Resident Evil به تاریکی بازخواهد گشت

Sweet Jesus

کاربر سایت
ماساچیکا کاواتا تهیه کننده رزیدنت ایول 5 و رزیدنت ایول آمبرلا کرانیکلز که در حال حاضر ساخت بازی Resident Evil Dark Side Chronicles را بر عهده دارد در گفتگو با حضار شرکت کننده در مهمانی عرضه Resident Evil 5 در سان‌فرانسیسکو گفت این بازی رزیدنت ایول را به حالت ترسناک و تاریک قبلی خود بازخواهد گرداند.
کاواتا ادامه داد: هدف اصلی ما از ساخت این بازی بازگشت به همان استیل خیلی تاریک بازی است. "تاریکی" در این بازی یک کلمه کلیدی است و شما این را در محیط، ترس، داستان و حتی احساسات شخصیت‌ها مشاهده خواهید کرد.
او خاطرنشان کرد: ما قصد داریم همانطور که در سبک بازی‌های سوم شخص تغییر ایجاد کردیم در بازی‌های Rail Shooter هم تغییرات عمده‌ای ایجاد کنیم و تیم سازنده با دقت بسیاری روی دوربین این بازی کار می‌کند.
او در مورد نام Dark side Chronicles گفت؛ علت انتخاب این نام بازگشت بازی به همان سمت و سوی تاریک خود است که بخش Dark Side را تشکیل می‌دهد و Chronicles هم که مثل نسخه قبلی (UC) به افشای حقایق بیشتری میپردازد.
وی در حین پخش صحنه‌هایی از بازی توضیح داد:
بزودی شما چیزهایی از این بازی خواهید دید که شگفت زده خواهید شد! سیستم دوربین در این بازی به گونه‌ای است که شما در یک صحنه دراماتیک باید با کمک بازیکن دوم برای زنده ماندن تلاش کنید.

به نظر می‌رسد این تغییر عمده کپکام در حالت تیر اندازی شخصیت‌ها باشد؛ چراکه در تصاویر به نمایش درآمده شخصیت‌های بازی هنگام تیراندازی مثل رزیدنت ایول‌های دیگر می‌ایستند و در حالت سوم شخص شلیک می‌کنند.

darkside.jpg

کاواتا در ادامه‌ صحبت‌هایش گفت: داستان در واقع به نوعی حوادث Resident Evil 2 را دنبال می‌کند، اما اتفاقات بیشتری را نیز پوشش می‌دهد. مخاطبین باید منتظر دیدن شخصیت‌های قدیمی بیشتری باشند (شاید ایدا وانگ؟!).
در ادامه معرفی این بازی، سیستم Evade به نمایش گذاشته شد که یک المان کاملا جدید در سبک On Rail Shooter است.
او در تشریح سختی بازی گفت: سیستم سختی بازی بصورت اتوماتیک و هوشمند است،‌ سختی بازی با توجه به مهارت شما در طول بازی تعیین می‌شود.
وی در نهایت تاریخ انتشار بازی را فعلا زمستان سال جاری اعلام کرد.

masachika.kawata.retdc.031209-580px.jpg

این بحث در مورد رزیدنت ایول جدید برای Wii است؛ بحث‌های مربوط به نسخه پنجم و... را در تردهای مربوطه ادامه بدهید.

آخرین ویرایش:
چرا فکر میکنید رزیدنت اویل باید همیشه یه بازی ترسناک با موجودات عجیب و غریب باشه ؟! اصلا فلسفه این بازی روی داستانش سوار شده و شرایط هیچ وقت یکسان نیست ما از نسخه 1 تا 3 در بازی شاهد موجوداتی بودیم که توسط ویروس شرکت آمبرلا به این روز افتاده بودند یه جو خیلی مبهم و ترسناکی به وجود آورده بودند اما همانطور که گفتم شرایط هیچ وقت یکسان نمیمونه ! به هرحال شرکت آمبرلا تلاش های رو کرده برای بهتر کردن وضعیت و کم کم جو بازی عضو شده که با عقل هم جور در میاد ! اگر قرار باشه محیط نسخه 4 و 5 بازی هم مثل قبل باشه یه جو خیلی کسل کننده ای رو به وجود میاره که به داستان بازی لطمه میزنه . برای مثال در نسخه 5 بازی خیلی ترسناک نیست که به نظر من این میتونه یه مکس مفید برای یه شروع باشه دقیقا مثل BNC کابل کواکسیال که وقتی توان کابل برای حمل اطلاعات در حال ضعیف شدن هست قدرتی دوباره برای ارسال اطلاعات به کابل میده دقیقا کاری رو که نسخه 5 این بازی داره انجام میده ! کمی فکر کنیم اگر در تمامی نسخه های بازی هر نسخه ترسناک تر از نسخه قبلی میشد چقدر جالب بود ؟ فقط باعث کسالت میشد تعادل رو در همه چیز باید رعایت کرد . این بازی با داستانش هست که داره پیش میره بنابراین به جای ترسناک تر کردن بازی سازندگان سعی کردند روی داستان بازی کار کنند کاری که در نسخه 5 انجام شد ! قرار نبود در این نسخه خیلی با موجودات عجیب و غریب مواجه شد چون این نسخه باید در مورد مسائل مربوط به آمبرلا و شخصیت های که در نسخه های قبلی سرنوشت مبهمی داشتند مشخص میشد ! که بتونه همانند تقویت کننده کابل کواکسیال نقطه شروعی برای نسخه های بعدی بازی باشه ...

