Resident Evil 3 Remake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

milad.ps4

کاربر سایت
خب کم کم داریم به معرفی بازی نزدیک میشیم افتخاره ایجاد تایپیکش واسه من :blush::love:
بهترین بازی کل زندگیم
امیدوارم بازی به بهترین شکل ممکن ریمیک شده باشه احساس می کنم بازی از سال ها پیش تو دست ساخت بوده و قراره با pc و کنسول های نسل جدید بترکونه
بشدت منتظره تجربش تو ps5 هستم
احتمال میدم تو برنامه State of Play با یه تریلر کوتاه معرفی بشه و گیم پلیش بمونه واسه یه مراسم دیگه مثل 124982 e3

Attachments

• britanskiy-magazin-slil-datu-vyhoda-resident-evil-3-remake-62787-760x430.jpg
    britanskiy-magazin-slil-datu-vyhoda-resident-evil-3-remake-62787-760x430.jpg
    61.5 KB · مشاهده: 391
آخرین ویرایش:
اونی که من گذاشتم اصله
اصلی نیست و هنوز توسط کپکام تایید نشده فکر نمیکنم طراحی نمسیس به این شکل باشه دماغم واسش گزاشتن چهره جیل هم واقعی تر طراحی شده مثل کریس تو نسخه 7 ولی اصلا شبیه به شخصیت نسخه های قبلی نیست
124376

بازی انگار برای همین نسله و ۱۵ فروردین میاد
فقط امیدوارم قیمت دلار رو ۲۰ تومن نباشه وقتی میاد

• Like
Reactions: milad.ps4
نمیدونم چرا اونی که من میخواستم نیست البته با یه تریلر 3 دقیقه ای نمیشه فهمید
ولی کاش بازی به عنوان یه بازی نسل نهمی عرضه میشد گرافیک و.....نسل نهمی داشت این نسل دیگه ریمک 2 بس بود
چیزی که مشخصه و من بهش اطمینان دارم اینه که حتی بازی قبل تر از ریمیک 2 در دست ساخت بوده اگه اینطور نبود با اعتماد بنفس و ضربتی تاریخ انتشارش رو نمیدادن اونم بعده موفقیت ریمیک 2 که احتمال گوتی شدنش هست

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
نمیدونم چرا اونی که من میخواستم نیست البته با یه تریلر 3 دقیقه ای نمیشه فهمید
ولی کاش بازی به عنوان یه بازی نسل نهمی عرضه میشد گرافیک و.....نسل نهمی داشت این نسل دیگه ریمک 2 بس بود
چیزی که مشخصه و من بهش اطمینان دارم اینه که حتی بازی قبل تر از ریمیک 2 در دست ساخت بوده اگه اینطور نبود با اعتماد بنفس و ضربتی تاریخ انتشارش رو نمیدادن اونم بعده موفقیت ریمیک 2 که احتمال گوتی شدنش هست
کپکام برای نسل بعد هم عرضه میکنه اینو، ولی قبول دارم اگه میشد نسل بعد شو بازی کرد خیلی بهتر بود،

• Like
Reactions: milad.ps4
نمسیس خطاب به جیل بعد از فرار کردن جیل برای بار اول :

باید تو رو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست ! تو ساده فرار کردی ولی چهره ات بی تاثیر نیست

فکر کنم نمسیس از اول جیل و دوست داشت ولی توی رزیدنت اویل سه نسخه اصلی بهش اشاره نشد ، شاید توی نسخه ریمیک اشاره ای بهش شد ! فکرش و بکنید ...

نمسیس خطاب به جیل بعد از فرار کردن جیل برای بار اول :

باید تو رو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست ! تو ساده فرار کردی ولی چهره ات بی تاثیر نیست

فکر کنم نمسیس از اول جیل و دوست داشت ولی توی رزیدنت اویل سه نسخه اصلی بهش اشاره نشد ، شاید توی نسخه ریمیک اشاره ای بهش شد ! فکرش و بکنید ...
عالی بود امیدوارم این اتفاق بیفته
حتی تو فیلمش هم بود عشقه بین این 2

• Like
Reactions: residen
بازی بعده داستان جیل امیدوارم سناریو های دیگه ای هم داشته باشه سناریوی شاهکار و نه ابکی
برخلاف اینکه فکر می کنم شاید این اتفاق برای بازی خوشایند نباشه که پایان های مختلفی داشه باشه اما ایده ی بدی هم نیست ارزش تکرار بازی میره بالا مثلا اینکه انتخاب بین زنده موندن نمسیس یا مرگش و......................
در کناره بخش داستانی و انلاین که همون Project Resistance به احتمال خیلی قوی امیدوارم بخش های دیگه ای مثله mercenaries و.......هم داشته باشه
و در نهایت بازی انقدر موفق عمل کنه که متای بالای 90 بدست بیاره و تو مراسم گوتی سال 2020 هم جزوه گزینه ها باشه

99 درصد نمسیس همینشکلی طراحی شده ولی تریلر نشون ندادنش پس احتمالا دچار تغییرات بشه
124545

اینم کالکتور ادیشن
124546

• Like
Reactions: P.s.Y.c.H.o
احتمالا بعد موفقیت اویل 3 به سرشون بزنه یک عنوان درست کنن ترکیب مستر ایکس و نمیسیس جفنشون باشند..

با معرفی کنسول جدید و نسل نهمی مایکروسافت که سیستم غولی هم داره خیالم راحت شد که این بازی با نسخه نسل نهمی هم خواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or