بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
ای کاش گرافیک بازی اینقدر بود![]()
![]()
گرافیک بازی نصف این هم نیست

The posters here are strong with the dark side... they have given in to their hate and it has made them strong.
At the risk of inciting perhaps more riots, a little bird has told me that updated shaders and lighting models will be added via a patch somewhere down the line in time for certain territory releases (I'm not sure if the US release is the territory in question... I'm still trying to get solid information). We don't even had a build of this in our office yet.
Again, I have no idea what the end visual quality will be, only that at some point it should be better than the screens you currently see.
I know a lot of people here are disappointed. I think the only thing I can possibly suggest is wait and see
http://www.capcom.com/BBS/showpost.php?p=211148&postcount=37
امیدوارم همین طور باشه.....عزیز این نسخه ای که ما داریم بازی می کنیم دزدیه و نسخه اصلی نیست . نسخه اصلی یه چیزی باید فرا تر از این چیزی باشه که ما داریم بازی میکنیم.
من به شخصه اگر نسخه ای که یوبی یمخاد تو اروپا و آتمریکا عضه کنه رو فرقی توش ببینم...حتما به تکین سفارش دانلود میدم...
عزیز این نسخه ای که ما داریم بازی می کنیم دزدیه و نسخه اصلی نیست . نسخه اصلی یه چیزی باید فرا تر از این چیزی باشه که ما داریم بازی میکنیم.

سلام.
آقا من نفهميدم!!! بالاخره اي رزيدنت اويل 4 كه داريم بازي ميكنيم نسخه اصلي يوبي سافت هستش يا نه؟! يكي درست جواب بده!!!
(فرقي هم نميكنه، من كه با همين هم خيلي حال كردم...)
برای نسخه اصلی باید یه ماه صبر کنید تا عرضه بشه.دوستان منتظر نسخه فارسی این بازی باشید![]()
تو پوشه اصلی خود بازی یه فایل هست به اسم save data ...همون تک فایل شامل save های بازی میشه...بچه ها کسی میدونی سیوهای بازی توی هارد کجا ذخیره میشه ؟
یک ماه نه!!! حدودا یک هفته دیگه....دقیقتر جمعه هفته آینده (که میشه 2nd march ) به طبق گفته سایت انگلیس یوبی سافتبرای نسخه اصلی باید یه ماه صبر کنید تا عرضه بشه.
نسخه ps2 رو یادم نمیاد ولی نسخه GC توی jan 2005 عرضه شد....فقط مسئله اینه که پس چرا تو بازی نوشته شده 2005 ؟ یعنی سال عرضه شدن نسخه Play Station 2 .
جواد واقعا اگه سفارش بدی دانلود میکنن؟مطمعنی؟امیدوارم همین طور باشه.....
من به شخصه اگر نسخه ای که یوبی میخاد تو اروپا و آمریکا عرضه کنه رو فرقی توش ببینم...حتما به تکین سفارش دانلود میدم...
دوستان ما الان تو سال 2007 هستیم . من کاری هم ندارم که این نسخه دزدیه یا مال یوبی هست یا نیست . فقط مسئله اینه که پس چرا تو بازی نوشته شده 2005 ؟ یعنی سال عرضه شدن نسخه Play Station 2 .