Resident Evil 4 | PC

بازی اویل چهار را اسکورپین یا همون عرقب جان باید فقط به خاطر داستانی بودنش از شماره یک تا شماره 4 بگیری و بازی کنی نه به خاطر گرافیکش چون که گرافیکش خیلی افتضاحه و اینکه به نظر من اویل یک هدفی را داره دنبال می کنی تو داستان این بازی چون این بازی از شماره یکش که تو یک خونه بود تا شماره سه که اومد تو شهر و شماره 4 که اومده بیرون شهر دنبال یک هدفی بود و این باعث شده که کسانی که بازی را از شماره یک بازی کرده اند بخواهند ادامه بازی را هم انجام بدن نه به خاطر گرافیکش بنده به شخصه همون روز اولی که تو ps2 اومد از گرافیکش حال بهم خورد اما داستان بازی خیلی قشنگ بود . و شما هم زیاد به گرافیکش کار نداشته باشید مهم محتوای بازی و داستان بازی هست .

بازی اویل چهار را اسکورپین یا همون عرقب جان باید فقط به خاطر داستانی بودنش از شماره یک تا شماره 4 بگیری و بازی کنی نه به خاطر گرافیکش چون که گرافیکش خیلی افتضاحه و اینکه به نظر من اویل یک هدفی را داره دنبال می کنی تو داستان این بازی چون این بازی از شماره یکش که تو یک خونه بود تا شماره سه که اومد تو شهر و شماره 4 که اومده بیرون شهر دنبال یک هدفی بود و این باعث شده که کسانی که بازی را از شماره یک بازی کرده اند بخواهند ادامه بازی را هم انجام بدن نه به خاطر گرافیکش بنده به شخصه همون روز اولی که تو ps2 اومد از گرافیکش حال بهم خورد اما داستان بازی خیلی قشنگ بود . و شما هم زیاد به گرافیکش کار نداشته باشید مهم محتوای بازی و داستان بازی هست .
البته همیشه گرافیک سری رزیدنت اوبل بالا بوده;)

به نظرم این عکس ها فکر نکم برای PC باشه ولی اگرم هست در کل چیزی شبیه DMC در اورده اصل کار گیم پلی هست که اگه اونو خوب روش کار کرده باشه گرافیک هم خوب نباشه میشه چشم پوشی کرد.;)
ولی یه چیزی هم هست بازی رو گرافیکشو تا بازی نکنی نمیشه خوب تشخیص داد.

از رو عکس که خوب نیست که البته شما گفتی خوبه:cheesygri

برای من گرافیک در فاکتور 3 قرار داره ولی وقتی تو گرافیک اینطوری شده باشه تو گیم پلی چه انتظاری میشه ازش داشت. در مورد داستان بازی هم باهات موافقم.

آخرین ویرایش:
البته همیشه گرافیک سری رزیدنت اوبل بالا بوده;)
:

نه این دفعه گرافیک خیلی بد شده حالا بزار بیاد . آخه ممکن نیست بازیی تو ps2 گرافیکش تو pc پایین تر باشه محاله. خدا می دنه که گرافیکش چه جوری هست شاید این دفعه گرافیکش از ps2 بالاتر باشه :confused:

نه این دفعه گرافیک خیلی بد شده حالا بزار بیاد . آخه ممکن نیست بازیی تو ps2 گرافیکش تو pc پایین تر باشه محاله. خدا می دنه که گرافیکش چه جوری هست شاید این دفعه گرافیکش از ps2 بالاتر باشه :confused:

خب این دیگه به سازنده ها ربط داره!!
خودشون یکاری کنن که یه نسخه از نسخه ی دیگه گرافیکش بهتر باشه;)

خب این دیگه به سازنده ها ربط داره!!
خودشون یکاری کنن که یه نسخه از نسخه ی دیگه گرافیکش بهتر باشه;)
واقعا من موندم چرا اینا میگفتن گرافیک بازی از روی نسخه GC اقتباس میشه... این گرافیک از روی نسخه NES اقتباس شده :p

یا capcom هیچ وقت با این گرافیک عرضه نمیکنن مثلا آبرو دارن ها حتما درستش میکنن
شاید وقتی عکس العمل مردم نسبت به این عکس ها دیدن رفتن تاریخ عرضه رو از سایت uk برداشتن ..فکر کنم کلا پشیمون شدن از عرضه کردن این بازی

شاید وقتی عکس العمل مردم نسبت به این عکس ها دیدن رفتن تاریخ عرضه رو از سایت uk برداشتن ..فکر کنم کلا پشیمون شدن از عرضه کردن این بازی

نه برادر تو فروم های خارجی بحث خیلی بالا گرفته و هر لحظه ممکنه بازی ریلیز شه ! (چیزیه که اونا گفتن). کیفیت اون عکس های بد هم میکن به این دلیل بد بوده که از نسخه beta بوده حالا خدا داند که چه کسی حقیقت را گوید
مرسی ;)

میگن بازی تو هنگ کنگ و تایوان ریلیز شده !!!!
این هم عک از boxshot این بازی که یه هنگ کنگی امروز پخش کرده :

bh4_01_8WdYW671buBW.jpg

bh4_02_nZLERgHb2z45.jpg

این فرد ادعا کرده که این بازیو امروز با پی سی خودش بازی کرده :eek:

دوستان یه جوری میگید گرافیک PC از PS2 بالاتره که چی؟اگر RE4 برای PC ساخته میشد مطمئن باشید قویترین گرافیک مربوط به PC بود اما پورت همینه که به بازی لطمه وارد میشه اما یه بازی مثل Ridick که از روی Xbox برای PC پورت شده بود کیفیتش در همون حده نسخه اصلی بود اما RE 4 واقعا پایینتره ولی قابل بازی کردن امیدوارم با این بازی بهتون خوش بگذره ولی حالا که گرافیک پایین اومده کاشکه از روی نسخه PS2 پورت شده بود زیرا گرافیک که به هر حال پایین اومده حداقل اضافات نسخه PS2 مثل Mercnaries و یا بازی با Ada رو داشتین اینم پورت GC:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or