Resident Evil 4 | PC

ای کاش گرافیک بازی اینقدر بود
37.gif
37.gif

گرافیک بازی نصف این هم نیست

من احتمال میدم گرافیک اون نسخه ای که 2 March بیرون میاد بهتر از نسخه ای باشه که الان پخش شده... با توجه به اینکه سایت Ubisoft فضای لازم برای نصب کامل بازی رو 7GB اعلام کرده (در صورتی حجم بازی الان 4GB هست) و همینطور در قسمت System Requirements بازی این عبارت رو نوشته : Windows®-compatible mouse, keyboard and game pad اینرو میگم...

در غیر اینصورت برای بهبود گرافیک باید منتظر پچ های Capcom یا Zero254 باشیم...;)

راستی یکی از مدیران انجمن Capcom در جواب کسانی که از گرافیک بازی انتقاد کرده بودند این حرف رو زده :
The posters here are strong with the dark side... they have given in to their hate and it has made them strong.

At the risk of inciting perhaps more riots, a little bird has told me that updated shaders and lighting models will be added via a patch somewhere down the line in time for certain territory releases (I'm not sure if the US release is the territory in question... I'm still trying to get solid information). We don't even had a build of this in our office yet.

Again, I have no idea what the end visual quality will be, only that at some point it should be better than the screens you currently see.

I know a lot of people here are disappointed. I think the only thing I can possibly suggest is wait and see
http://www.capcom.com/BBS/showpost.php?p=211148&postcount=37

آخرین ویرایش:
ای کاش گرافیک بازی اینقدر بود
گرافیک بازی نصف این هم نیست
عزیز این نسخه ای که ما داریم بازی می کنیم دزدیه و نسخه اصلی نیست . نسخه اصلی یه چیزی باید فرا تر از این چیزی باشه که ما داریم بازی میکنیم.

عزیز این نسخه ای که ما داریم بازی می کنیم دزدیه و نسخه اصلی نیست . نسخه اصلی یه چیزی باید فرا تر از این چیزی باشه که ما داریم بازی میکنیم.
امیدوارم همین طور باشه.....
من به شخصه اگر نسخه ای که یوبی میخاد تو اروپا و آمریکا عرضه کنه رو فرقی توش ببینم...حتما به تکین سفارش دانلود میدم...

آخرین ویرایش:
من به شخصه اگر نسخه ای که یوبی یمخاد تو اروپا و آتمریکا عضه کنه رو فرقی توش ببینم...حتما به تکین سفارش دانلود میدم...

پس یادت نره برام بفرستی ! :)

منم به این قضیه شک دارم ولی نمیشه با قاطعیت گفت دزدیه . . . ;)

سلام.
آقا من نفهميدم!!! بالاخره اي رزيدنت اويل 4 كه داريم بازي ميكنيم نسخه اصلي يوبي سافت هستش يا نه؟! يكي درست جواب بده!!!
(فرقي هم نميكنه، من كه با همين هم خيلي حال كردم...)

آخرین ویرایش:
سلام.
آقا من نفهميدم!!! بالاخره اي رزيدنت اويل 4 كه داريم بازي ميكنيم نسخه اصلي يوبي سافت هستش يا نه؟! يكي درست جواب بده!!!
(فرقي هم نميكنه، من كه با همين هم خيلي حال كردم...)

بزارید من روشنتون کنم ببینید قبل اینکه شرکت سازنده بازی رو بخواد عرضه کنه یه ماه جلوتر میاد بازی رو به صورت نسخه آزمایشی میزاره تو سایت تا ملت بگیرن دانلود کنند بعد ایراداشو به شرکت مورد نظر بگن که بازی امد بیرون این ایرادارو نداشته باشه اما قضیه تو ایران فرق میکنه این شرکتا میان بازی میگیرن بعد میندازن به ملت در حالی که بازی پر از باگ اشکاله نمونش همین splintel cell یا fifa 07 برای اویلم به همچین حرکتی شده البته شایعات دیگه ای هم در مورد بازی هست که میگن یه شرکت چینی امده کانورت کردهو فلان، ولی این نسخه ، نسخه اصلی بازی نیست.;) برای نسخه اصلی باید یه ماه صبر کنید تا عرضه بشه.

دوستان منتظر نسخه فارسی این بازی باشید;)

اگه منظورتون زیرنویس فارسی هست که قبلا انجام شده شما دیر رسیدی ... اگرم منظورت دوبله به فارسیه که :)

-----

بچه ها کسی میدونی سیوهای بازی توی هارد کجا ذخیره میشه ؟

دوستان ما الان تو سال 2007 هستیم . من کاری هم ندارم که این نسخه دزدیه یا مال یوبی هست یا نیست . فقط مسئله اینه که پس چرا تو بازی نوشته شده 2005 ؟ یعنی سال عرضه شدن نسخه Play Station 2 .

بچه ها کسی میدونی سیوهای بازی توی هارد کجا ذخیره میشه ؟
تو پوشه اصلی خود بازی یه فایل هست به اسم save data ...همون تک فایل شامل save های بازی میشه...;)
برای نسخه اصلی باید یه ماه صبر کنید تا عرضه بشه.
یک ماه نه!!! حدودا یک هفته دیگه....دقیقتر جمعه هفته آینده (که میشه 2nd march ) به طبق گفته سایت انگلیس یوبی سافت
فقط مسئله اینه که پس چرا تو بازی نوشته شده 2005 ؟ یعنی سال عرضه شدن نسخه Play Station 2 .
نسخه ps2 رو یادم نمیاد ولی نسخه GC توی jan 2005 عرضه شد....

امیدوارم همین طور باشه.....
من به شخصه اگر نسخه ای که یوبی میخاد تو اروپا و آمریکا عرضه کنه رو فرقی توش ببینم...حتما به تکین سفارش دانلود میدم...
جواد واقعا اگه سفارش بدی دانلود میکنن؟مطمعنی؟
یکی به من بگه نسخه ای که ubisoft داره میزنه واقعا گرافیکش تا اون حد عکس های صفحه ی قبله؟
یه سوال دیگه واقعا اگه تکین کلا این بازی رو نزنه میتونه سفارشی دانلود کنه؟

آخرین ویرایش:
دوستان ما الان تو سال 2007 هستیم . من کاری هم ندارم که این نسخه دزدیه یا مال یوبی هست یا نیست . فقط مسئله اینه که پس چرا تو بازی نوشته شده 2005 ؟ یعنی سال عرضه شدن نسخه Play Station 2 .

چون این بازی از PS2 کانورت شده دیگه اینا حال تغییر تاریخو ایناشو نداشتن همونجوری دادن بیرون

جواد واقعا اگه سفارش بدی دانلود میکنن؟مطمعنی؟
اره دیگه اینا سفارش دانلود هم میگیرن...
مطمئن باش اگ نسخه یوبی حتی 20 % با این نسخه فرق بکنه سفارش دانلود میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or