چرا فکر میکنید رزیدنت اویل باید همیشه یه بازی ترسناک با موجودات عجیب و غریب باشه ؟!
چون به اين بازي ميگند ترسناك نه خاله بازي :biggrin1: تازه حتي داستان بازي رو هم كه مي گند قرار عوض بشه! ديگه چي ميمونه از RE ؟

چون به اين بازي ميگند ترسناك نه خاله بازي :biggrin1: تازه حتي داستان بازي رو هم كه مي گند قرار عوض بشه! ديگه چي ميمونه از RE ؟

شما فقط همین قسمت از پست رو خوندی !؟ در ادامه پست جواب این سوالتون هم هست اگر قرار بود هر نسخه ای که منتشر میشه از نسخه قبلی ترسناک تر باشه سناریو بازی ضعیف میشد . مثلا شما الان نمیدونی در نسخه 6 چه اتفاقی خواهد افتاد و با چه بازیی رو به رو هستی اما اگر هر نسخه بازی ترسناک تر از نسخه قبلی خودش بود یه نمودار مشخصی رو ایجاد میکرد که همه میدونستیم نسخه 6 هم یه بازی ترسناک تر از نسخه قبلیش هست ! چون سناریو این بازی داره به انتها میرسه دیگه قدرت مانور دهی روی داستان این بازی خیلی کم شده به همین دلیل من نسخه 5 رو یه نسخه موفق میدونم چون داستان بازی رو جمع و جور کرد . رزیدنت اویل یه بازی تخیلی که نیست هر نسخه ترسناک تر از نسخه قبل بشه بلکه یه داستان قابل باور و حقیقی داره که فلسفه حقیقت هم میگه شرایط هیچ وقت یکسان نیست در راکون سیتی زامبی ها و موجودات خیلی ترسناک تر بودند اگر در نسخه های بعدی ترسناک تر و ترسناک تر میشدن زیاد جالب نبود و باعث میشد نشه زیاد روی نسخه های بعدی مانور داد ! در کل از نظر من نسخه 5 باعث شد سازندگان بازی بتونند روی نسخه بعدی مانور خیلی بیشتری بدن تا یه بازی جذاب رو خلق کنند ...

چرا فکر میکنید رزیدنت اویل باید همیشه یه بازی ترسناک با موجودات عجیب و غریب باشه ؟!
چون باید باشه ! ارتباطی هم با فکر کردن نداره چون عین حقیقته ! سری RE از اولین روزی که ساخته شده بود , بیشترین تمرکز روی سبک ترسناکش بوده. بازی ای که باعث شده کلمه Survival Horror اختراع بشه , حالا حتی یه ذره هم Horror نداره !!!
اصلا فلسفه این بازی روی داستانش سوار شده
درسته که داستان سری RE جزو مهم ترین عواملش هست , ولی این دیگه از روز هم روشن تره که شما از هر 100 نفر راجع به مهم ترین خصوصیت این سری بپرسین , 99 نفر میگن خصوصیتش ترسناک بودنش هست. که در مورد نسخه پنجم :
با وجود دشمن موتورسوار و تیرانداز و کلاشنیکف به دست این خصوصیت کاملآ از بین میره
اگه میخواستن فقط یه داستانی به ما بگن و برن , میتونستن چند سری کارتون و فیلم سینمایی بسازن و ما هم پف فیل بخوریم لذت ببریم !

