Remember Me | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Remember Me

news_gc_capcom_presents_remember_me-13165.jpg

Release Date:May 2013
Publisher: Capcom
Developer:
Dontnod
Genre: Third Person Shooter

Remember Me بازی جدید کمپانی معروف Capcom هست که توسط استدیو Dontnod تازه تاسیس شده فرانسوی در حال ساخت هست.
اطلاعات زیادی فعلا از بازی نیومده فقط میشه گفت که بازی در سال 2048 در نئو پاریس اتفاق میوفته و در مورد خرید فروش حافظه هست! سخصیت اصلی بازی دختری به اسم Nilin هست که یک شکارچی حافظه هست! Nilin قابلیت های مثل مشت زدن و بالا رفتن از دیوار و ساختمان ها رو داره.
دو Trailer و چند اسکرین هم از بازی منتشر شده.

Screenshots

1920x1080

Trailers

m27922.jpg

Memory Remix Gameplay - 720p

m27920.jpg

Announcement trailer - 720p

آخرین ویرایش:
دوستانی که بازی رو اجر کردن لطفا بگن بازی در چه چطوره می ارزه دانلود کنیم یا نه؟ چون از اسکرین شات هاش زیاد چیزی دستگیر آدم نمی شه یجورایی سبکش فکر کنم خاص
تقریبا بگید مثل کدوم بازی سوم شخص؟؟؟(شباهت داره؟)

دوستانی که بازی رو اجر کردن لطفا بگن بازی در چه چطوره می ارزه دانلود کنیم یا نه؟ چون از اسکرین شات هاش زیاد چیزی دستگیر آدم نمی شه یجورایی سبکش فکر کنم خاص
تقریبا بگید مثل کدوم بازی سوم شخص؟؟؟(شباهت داره؟)

بازی خیلی خوبی هست.سیستم مبارزات شبیه بتمن هست و یه شباهت هایی هم به AC داره.ارزش بازی کردنو داره.

من بازی کردم اما نسخه ی 360 به علت مشکل در سایت pc همچنان تموم نشده بازی جالبی هست سبکش یه چیزی بین batman با tomb raider هست گرافیکشم خوبه هم تکنیکی هم هنری در کل پیشنهاد می شه بگیریدیش البته انتظار یه بازی تاپ(9) نداشته باشید اما ارزش بازی کردن صد در صد داره در ضمن اگه کنسولی کسی اینجا هست ترجیحا نسخه ی pc بگیرید نسخه ی 360 فریم ریت جالبی نداره کلا روان نیست

سلام دوستان بازی رو از دست ندید خیلی بازی خوش ساختیه اولین چیزی که باهاش حال کردم صدا گذاری بازی بخصوص نلین بود.......من یه 2 ساعتی رفتم همه چی خوب بوده نمره کمتر از 8 برا این بازی ضلمه ....گرافیک فنی و هنری بازی خیلی خوبه ..داستان هم خوبه ...نور آوری هم که خیلی داره.....گیم پلی هم که عالیه .....دیگه بازی چی باید داشته باشه؟!!!!!

تعجب می کنم چرا سایتها اینقدر در حق بازی کم لطفی کردن ! به نظر من بازی خیلی خوش ساخته بخصوص در زمینه های داستان و صداگزاری و ...
البته می تونست سیستم کمبت بازی بهتر باشه و همچنین روی شخصیت پردازی نلین می تونستن بهتر کار کنند ولی به هر حال هیچ توجیهی نداره نمره ی زیر 8 بخوان به این بازی بدن !!
این بازی به همه ی دوستان پیشنهاد میشه ...

اپیزود 1 و 2 رو بازی کردم
بازیش واقعاََ محشره . از در و دیوار بالا رفتنش مثل اساسینه
سیستم مبارزش تومایه های بتمنه اما سریعتر . کمبوهای خیلی توپی داره صداگذاری و فیزیکش هم عالیه گرافیک هنری و تکنیکیش هم خوبه
همچین چیزی واقعاََ از کپکام بعید بود

من نیم ساعتی بازی کردم.
از جو و حال و هواش بشدت خوشم اومد.
فقط انتظار گرافیک شاخی ازش نداشته باشین. گرافیک بازی خوب هست اما سیستم ذوب کن نیست. :دی
با توجه به اینکه با Unreal Engine 3 ساخته شده رو 90% سیستم ها به راحتی اجرا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or