Remember Me | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا ساختن ـه کمبو ها و استفاده ازشون خیلی باحاله و گیمپلی بر پایه همین کمبو ها هست پایین تصویر نشون میده از کودوم کمبو استفاده میکنی و باید در زدن دکمه ها عجله نکنی تا کمبو ها کامل اجرا بشه اونوقت خیلی حال میده کمبو ها دو نوع هست با مشت و با لگد :دی و مخلوط هم میشن . گیمپلی هم خیلی روون هست و لذت بخشه , Punch های خیلی باحالی میزنه Nilin . قابلیت جاخای و Parry و ... هم داره . پلتفورمینگش هم خوبه ولی عالی نیست .
گرافیکشم قبلا گفتم خیلی خوبه ولی رفته رفته بهتر هم میشه گرافیکش . نیلین خیلی زیبا طراحی شده انصافا :دی

در کل من شخصا یه 9 میدم به بازی چون اینجور داستانا رو خیلی دوست دارم و وقتی از داستان خیلی خوشم بیاد دیگه هیچ نقصی رو چشام نمیبینه :biggrin1:

یک سوال من جایی خوندم،که میشه ذهن دشمن هم به کنترل دراورد؟! میشه؟:دی

یک سوال من جایی خوندم،که میشه ذهن دشمن هم به کنترل دراورد؟! میشه؟:دی
بله Nilin این قابلیت رو داره تا به حافظه و خاطرات اشخاص نفوذ کنه و با استفاده از Glitch هایی که وجود داره خاطره رو تغییر بده و یه جوری عواقب کار ها رو تغییر بده حتی یه جایی هم میگه I Can Play GOD نعوذ بلله :دی
و به خاطر همین قابلیت هست که سعی در پاک کردن ـه حافظه اش داشتن . این تغییر در حافظه واقعا زیبا کار شده تمام چیزایی که تغییر میدی اون پایین نشون میده و وقتی میزنی دوباره حافظه Play بشه عواقب تک تک اون تغییراتی که اعمال کردی رو میبینی . البته از تمام Glitch ها نباید استفاده کنی و فقط اونایی رو انجام بدی که لازمه وگرنه عواقب کار به جاهای دیگه ای میره و Mission Failed میشه :دی

در مورد گیمپلی هم بگم که رفته رفته کمبو های جدید باز میشه و بعضی هاشون خونتو بیشتر میکنه بعضی هاشون زمان انتظار واسه انجام دادن کمبو های مخصوص رو کمتر میکنه و ...

It's a Bloody Awsome Game :دی

قبل از نمرات ign و gamespot، و بعد از اینکه چند تا سایت نمره بالا میدن به یه بازی، خیلیا میان میگن این دیگه آخر بازیه و مثل این بازی دیگه پیدا نمیشه ولی بعد از اینکه این دو تا سایت نمره میدن خیلی از کامنت ها و خیلی از سایت های نقد بازی درست مثل این سایتها بازی رو نقد میکنن، یعنی یه جوری کپی برداری از این سایتها میکنن و هر چی ایراد از این بازی گرفته شده رو میان یه جوری میپیچونن و می گن مثلا تحلیل ما از این بازی این بوده. مطمئن باشید خیلی از سایتهای ایرانی که این بازی رو نقد میکنن نمره بالاتر از 7 یا 7/5 که با امتیاز این دو تا سایت بخوره بیشتر نمیدن و سر و ته ایرادات و قوتهایی که این سایتها بهش اشاره کردن رو میزنن و میگن مثلا ما این بازی رو نقد کردیم.