بگذریم از اینکه من هرچی تلاش میکنم توی RE5 داستان خاصی نمیبینم ! البته حتمآ چیزی داره که همه تعریف میکنن ولی :
تا اواخر بازی که اتفاق خاصی به جز شنیدن مرگ Jill که اون رو از یه سال پیش میدونستیم نمیفته. بعد هم که همه میدونستن زن کلاغی همون Jill هست ! فقط یه مورد وجود داشت که کمتر کسی میدونست Jill واقعآ بد شده و اینا :دی حتی سازنده ها دلشون نیومد این شخصیت رو بکشن و خیلی ساده اون دستگاه کنده شد و Jill در همون لحظه گفت ممنونم کریس جان ! شما برین من همینجا میمونم :دی البته من هنوز جلوتر نرفتم ولی احتمالآ در ادامه هم اون زنیکه یا توسط وسکر میمیره یا تبدیل به هیولا میشه و وسکر هم فرار میکنه !

تا اواخر بازی که اتفاق خاصی به جز شنیدن مرگ Jill که اون رو از یه سال پیش میدونستیم نمیفته. بعد هم که همه میدونستن زن کلاغی همون Jill هست ! فقط یه مورد وجود داشت که کمتر کسی میدونست Jill واقعآ بد شده و اینا :دی حتی سازنده ها دلشون نیومد این شخصیت رو بکشن و خیلی ساده اون دستگاه کنده شد و Jill در همون لحظه گفت ممنونم کریس جان ! شما برین من همینجا میمونم :دی البته من هنوز جلوتر نرفتم ولی احتمالآ در ادامه هم اون زنیکه یا توسط وسکر میمیره یا تبدیل به هیولا میشه و وسکر هم فرار میکنه !
اتفاقا داستان خیلی خاصی داشت !
اکثرا فکر می کردن که اون فرد نقاب دار شری برکین هست ! شری با ویروس G الوده شده بود . و مهمترین نقطه ضعف این ویروس هم نور افتاب هست . وسکر هم که قبلا گفته بود اون پیش منه . پس خیلی ها می گفتن این زن که نقاب زده همون شری هست و علتش هم که مشخص هست . یکی از سازنده ها هم گویا گفته بود شری در این نسخه حضور داره . ولی تا اون لحظه حساس همه سر کار بودند و اون فرد جیل ولنتاین بود . که این موضوع حساسیت کار رو بالا برد . ضمن اینکه تعریف شما از داستان خاص چیه ؟

اتفاقا داستان خیلی خاصی داشت !
اکثرا فکر می کردن که اون فرد نقاب دار شری برکین هست ! شری با ویروس G الوده شده بود . و مهمترین نقطه ضعف این ویروس هم نور افتاب هست . وسکر هم که قبلا گفته بود اون پیش منه . پس خیلی ها می گفتن این زن که نقاب زده همون شری هست و علتش هم که مشخص هست . یکی از سازنده ها هم گویا گفته بود شری در این نسخه حضور داره . ولی تا اون لحظه حساس همه سر کار بودند و اون فرد جیل ولنتاین بود . که این موضوع حساسیت کار رو بالا برد . ضمن اینکه تعریف شما از داستان خاص چیه ؟
تعریف من از داستان خاص اینه که از قبل بیشتر جزییاتش مشخص نباشه.
شما یه سر به سایتهای مختلف بزنی (فکر کنم توی همین بازیسنتر هم بحثش بود) دقیقآ بعد از اون تریلری که قبر Jill رو نشون میداد , خیلی ها میگفتن امکان نداره اون مرده باشه (که نمرده بود) و اکثرآ معتقد بودن همون نقاب دار خود جیل هست (که بود)
توی خود بازی هم یه جایی قبل از اینکه بفهمیم نقاب دار جیل هست , کریس توضیح میده که جنازه جیل هیچ وقت پیدا نشد , بعد هم توی اون دستگاه وقتی جیل رو سرچ کردن , دستگاه خالی بود. دیگه کسی توی اون صحنه که جیل نقابش رو میزنه کنار غافلگیر نباید بشه !
یه سری چیزای دیگه هم توی این بازی خیلی من رو اذیت میکرد. اول از همه اینکه هرکسی رو میدیدی یه کم جون میکند و یهو تبدیل میشد به یه هیولای گنده ! همون طور که قبلآ هم حدس زده بودم اون زنه هم آخرش اون شکلی شد :دی یه سری حرکات و دیالوگ ها هم حداقل از نظر من در سطح بازی ای مثل RE نبود. مثلآ 120 بار کریس و شوا از زنه (اسمش سخته خب :دی) میپرسن چیکار میکنی ؟! یا به آلبرت وسکر میگن تو هیچ غلطی نخواهی کرد و دوباره وسکر حرکات آکروباتیک انجام میده و ... !) یه بار , دو بار ! نه اینکه دیگه 3,4 بار همچین چیزایی رو نشونمون بدن !
البته قبلآ گفتم حتمآ داستانش چیزهایی داره که مورد توجه خیلی ها قرار میگیره و منم قصد دفاع از حرفم رو در مورد داستان ندارم. بحث بیشتر در مورد جو و ترسناک بودن بازی بود.

