Remember Me | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Remember Me

news_gc_capcom_presents_remember_me-13165.jpg

Release Date:May 2013
Publisher: Capcom
Developer:
Dontnod
Genre: Third Person Shooter

Remember Me بازی جدید کمپانی معروف Capcom هست که توسط استدیو Dontnod تازه تاسیس شده فرانسوی در حال ساخت هست.
اطلاعات زیادی فعلا از بازی نیومده فقط میشه گفت که بازی در سال 2048 در نئو پاریس اتفاق میوفته و در مورد خرید فروش حافظه هست! سخصیت اصلی بازی دختری به اسم Nilin هست که یک شکارچی حافظه هست! Nilin قابلیت های مثل مشت زدن و بالا رفتن از دیوار و ساختمان ها رو داره.
دو Trailer و چند اسکرین هم از بازی منتشر شده.

Screenshots

1920x1080

Trailers

m27922.jpg

Memory Remix Gameplay - 720p

m27920.jpg

Announcement trailer - 720p

آخرین ویرایش:
بازی خوبیه ولی اصلا با چهره این دختره حال نمیکنم بالا یه دختر جذاب مثل ادا وانگ یا یه پسر خوشتیپ مثل دانته اینا میزاشتن
این سیاهه چیه آخه

کسی داستان کامل و بی نقص بازی رو داره؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یک کاور باحال با کیفیت می خوام حالا برای هر پلتفرمی که بود ممنمون میشن برام بذارید
اینم بهترین کاور موجود
من خودم اینو چاپ زدم واسه دی وی دی هام

شخصا اولی رو به همه ترجیح میدم.عالیه

نه من تازه الان چپتر 5 اواخرش هستم... کلا هم 8 اپیزود هست ... منم اولاش واقعا از بازی لذت بردم ... تا اینکه الان رقبت کمتری برای ادامش دارم ...

اتفاقا اواسط بازی به نظرم بازی واقعا جذاب تر می شه ... کمبو ها تازه کامل می شوند و مبارزات یه ذره جون می گیرند ...
مرحله ای که نیلین به زندان باسیل باز می گردد و هم چنین مرحله ی بعدی آن واقعا زیبا هستند .

ولی من هنوز یه سوال برام مبهم باقی مونده تو این بازی ...

نیلین خودش جزو قربانیان ِ شرکت Memorize بوده ؟ اگه آره ؛ از کجا قابلیت ربودن خاطرات و دستکاری آن ها ( که بخش خارق العاده ی گیم پلی بازی هست ) را یاد گرفته ؟
و اگر نه پس الان به دنبال ِ چیست و چه کسی خاطراتش را ربوده ؟

بازی واقعا شاهکار ِ ! به همه پیشنهادش می کنم ...

آقا من بازی رو تموم کردم ...

فقط یه سوال در مورد آخر بازی ...

در انتهای بازی که نیلین وارد خاطره ی پدرش می شود تا خود را در ماجرای تصادف بکشد ، پس چرا وقتی به زمان حال برمی گردیم نیلین زندست ؟!

فقط یه سوال در مورد آخر بازی ...

در انتهای بازی که نیلین وارد خاطره ی پدرش می شود تا خود را در ماجرای تصادف بکشد ، پس چرا وقتی به زمان حال برمی گردیم نیلین زندست ؟!

خاطره رو عوض میکنه واقعیات که تغییری نمیکنه ...

خاطره رو عوض میکنه واقعیات که تغییری نمیکنه ...

پس چرا نشون می ده تو بچگی می میره تو دست باباش ؟ مگه اونجا هم باباش فقط خاطره ی تصادف رو عوض نمی کنه ؟
البته فکر کنم فهمیدم حدودا . فکر کنم اون خاطره ای که باباش داره می ره تو خاطره ی تصادف رو هم عوض می کنیم کلا . آره ؟

پس چرا نشون می ده تو بچگی می میره تو دست باباش ؟ مگه اونجا هم باباش فقط خاطره ی تصادف رو عوض نمی کنه ؟
البته فکر کنم فهمیدم حدودا . فکر کنم اون خاطره ای که باباش داره می ره تو خاطره ی تصادف رو هم عوض می کنیم کلا . آره ؟
وقتی یه نفر رو تو خاطره میکشین میشه memory bug که باعث میشه طرف در واقعیت شک بشه در اینجا نیلین میمیره

64898685064526781443.jpg

سلام

Remember Me از آن دست بازی هایی بود که به خاطر یک سری مشکلات با نظر ِ منفی مخاطبان و منتقدان رو به رو شد ...

