I Am Alive دیجیتال فقط یک شوخی بود!!

• Thread starter Thread starter $Dante$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما I AM ALIVE می تواند موفق شود؟

• حتما می تونه!

رای‌ها: 32 69.6%
  • اصلا امکان نداره.

رای‌ها: 14 30.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    46

$Dante$

کاربر سایت
سایت فرانسوی JeuxVideoاعلام کرده است که گزارشی که مبنی بر عرضه I AM ALIVE بصورت دیجیتال خبر داده است فقط یک شوخی بوده!!!:-o
Jade Raymond تهیه کننده شرکت Ubisoft اعلام کرده که این کار درست نیست و ما فصد عرضه بازی بصورت دیجیتال را نداریم.
این درحالی است که این شرکت سه شنبه گذشته اعلام کرده بود بازی انتظارات ما را برآورده نکرده و به موفقیت بازی ایمان نداریم.همچنین در پی این اتفاقات سایت رسمی بازی هم بسته شده بود.
سایت JeuxVideo در وب تلویزیونی Warpzone اعلام کرده که از خود Jade Raymond این اطلاعات را دریافت کرده!
I AM ALIVE ابتدا در E3 2008 با نام Darkworks معرفی و برای انتشار در سال 2009 آماده می شد که استودیوی شانگهای یوبی تصمیم گرفت که بازی از دوباره از اول باید ساخته شود و نهایتا یوبی تاریخ انتشار بازی را در سال 2010 عنوان کرد که مشکلاتی که خواندید پیش آمد.
I AM ALIVE طبق آخرین تریلر خود که در ماه ژوئن گذشته عرضه شده قرار است در سال 2011 به بازار عرضه شود.
منبع:http://www.vg247.com/2011/02/07/i-am-alive-digital-only-report-was-a-joke/
iamalive3.jpg

• Like
Reactions: S.T Infamous
خوب امید وار شدم به UBI اما خیلی احمقا اخه اینم شوخی داره حال یه هایپی چیزی شاید خیلی ها با دیدن همون خبر دیگه کلا خبر های بازی رو دنبال نکنن برای این که نا امید شدن .

شوخی بسیار مسخره ای بود.:p

اما فک کنم بتونه موفق شه به خاطر شخص شخیص Jade Raymond :d
منم دقیقا همین نظر رو دارم!!! :d
شوخی خیلی خیلی بی مزه ای هم بود!!! نمیگند ما منتظران این بازی دل داریم؟ :d

معمولاً وقتی به یه چیزی گند میخوره، پروسه تولیدش کش میاد. اینها هم ماله برداشتن برای ماس مالی کردن ماجرای که پروندش بسته شده.

این از اون حرفهاست که ناظم ما سر صف دبیرستان سوتی میداد افتضاح بعد میگفت میخواستم آزمایشتون کنم ببنیم بلدین درستش چیه یا نه !!!!

به هر حال من از این دختره خوشم نمیاد !

• Like
Reactions: GENE
میدونید چیه. قبلا هم گفتم. یعضی ایده ها هستن که هنوز خیلی زوده که تو این نسل عملی بشن. نمونش همین بازی. تخریب کل شهر و اتفاقاتی که تا بحال دیدم رو نمیشه توی این نسل عملی کرد و سخت افزار ها هنوز به اون مقدار قدرت نرسیدن. نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه.

هنوز به رسیدن به ایده تخریب فیلمی مثل Inception خیلی خیلی زمان مونده.

میدونید چیه. قبلا هم گفتم. یعضی ایده ها هستن که هنوز خیلی زوده که تو این نسل عملی بشن. نمونش همین بازی. تخریب کل شهر و اتفاقاتی که تا بحال دیدم رو نمیشه توی این نسل عملی کرد و سخت افزار ها هنوز به اون مقدار قدرت نرسیدن. نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه.

هنوز به رسیدن به ایده تخریب فیلمی مثل Inception خیلی خیلی زمان مونده.

منظورتو نگرفتم فردین
میشه کامل تر توضیح بدی؟:|

اصلا شوخی خوبی نکردن.
ولی چون استودیوی شانگهای Ubi داره بازیرو میسازه میشه بهش امید داشت (راستی فکر کنم بعضی از سازنده های بازی قبلا تو استودیوی Darkwords کار میکردن. درسته؟)

دیدن همه ناراضی هستن تصمیمشون عوض کردن بعد میگن شوخی بود یکی نیست بگه مگه کسی با شما شوخی داره که شما از این شوخی ها میکنید!
این بازی هم نابود شد رفت وقتی این همه دست دست میکنن معلومه آخر سر چه مزخرفی رو ریلیز میکنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or