Resident Evil جدید تایید شد

Sweet Jesus

کاربر سایت
بعد از مدت ها شایعات بالاخره تایید شدند و عنوان Operation Racoon City تایید شد. این عنوان توسط استودیو SlantSix ساخته خواهد شد و برای X360 و PS3 منتشر خواهد شد. به گفته سازنده بازی این عنوان یک شوتر تیمی خواهد بود و شما در آن نقش نیروهای ویژه آمبرلا را خواهید داشت که در تلاش نابودی آثار آمبرلا در راکون سیتی و بازماندگان صانحه راکون هستند.

شماره آینده OXM به این عنوان خواهد پرداخت اما جزئیات زیادی از بازی توسط سازنده آن منتشر شده است.

بازی در سال 1998 اتفاق می افتد. سازنده آن گیم پلی بازی را "کثیف" توصیف کرده و توضیح داده است که فضای بازی تاریکتر خواهد شد. حضور تایرنتها؛ B.O.Wهای آمبرلا و هیولاهای دیگر راکون سیتی تایید شده است اما در این میان شخصیت های شما با نیروهای ویژه ارتش نیز درگیر خواهند شد.

بازی چهار شخصیت قابل بازی دارد که هرکدام دارای ویژگیهای خاص خود هستند و با استفاده از XPها می توان آن ها را ارتقاء داد.

سازنده بازی در توضیح آن میگوید : این دیگر یک بازی نیست که شما با یک خشاب تیر به جنگ یک ارتش زامبی بروید. اگر تابحال دلتان یک رزیدنت ایول با "اسلحه های بزرگ" خواسته است این بازی برای شماست.

استودیو Slant Six سازنده عناوینی همچون SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 (متاسکور 74) SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (متاسکور 63) و SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike (متاسکور 72) است. در واقع به نظر می رسد Slant Six در تنها چیزی که موفق نبوده، بازی خوب ساختن است.

با توجه به سازنده بازی و سوابق آن و ید طولای کپکام در خرابکاری کردن استودیوهای خارجی در سری بازی های معروفش نمی توان انتظار زیادی از یک رزیدنت ایول تیمی با اسلحه های بزرگ داشت!

broken-umbrella.jpg

آخرین ویرایش:
اشتباه شما اینجاست که عشق به میکامی نمیزاره واقعیت رو ببینی :دی من حال و حوصله ندارم با شما جماعت صوبت کونم احد میاد ردیفتون میکنه انشالله
عشق به میکامی در کار نیست اتفاقا من همش فوشش هم میدم ولی اینم درست نیست که بگیم میکامی سری رو خراب کرد در ضورتی که خودش هم گفته که re5 رو بازی نمی کنه
واقعا خیلی به من لطف داری :p
جماعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و احد خیلی باهم بحث کردیم در واقع آخرش پیر شدیم رفت:دی
:arrowd::arrowd:
در ضمن با بزرگترت درست صحبت کن:punish::punish:

خیلی سعی کردم چیزی نگم نشد فشار زیاد بود روم:d
این چه وضعشه اخه کم کم دارم به این فکر میفتم گروهی تشکیل بدیم بریم سراغ CAPCOM
DMC-RE
چه خاطراتی باRE 1-2-3 داشتیم تنهایی-زامبی-کمبود مهمات -جو ترسناک
این بازی هم که معرفی کردن (حیف اسم سری) هیچکدوم نیست ترس که نیست تنها هم که نیستیم مهماتم که انگار به وفور پیدا میشه فقط زامبی مونده :d
خدا به خیر کنه IP های بعدی:|

یه زمانی سر RE4 & RE5 میزدین میگفتین چه بازی های آشغالی....

حالا دیدن اینقدر ازاون ها بد گفتید الان یه رزیدنت اویل بدتر از اون میخواد بیاد ! :دی

با سلام سال نو به همه شما ایرانیها با هر دینو مذهب و هر عقیده ای که دارین مبارک باد امید وارم سالی باشه که همه ما بتونیم آزادانه زندگی کنیم

درباره این اویل هم باید بگم که همه کار با اسمش کردن یه بازی دیگه هم بدن به نام Resident evil racer بازی ماشین سواری که با ماشین زامبی له کنیم واقعا یادش بخیر اویل 1و2و3 شاهکار بود چقدر من وشما دوستان با این سه شماره خاطره داریم آرزومه که شماره 6 این بازی به حالو هوای سه شماره قبل برگرده ولی حیف..............

دیگه اینا هم گندشون رو تکمیل کردن اون از شماره اخر که ابروی این سری رو برد اینم از این من موندم چرا اسمش رو نمیذارن کال اف ریکون سیتی خودشون رو راحت نمیکنن؟

این دیگر یک بازی نیست که شما با یک خشاب تیر به جنگ یک ارتش زامبی بروید. اگر تابحال دلتان یک رزیدنت ایول با "اسلحه های بزرگ" خواسته است این بازی برای شماست.
من هم که زیاد سری اویل رو بازی نکردم میدونم که واقعا دارند این عنوان رو به لجن میکشند
آخه این چه حرفیه زده؟
پ.ن:نکنه این هم یه شوخی باشه...؟
چند وقت پیش یه خبر اومد که گفتند I Am Alive روی دیسک عرضه نمیشه و انتظارات رو برآورده نکرده بعد گفتند شوخی کردیم
نکنه این ها میخوان عکس العمل طرفداران رو بسنجند؟

من از تم بازی خوشم امد اما نمیشه بهش گفت RE بهتر بود اسم بازی رو چیز دیگه ای میزاشتن واقعا بهتر بود .

من همیشه دوست داشتم بعد فیلم شماره 2 چی میشد یک عنوان FPS از RE ساخته میشد و ما در نقش S.T.A.R.S ها باشیم که به نظر من انقدر بد نیست .

البته RE هم نیست احتمالا البته بازم باید بازی بیاد بشه دقیق در موردش نظر داد .

آخرین ویرایش:
اول سلام
من کل تاپیک خوندم جیزی از حرفاتون سر در نیاوردم
بابا شرکت حال کرده میخواد یه Spin-off از بازی با حالو هوای مولتی پلیر بده بیرون.
من نمیدونم کجای این بده.نه ربطی به داستان سری داره.نه گیم پلی سری رو تغییر داده.
خوب خود capcom گفته که بازی سبکش جیه( شوتر.اسلحه های بزرگ و...)
یعنی یه عنوان کاملا تجاری.
بیاین با هم منتظر نسخه ی رسمی 6 باشیم و اونوقت شروع کنیم که سری نابود شد.میکامی چی
شد.و...

ما رو باش میگفتیم میان گندکازی شماره 4 و 5 رو جمع میکنن یه چیزی شبیه سری کلاسیک تحویل ملت میدن!
دیگه همون یه ذره امید هم از بین رفت
رسما شد چیزی بین گیرزو L4D و شیطنت های علیمردان خان

اخه یه بازی که دشمنات یه مشت زامبی هستن که به زور راه میرن,تاکتیکش دیگه چیه که سبک بازی تاکتیکال شوتره!!
یعنی میخوان تاریخ رو عوض کنن و تو REـه راکون سیتی ایه سال 98ـی,میخوایم شاهد زامبی های سخن گو و موتور سوار باشیم که واسه کشتنشون به تاکتیک و کاور گیری نیاز باشه!!؟
جل الخالق!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or