يه سؤال أون وقت كه نيلي با أون زنه دعوا مي كنه و بر ميكرده به قبل جه طور بأيد به قبل بركرديم و ترتيب رو رعايت كنيم تا مرد روي تخت نيره

مام گرفتیم اول از همه بگم که اواخر نسلی دارم اندازه ی کل نسل حال میکنم با بازیهای استانداردی که میان این بازی هم جزو همین بازیهاس...
مبارزات بازی که بی شباهت به بتمن ارخام نیست ولی 100 اونم نیست و متفاوته ...ساخت کمبوهام تجربه ی جدیدی هست ....
گرافیک و ابجکتها به نظرم بعضی جاها غوغاس و بازی چون با انریل انجین بسیار هنری و با روح هست... دست بردن توی حافظه ای افراد هم بدی هست و ازادی عمل خوبی داره و ساده هست استفاده ازش..
داستان هم که به نظر بسیار غنی میاد تا جایی که منو یاد دیوس ایکس انداخت که فضاشون بی شبهت به هم نیست(اینده رباتیک انسان رو میگم) ...شخصیت پردازی نیلین هم تا اینجا جذاب بود همانطور که amin گفت یک قسمت وجود خدا رو زیر سوال میبره !!
نمره هم فعلا 9 که تا اخر بازی باید رفت و دید....

- - -ویرایش - - -

بگیریم یا نگیریم ؟ :d
تعجب میکنم ...! بعضی از بازیهای رو از تریلرش هم میشه فهمید ...حداقل این بازی اینه که چیزهایی رو تجربه میکنی که قبلا نکردی ...مثل پاریس اینده و دست بردن توی افکار کثیف مردم :d
فضا سازی بازی اینقدر خوبه که حتی طراحی لباسی که سازندها کردن میشه گفت واقعا در اینده لباسهای ما همینطوری بشه ..شما وقتی در سطح شهر به لباس فروشی ها نگاه کن متوجه میشی ...
کلا تجربه ناب و نادر هست ...

خب منم بازی به دستم رسید،
همونطور که دوستمون اشاره کردند داستان بازی غنی هست،،کبمو های گوناگون که بازی رو متنوع میکنه
فضا سازی ها خیلی فوق العاده ست،،کمی هم تقلید از بازیهایی مثه بتمن هست که خیلی کمه و در حد بالایی نیست..
در کل: 8.5/10

مام گرفتیم اول از همه بگم که اواخر نسلی دارم اندازه ی کل نسل حال میکنم با بازیهای استانداردی که میان این بازی هم جزو همین بازیهاس...
مبارزات بازی که بی شباهت به بتمن ارخام نیست ولی 100 اونم نیست و متفاوته ...ساخت کمبوهام تجربه ی جدیدی هست ....
گرافیک و ابجکتها به نظرم بعضی جاها غوغاس و بازی چون با انریل انجین بسیار هنری و با روح هست... دست بردن توی حافظه ای افراد هم بدی هست و ازادی عمل خوبی داره و ساده هست استفاده ازش..
داستان هم که به نظر بسیار غنی میاد تا جایی که منو یاد دیوس ایکس انداخت که فضاشون بی شبهت به هم نیست(اینده رباتیک انسان رو میگم) ...شخصیت پردازی نیلین هم تا اینجا جذاب بود همانطور که amin گفت یک قسمت وجود خدا رو زیر سوال میبره !!
نمره هم فعلا 9 که تا اخر بازی باید رفت و دید.
کاملا قبول دارم

دوستان اون غول اول بازی چجوری بکشم؟ هیکله.......

من که اینطوری کشتم:
اون قسمت که مقداره جونت رو نشون میده یه قسمت کوچیک ابی رنگ داره.با طرف بازی کن و چندتا مشت بزن بهش و بیشتر در برو,وقتی اون ابیه پر شد علامت رعد و برق که اونم ابیه روشن میشه.حالا LT رو بگیر و بالا رو بزن و با A انتخابش کن.حالا تا میشه بزنش:d وقتی تموم شد بجای رعد و برق شمارشگر میاد.وایسا تموم بشه و باز از اول.چون من هرکاری کردم در حالته معمولی نتونستم جونشو کم کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or