The Old Gamer
کاربر سایت
مثه اینکه باید برنرمکس باشه حتما.بازی حتما باید برنرمکس باشه یا 97% جواب هم میشه؟
مثه اینکه باید برنرمکس باشه حتما.بازی حتما باید برنرمکس باشه یا 97% جواب هم میشه؟
واقعا ساختن ـه کمبو ها و استفاده ازشون خیلی باحاله و گیمپلی بر پایه همین کمبو ها هست پایین تصویر نشون میده از کودوم کمبو استفاده میکنی و باید در زدن دکمه ها عجله نکنی تا کمبو ها کامل اجرا بشه اونوقت خیلی حال میده کمبو ها دو نوع هست با مشت و با لگدو مخلوط هم میشن . گیمپلی هم خیلی روون هست و لذت بخشه , Punch های خیلی باحالی میزنه Nilin . قابلیت جاخای و Parry و ... هم داره . پلتفورمینگش هم خوبه ولی عالی نیست .
گرافیکشم قبلا گفتم خیلی خوبه ولی رفته رفته بهتر هم میشه گرافیکش . نیلین خیلی زیبا طراحی شده انصافا
در کل من شخصا یه 9 میدم به بازی چون اینجور داستانا رو خیلی دوست دارم و وقتی از داستان خیلی خوشم بیاد دیگه هیچ نقصی رو چشام نمیبینه :biggrin1:
بله Nilin این قابلیت رو داره تا به حافظه و خاطرات اشخاص نفوذ کنه و با استفاده از Glitch هایی که وجود داره خاطره رو تغییر بده و یه جوری عواقب کار ها رو تغییر بده حتی یه جایی هم میگه I Can Play GOD نعوذ بللهیک سوال من جایی خوندم،که میشه ذهن دشمن هم به کنترل دراورد؟! میشه؟![]()
تعجب میکنم ...! بعضی از بازیهای رو از تریلرش هم میشه فهمید ...حداقل این بازی اینه که چیزهایی رو تجربه میکنی که قبلا نکردی ...مثل پاریس اینده و دست بردن توی افکار کثیف مردم :dبگیریم یا نگیریم ؟ :d
مام گرفتیم اول از همه بگم که اواخر نسلی دارم اندازه ی کل نسل حال میکنم با بازیهای استانداردی که میان این بازی هم جزو همین بازیهاس...
مبارزات بازی که بی شباهت به بتمن ارخام نیست ولی 100 اونم نیست و متفاوته ...ساخت کمبوهام تجربه ی جدیدی هست ....
گرافیک و ابجکتها به نظرم بعضی جاها غوغاس و بازی چون با انریل انجین بسیار هنری و با روح هست... دست بردن توی حافظه ای افراد هم بدی هست و ازادی عمل خوبی داره و ساده هست استفاده ازش..
داستان هم که به نظر بسیار غنی میاد تا جایی که منو یاد دیوس ایکس انداخت که فضاشون بی شبهت به هم نیست(اینده رباتیک انسان رو میگم) ...شخصیت پردازی نیلین هم تا اینجا جذاب بود همانطور که amin گفت یک قسمت وجود خدا رو زیر سوال میبره !!
نمره هم فعلا 9 که تا اخر بازی باید رفت و دید.
کاملا قبول دارم
دوستان اون غول اول بازی چجوری بکشم؟ هیکله.......
چه طور اون قسمته گه الگا میره زمان گذشته باید چه کار کنیم تا دکتره دیوید رو بکشه به ترتیب تغیرات دستگاه ها؟