Resident Evil به تاریکی بازخواهد گشت

Sweet Jesus

کاربر سایت
ماساچیکا کاواتا تهیه کننده رزیدنت ایول 5 و رزیدنت ایول آمبرلا کرانیکلز که در حال حاضر ساخت بازی Resident Evil Dark Side Chronicles را بر عهده دارد در گفتگو با حضار شرکت کننده در مهمانی عرضه Resident Evil 5 در سان‌فرانسیسکو گفت این بازی رزیدنت ایول را به حالت ترسناک و تاریک قبلی خود بازخواهد گرداند.
کاواتا ادامه داد: هدف اصلی ما از ساخت این بازی بازگشت به همان استیل خیلی تاریک بازی است. "تاریکی" در این بازی یک کلمه کلیدی است و شما این را در محیط، ترس، داستان و حتی احساسات شخصیت‌ها مشاهده خواهید کرد.
او خاطرنشان کرد: ما قصد داریم همانطور که در سبک بازی‌های سوم شخص تغییر ایجاد کردیم در بازی‌های Rail Shooter هم تغییرات عمده‌ای ایجاد کنیم و تیم سازنده با دقت بسیاری روی دوربین این بازی کار می‌کند.
او در مورد نام Dark side Chronicles گفت؛ علت انتخاب این نام بازگشت بازی به همان سمت و سوی تاریک خود است که بخش Dark Side را تشکیل می‌دهد و Chronicles هم که مثل نسخه قبلی (UC) به افشای حقایق بیشتری میپردازد.
وی در حین پخش صحنه‌هایی از بازی توضیح داد:
بزودی شما چیزهایی از این بازی خواهید دید که شگفت زده خواهید شد! سیستم دوربین در این بازی به گونه‌ای است که شما در یک صحنه دراماتیک باید با کمک بازیکن دوم برای زنده ماندن تلاش کنید.

به نظر می‌رسد این تغییر عمده کپکام در حالت تیر اندازی شخصیت‌ها باشد؛ چراکه در تصاویر به نمایش درآمده شخصیت‌های بازی هنگام تیراندازی مثل رزیدنت ایول‌های دیگر می‌ایستند و در حالت سوم شخص شلیک می‌کنند.

darkside.jpg

کاواتا در ادامه‌ صحبت‌هایش گفت: داستان در واقع به نوعی حوادث Resident Evil 2 را دنبال می‌کند، اما اتفاقات بیشتری را نیز پوشش می‌دهد. مخاطبین باید منتظر دیدن شخصیت‌های قدیمی بیشتری باشند (شاید ایدا وانگ؟!).
در ادامه معرفی این بازی، سیستم Evade به نمایش گذاشته شد که یک المان کاملا جدید در سبک On Rail Shooter است.
او در تشریح سختی بازی گفت: سیستم سختی بازی بصورت اتوماتیک و هوشمند است،‌ سختی بازی با توجه به مهارت شما در طول بازی تعیین می‌شود.
وی در نهایت تاریخ انتشار بازی را فعلا زمستان سال جاری اعلام کرد.

masachika.kawata.retdc.031209-580px.jpg

این بحث در مورد رزیدنت ایول جدید برای Wii است؛ بحث‌های مربوط به نسخه پنجم و... را در تردهای مربوطه ادامه بدهید.

آخرین ویرایش:
من رو ياد اون ايده ميكامي ميندازه كه براي RE4 اولين بار پياده كرد دوربين بازي مثل نسخه هاي قبل بود وقتي هدف ميگرفتي حالت سوم شخص مثل همين دوربين فعلي ميگرفت.

ممنون

6

خدا کنه شماره بعدی RE ترسناک باشه:biggrin1:
این شماره که خدایش ترسناک که نبود هیچ خنده دار هم بود باید مثل قبل درست کنن که آدم زره ترک بشه :laughing: اگه به همین روال باشه مطمئنا جاشو Dead Space بزودی میگیره
اویل اصلا به خاطر این سبکش معروف شد حالا چی زامبی تک چرخ زنو و .....

خدا کنه شماره بعدی RE ترسناک باشه:biggrin1:
این شماره که خدایش ترسناک که نبود هیچ خنده دار هم بود باید مثل قبل درست کنن که آدم زره ترک بشه :laughing: اگه به همین روال باشه مطمئنا جاشو Dead Space بزودی میگیره
اویل اصلا به خاطر این سبکش معروف شد حالا چی زامبی تک چرخ زنو و .....

همون دیگه . مثلا شما توقع دارین قیافه های اجق وجق بیفتن دنبالتون و بکشیدشون .
تزس و دلهره به اندازه کافی تو بازی بود که از همه طرف میریختن سرت و تو نمیدونی چیکار بکنی . این توقعات بیجای ما هستش که ما رو بجایی نمیرسونه .

DEAD SPACE چه ربطی به EVIL داره که مثال میزنید داستان و سبک و سیاق هر دو فرق میکنه مثلا اگه توی EVIL عین همین بازی که نام بردین اگه با یه تیر بدنش اینور اونو پخش میشد واقعا از چهارچوب خودش خارج شده بود .