ایول.تو این نسخه هم پس لیون هست نه؟فقط حیف که فقط روی wii میاد.یعنی امکانش نیست روی 360 هم بیاد؟
آقایون چرا اینقدر در مورد اویل5 حرف میزنید؟خوب داستانش نقطه ی قوتش بود ولی همه قبل از اومدن بازی میفهمیدن چی میشه و منم لو نمیدم.ولی مطمئنا اکثرا میفهمن و میفهمیدن و
از جیل و این چیزا غافلگیر نشدن
نقطه ضعف هم ترسناک نبودنشه از نظر خیلی ها.ولی ترسناک نبودنش نقطه ضعف نیست.این که
زامبی ها با موتور تک چرخ میزدن و حرکات نمایشی در میوردن یه نقطه ضعفه.این سازنده های بازی زیادی احساساتی شدن

آمدن این نسخه خبر خوشحال کننده ای هست. فقط موند [Resident Evil 3 : Remake ] اگه شاهد حضور دوبلورهای RE2 و RE:D و خود Ada Wong باشیم محشر میشه. البته این ها زمانی ارزش داره که همه ی فاکتور های خوب RE [ترس و تاریکی-معماهای مشهورش و ...] در کنار این ها باشه. من که بیش از همه منتظر حضور Hunk [Mr.Death] هستم

رزیدنت اویل تمام زیباییش به ترسناک بودنشه اصلا" به خاطر همین ترسناک بودنش اینقدر محبوب و معروف شد
حالا من تعجب میکنم بعضی از دوستان میگن ترسناک هم نباشه مشکلی نداره واز بقیه دوستان انتقاد میکنند...
:-"

آقا بازی ترسناک میخواهید برید condmend بازی کنید که به نظرم ترسناک ترین بازی تاریخ هست dead space هم خداییش که گفته ترسناک هست با اون اسلحه های که ما داشتیم .الا کسی جرات نزدیک شدن نداشت ولی resident خوب داره پیش میره و بلاخره باید پیشرفت هم بکنن و واقعا یکی از دوستان حرف خوبی زد اگر نگاه کنی در فروم های ایران سر تاپاش این شده که چرا فلان بازی مثل قبلیش نیست مثلا مکس پین 3 همین RESIDENT و این گواه اصلی بر این هست که هیچ وقت ایرانی ها پیشرفت نمیکنن این نسخه هم به نظرم خوب از آب دربیاد چون عکسی که من دیدم خیلی شبیه 2 بود ولی به نظرم هیچوقت به فکر اینکه شکل 2 برای کنسول های نسل جدید بسازن نباشید چون اصلا توی کارشون پسرفت و بازگشت به شیوه ها قدیم نیست

آقا بازی ترسناک میخواهید برید condmend بازی کنید.
مگه کسی گفت که ما RE رو فقط برای ترسش دوست داریم؟ ترسناک بودن فقط یکی از نقاط قوتش هست.در ضمن ترسی که از RE به player القا میشه یکم متفاوت از بازی های دیگست.

ولی به نظرم هیچوقت به فکر اینکه شکل 2 برای کنسول های نسل جدید بسازن نباشید چون اصلا توی کارشون پسرفت و بازگشت به شیوه ها قدیم نیست

اونی که شما میگین Gameplay هست نه ترسناک بودن.

سلام داداشا :
از همه ترسناکتر رزیدنت 1 بود وباز از اون ترسناکتر بازسازی 1 روی gamecube بود
ایول 1 ترس نا آشنا و محیطی داشت
همچنین 2 هم همینطور بود
اما 3 (گر چه که به نظر من بهترین ایول هستش) ترسش از نوع حادثه ای بود
ترس نوع اول ودوم متروکه - حدس نازدنی - جذابتره
(اگه تو ایول 3 جنیفر لوپز هم از تو شیشه بپره جلو آدم میترسه)

متاسفانه ایول 4 که گند زده ای از سری ایول است ورزیدنت 5 ترس نوع 1.2.3 رو هیچ کدوم نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or