یه چیزیم از resident evil 3 بگم:یادمه اونقد میترسیدم که یه بار یه جایه بازی توی ساختمون اون غوله یه دفه ای شیشرو شیکست اومد داخل ساختمون !من تا حدی ترسیدم که ps1 خاموش کردم !تازه از برقم کشیدم که غوله از تو ps1 نیاد بیرون!:laughing:
اما این 2 تا شماره اخری فقط اکشن هستش
یه چیزیم از resident evil 3 بگم:یادمه اونقد میترسیدم که یه بار یه جایه بازی توی ساختمون اون غوله یه دفه ای شیشرو شیکست اومد داخل ساختمون !من تا حدی ترسیدم که ps1 خاموش کردم !تازه از برقم کشیدم که غوله از تو ps1 نیاد بیرون!

اوه اوه یادم افتاد کجا رو میگی!!!همونجایی که یک راه رو هست که بغلش پله میخوره میره بالا و بعد میرسه به یک مجسمه که تو اویل 2 هم بود!!!!!! از همه ترسناکتر افکت شکستن شیشه بود که خیلی هراس آور بود و از اون بدتر این بود که بعدش نشون داد میدوئه میاد طرفت!!!!!من توی اون لحظه ps1 رو خاموش نکردم!:biggrin1: ولی درست یادمه که دسته رو ول کردم از ترس و از تلویزیون 2-1 متر فاصله گرفتم تا اینکه nemesis منو کشت!!!
ویرایش:من نمیدونم ملت از اویل 5 چی دیدن که میگن از اویل 4 بهتره!!! مطمئنا این همه رایی که اینجا آورده فقط نظر شخصی نیست به احتمال قوی اویل 4 رو نرفتن تا ببینن چه شاهکاریه.
خوب فهمیدی کجارو میگم!!!!!خداییش تا این حد نترسیده بودم!!!باورم نمیشد اون یارو غول غولکه تا این حد بهم نزدیکه!!!!!!!!اوه اوه یادم افتاد کجا رو میگی!!!همونجایی که یک راه رو هست که بغلش پله میخوره میره بالا و بعد میرسه به یک مجسمه که تو اویل 2 هم بود!!!!!! از همه ترسناکتر افکت شکستن شیشه بود که خیلی هراس آور بود و از اون بدتر این بود که بعدش نشون داد میدوئه میاد طرفت!!!!!من توی اون لحظه ps1 رو خاموش نکردم!:biggrin1: ولی درست یادمه که دسته رو ول کردم از ترس و از تلویزیون 2-1 متر فاصله گرفتم تا اینکه nemesis منو کشت!!!
ویرایش:من نمیدونم ملت از اویل 5 چی دیدن که میگن از اویل 4 بهتره!!! مطمئنا این همه رایی که اینجا آورده فقط نظر شخصی نیست به احتمال قوی اویل 4 رو نرفتن تا ببینن چه شاهکاریه.
:cheesygri:laughing:اخه دادم داشت!!!!!!من اون زمان پسر خالم کوچولو بود کنارم نشسته بود خیره شده بود به بازی !وقتی پرید بیرون منم اون حرکتای جلفو انجام دادم(:cheesygri) پسر خالم رفت زیره میز تا شب داشت زجه میزد!!!:laughing::laughing:دقیقا اینجا من یکی از بلندترین دادهای زندگیمو زدم!!!:laughing:
خوب این سوال رو من از شما میکنم. چرا RE4 باید بهتر از RE5 باشه؟ شما از RE4 چی دیدی که تو RE5 ندیدی؟ اصلا بهتره معیار مقایسه مشخص بشه. خوب همون طور که همه میدونن RE5 تا حد زیادی تو گیم پلی از RE4 تقلید کرده. اما آیا این تنها معیار مقایسه هست؟
بحث من سر سلیقه افراد نیست چرا که امکان داره یکی بگه که من بخاطر علاقه ای که به کریس و جیل و وسکر دارم از اویل 5 بیشتر خوشم اومد و یا هر دلیل دیگه ای.بحث من سر اینه که آیا اینهمه که به اویل 5 رای دادن با توجه به سوالی که پرسیده شده: کدام یک "بهتر" است؟ چه دلیلی رو دارن برای این رایی که دادن.
من دلایلم رو برای برتری اویل 4 گفتم و ادعا هم نمیکنم حقیقت محض دست منه بلکه با توجه به امتیاز های داده شده و افتخارات کسب شده و موقعیت هر بازی در زمان خودش میگم که اویل 4 برتر از اویل 5 هست!
اویل 4 هم در سری اویل یک انقلاب موفق رو انجام داد و هم با دوربین خاص خودش انقلابی رو در این زمینه انجام داد که فقط با انقلابی که Halo1 در زمینه بازی های اول شخص کنسولی انجام داد قابل مقایسه هست!
حالا شما بگید کدوم یکی از این افتخارات رو اویل 5 کسب کرده؟کاملا هم بعید هست که اویل 5 بتونه بهترین بازی سال بشه اما اویل 4 در زمان خودش و در کل ادوار PS2 و GameCube بعنوان بهترین بازی شناخته شده!!!
این افتخارات کم نیستن که شما بخواید خیلی ساده از کنارش بگذرید.اویل 5 تمام توانش رو هم بزاره نمیتونه نصف این افتخارات رو کسب کنه و از تمامی کسانی که با سری اویل از شماره اول تابحال (از نظر من کد ورونیکا هم دست کمی از شماره های اصلی نداره) آشنایی دارن بپرسین بهتون میگن که شماره 4 از 5 بهتره مگه اینکه اصولا بصورت "سلیقه ای" از شماره 5 خوششون بیاد
داستان اویل 5 چیز خاصی رو رو نکرد
شما حتما شوخي ميكنين. بهترين داستان RE در شماره ي پنجمش هست. به هزاران سوال جواب داد . بهتره يك بازبيني اساسي كنين و با دقت بيشتري به جزئيات توجه كنين. سازندگان بازي ادعا كردند كه ما از همه بيشتر رو داستان بازي وقت گذاشتيم. پس با اين حساب فرضيه ي شما باطله !
اون مطلبي هم كه ذكر كردين از چندين ماه پيش ميشد حدس زد. مهم اين بود كه بفهميم جيل چرا اين مدلي شده بود.
با توجه به سری کلاسیک بعیده که بهترین داستان رو داشته باشه و نظر سازندگان هم زیاد مهم نیست چون همه سازنده ها همین رو میگن!!!:biggrin1:در حال کلی من چیز دندانگیری پیدا نکردم اگه لینکی در مورد داستان اویل 5 دارین که نشون میده در عمق داستان حرف خاصی زده شده همینجا بزارید.
در مورد جیل هم که من پیگیر اخبار اویل 5 نبودم ولی:
ظاهرا به دلیل اون گردنبنده و دستگاهی بود که وسکر داشت

اویل 5 فقط گرافیک داشت .داستان بازی اصلا" جذاب نبود.من همیشه از این می ترسم که دیگه پرونده رزیدنت اویل بسته شه.