من جالب بود که توی عکس سمت چپی ، توی هر 3 عکس طرف 10 تیر داره !
البته وقتی ریز شدم دیدم زاویه ها فرق داره.![]()
به هر حال به نظر من عکس سمت چپی ، هر 3 از یکجا با یک کنسول گرفته شدن ، بعد طرف با فوتوشاپ عکس ها رو به ترتیب تیره تر کرده .![]()
سلام
میشه کمی در مورد بخش Extras که بعد از تموم شدن بازی به منو اضافه میشه توضیح بدین
سلام
میشه کمی در مورد بخش Extras که بعد از تموم شدن بازی به منو اضافه میشه توضیح بدین

ریلیز دزدی دیگه؟؟؟؟اول اینکه بازی ریلیز شد یادمه هم بهزاد این حرف رو زد هم سمیر:confused:
سمیر جان قبول کن چون واقعیته....و واقعیت هم قبول کردنش تلخه!!!عمرا این عکس ها واقعی باشه
وحید ...بازی کردی رزیدنت اویل 4 رو روی PS2؟؟؟؟ روی GC چی؟؟؟ روی PC چی؟؟؟به هر حال به نظر من عکس سمت راستی، هر 3 از یکجا با یک کنسول گرفته شدن ، بعد طرف با فوتوشاپ عکس ها رو به ترتیب تیره تر کرده .![]()