بالاخره این بازی تا دو هفته دیگه با یک سری امکانات جدید منتشرمیشه پی سی بازها نظر بدن
البته همیشه گرافیک سری رزیدنت اوبل بالا بودهبازی اویل چهار را اسکورپین یا همون عرقب جان باید فقط به خاطر داستانی بودنش از شماره یک تا شماره 4 بگیری و بازی کنی نه به خاطر گرافیکش چون که گرافیکش خیلی افتضاحه و اینکه به نظر من اویل یک هدفی را داره دنبال می کنی تو داستان این بازی چون این بازی از شماره یکش که تو یک خونه بود تا شماره سه که اومد تو شهر و شماره 4 که اومده بیرون شهر دنبال یک هدفی بود و این باعث شده که کسانی که بازی را از شماره یک بازی کرده اند بخواهند ادامه بازی را هم انجام بدن نه به خاطر گرافیکش بنده به شخصه همون روز اولی که تو ps2 اومد از گرافیکش حال بهم خورد اما داستان بازی خیلی قشنگ بود . و شما هم زیاد به گرافیکش کار نداشته باشید مهم محتوای بازی و داستان بازی هست .

به نظرم این عکس ها فکر نکم برای PC باشه ولی اگرم هست در کل چیزی شبیه DMC در اورده اصل کار گیم پلی هست که اگه اونو خوب روش کار کرده باشه گرافیک هم خوب نباشه میشه چشم پوشی کرد.
ولی یه چیزی هم هست بازی رو گرافیکشو تا بازی نکنی نمیشه خوب تشخیص داد.
بازی اویل چهار را اسکورپین یا همون عرقب جان باید فقط به خاطر داستانی بودنش از شماره یک تا شماره 4 بگیری و بازی کنی نه به خاطر گرافیکش چون که گرافیکش خیلی افتضاحه و اینکه به نظر من اویل یک هدفی را داره دنبال می کنی تو داستان این بازی چون این بازی از شماره یکش که تو یک خونه بود تا شماره سه که اومد تو شهر و شماره 4 که اومده بیرون شهر دنبال یک هدفی بود و این باعث شده که کسانی که بازی را از شماره یک بازی کرده اند بخواهند ادامه بازی را هم انجام بدن نه به خاطر گرافیکش بنده به شخصه همون روز اولی که تو ps2 اومد از گرافیکش حال بهم خورد اما داستان بازی خیلی قشنگ بود . و شما هم زیاد به گرافیکش کار نداشته باشید مهم محتوای بازی و داستان بازی هست .
البته همیشه گرافیک سری رزیدنت اوبل بالا بوده
:
البته همیشه گرافیک سری رزیدنت اوبل بالا بوده
از رو عکس که خوب نیست که البته شما گفتی خوبه:cheesygri

نه این دفعه گرافیک خیلی بد شده حالا بزار بیاد . آخه ممکن نیست بازیی تو ps2 گرافیکش تو pc پایین تر باشه محاله. خدا می دنه که گرافیکش چه جوری هست شاید این دفعه گرافیکش از ps2 بالاتر باشه :confused:

شاید وقتی عکس العمل مردم نسبت به این عکس ها دیدن رفتن تاریخ عرضه رو از سایت uk برداشتن ..فکر کنم کلا پشیمون شدن از عرضه کردن این بازی

اما من فکر می کن گرافیکش خوب باشه