من همیشه از اویل میترسیدم و میترسم و واسه همین بازیش نمیکنم ولی با توجه به حرفهای شما که اویل خنده دار شده فکر کنم لازم باشه بازیش کنم... فکر کنم جالب شده باشه پس:cheesygri

خاک بر سرم... این چرا اینجوری میکنه؟:eek::eek:
Dhalsim_dance.gif

IQ

همون دیگه . مثلا شما توقع دارین قیافه های اجق وجق بیفتن دنبالتون و بکشیدشون .
تزس و دلهره به اندازه کافی تو بازی بود که از همه طرف میریختن سرت و تو نمیدونی چیکار بکنی . این توقعات بیجای ما هستش که ما رو بجایی نمیرسونه .

DEAD SPACE چه ربطی به EVIL داره که مثال میزنید داستان و سبک و سیاق هر دو فرق میکنه مثلا اگه توی EVIL عین همین بازی که نام بردین اگه با یه تیر بدنش اینور اونو پخش میشد واقعا از چهارچوب خودش خارج شده بود .

این شماره خر تو خر بود مثل شماره قبلش
مگه الان Dead Space ترسناک ترین بازی با داستان و گرافیک و ... نیست که تو چند سال آخیر اومده:-"خوب درسته سبکش تو مایه هایه DOOM ــه و کمی RE هم قاطیشه
ولی DEAD SPACE به من بیشتر از RE حال داد
اگه به EA باشه که تبدیلش میکنه مثل RE

واقعا آدم لذت میبره این همه شعور و ذکاوت رو در اعضای سایت مشاهده میکنه

این بحث در مورد رزیدنت ایول جدید برای Wii است؛ بحث‌های مربوط به نسخه پنجم و... را در تردهای مربوطه ادامه بدهید.

حالا واسه هر کنسولی میخواد باشه ولی سازندگان از این قولها زیاد داده اند و فقط و فقط با این قولهای بی خودشان دارن یک بازی ماندگار را از بین میبرند

واقعا آدم لذت میبره این همه شعور و ذکاوت رو در اعضای سایت مشاهده میکنه

یه چیزی و توجه نکردی :biggrin1:
اصلا به فرض مثال خبر ادامه نداشته باشد توی مملکت ما و بیشتر ما ایرانیها فقط رواج پیدا کرده که evil باید گرافیک خفن باشه یا فقط برای دو کنسول ساخته بشه و wii اصلا از دید اونا حساب نمیشه .
من که واقعا از خبر خوشحال شدم که بالاخره قولی که داده بودندرا عملی کردند و حسرت میخورم چرا نمیتونم بازی را انجام بدم ..

بعضیها هم که قشنگ توقعات بیجا دارند و میگن که وفا نکردند چرا اینطور نشد . بنظر من 100 در 100 به همه چیزهایی که گفتند وفا کردند !

شما که پستا رو پاک میکنید یه نگاه به عضو تحریریه ی خودتون بندازید؟!!!!!!!
شما که انقدر شاکی هستین , وقتی تاپیک رو باز میکنین پست اول رو کامل بخونین. امیر توی همون پست اول با فونت بزرگ و قرمز نوشته :
ولی دوباره دوستان بحث رو به بیراهه میکشن.

شما که انقدر شاکی هستین , وقتی تاپیک رو باز میکنین پست اول رو کامل بخونین. امیر توی همون پست اول با فونت بزرگ و قرمز نوشته :
ولی دوباره دوستان بحث رو به بیراهه میکشن.

وجدانن من حرفی خارج از بحث نزدم فقط چیزی که ایشون نوشته همه رو وادار کرد چیزیکه نباید بگن وگرنه کسی بحث شما رو به بی راهه نبرد ببین کی شروع کرده جملش اصلا جالب نیست هنوزم سر جاشه کسی نگاه چپ نمیتونه بهش بکنه . . .شما خودتو جای بقیه بزار؟!!

وجدانن من حرفی خارج از بحث نزدم فقط چیزی که ایشون نوشته همه رو وادار کرد چیزیکه نباید بگن وگرنه کسی بحث شما رو به بی راهه نبرد ببین کی شروع کرده جملش اصلا جالب نیست هنوزم سر جاشه کسی نگاه چپ نمیتونه بهش بکنه . . .شما خودتو جای بقیه بزار؟!!
یه آدم عاقل وقتی حرفی رو یک بار بهش میگن میفهمه
اون جمله هم منظورش با یه عده خاص هست که فقط میان یه چیزی بگن و برن.
شما اگه جزو اون عده نیستی چرا بهت برخورده؟ مگر اینکه خودت فکر میکنی طرف اون جمله شمایی.

یه آدم عاقل وقتی حرفی رو یک بار بهش میگن میفهمه
اون جمله هم منظورش با یه عده خاص هست که فقط میان یه چیزی بگن و برن.
شما اگه جزو اون عده نیستی چرا بهت برخورده؟ مگر اینکه خودت فکر میکنی طرف اون جمله شمایی.

بابا شما اصلا متوجه نیستی منم دارم خدمو خسته میکنم . . .
ولی دفعه ی بعدی که این جمله ها جمع یسته بشه اونوقت اینجوری صحبت نمی کنم
این بیچاره ها ذوق دارن میان میگن که نباید میگفتن شما چرا این چیزا رو میگین آدمای عاقل؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or