ولی حیف و صد حیف که اینگونه شد !

ایده ی بازی واقعا ناب و دست نخورده است ... ( البته در صنعت بازی های کامپیوتری )

من واقعا از بازی لذت بردم و خدا رو شکر هنوز هستند کسانی که از بازی فوق العاده لذت برده اند .

مثل نقد نویس ِ مقاله ی این بازی در مجله بازی نما .

بازی حقیقتا یک ایده ی عالی به نام ریمیکس ِ خاطرات دارد که به زیبایی هرچه تمام تر آن را درآورده است .

اگرچه بازی کمی در محیط های محدود جریان دارد و در این حد ازادی دادن به گیمر ، به گونه ای توهین به شعور اوست ولی طراحی هنری بازی به قدری خارق العاده است که همه این ضعف های محیطی و هم چنین ضعف دوربین را بپوشاند ...

من از بازی لذت بردم و اون رو به همه پیشنهاد می کنم ...

اگر دوست دارید ببینید اگر یک بطری نوشیدنی در فلان سال ِ زندگی شما جا به جا می شد ، چه تغییری در زمان حال زندگی شما حاصل می شد ؛ یا اگر عاشق فیلم Butterfly Effect هستید و یا کنجکاوید بدانید چگونه بال زدن یک پروانه در روی اقیانوسی دور باعث پدید امدن طوفانی در کویری در آن سوی کره ی زمین می ش ود ، این اثر هنری را از دست ندهید ...

;)

دوستان.من تو یه مرحله هستم که باید با مادام مبارزه کنم (یجایی تو خاطراته فکر کنم) بعد از چندین بار زدن و تموم کردن هر دو جونش بهش حمله میکنه و با هم پرت میشن پایین.دکمه space رو هم که درخواست میکنه میزنم ولی بازم میوفتم و به جون اون یکم اضافه میشه.بالای 50 بار مرحله رو تکرار کردم همش همین اتفاق تکرار میشه.به نظر شما مشکل کجاست؟دکمه ای رو باید بزنم چون هر دکمه ای که میاد میزنم شاید اونجا یه دکمه ای بخواد که نشون نده؟اشکال از کرکه؟اگه از کرکه لطف کنین یه کرک سالم که باهاش مراحلو خودتون تموم کردین قرار بدین ~x(به نظر شما به اپدیت هم مربوط میشه؟

- - -ویرایش - - -

بازی خوبیه ولی اصلا با چهره این دختره حال نمیکنم بالا یه دختر جذاب مثل ادا وانگ یا یه پسر خوشتیپ مثل دانته اینا میزاشتن
این سیاهه چیه آخه
دقیقا همین چیز اول بازی زد تو ذوقم.اکثر بازیا دنبال چهره های قشنگ میرن که طرفدار بیشتر جذب کنن اینا رفتم ذغال پیدا کردن همین چند تا طرفدارشونم بیخیال بازی بشن:dیا شایدم میخوان بگن چهره واسمون ملاک نیست زیبایی بازیو بچسبین:>

آخرین ویرایش:
درود
بازی قشنگی هست... سیاهم نیست سبزست بنده خدا گیردادین برنگ پوستش!:d
در ضمن تغییراتی که ایجاد میشه فقط مربوط بخاطره هست نه واقعیت مثلا خاطره طرف رو دست توش که میبره فقط برای اینه که طرف عکس العمل متفاوتی نسبت به خاطره پیدا کنه و دچار مشکل عاطفی و روانی بشه...:d

.............
شما هم که اونجا با دکمه زنی درست رد نمیشه و می دونی درست می زنی یبار از اخرین سیوت بازی کن باگ زیاد داره بازیش... منم که از بلکباکس رو بازی میکنم چندجا هنگ کرد مجبور شدم لود کنم از سیوم...

درود
بازی قشنگی هست... سیاهم نیست سبزست بنده خدا گیردادین برنگ پوستش!:d
در ضمن تغییراتی که ایجاد میشه فقط مربوط بخاطره هست نه واقعیت مثلا خاطره طرف رو دست توش که میبره فقط برای اینه که طرف عکس العمل متفاوتی نسبت به خاطره پیدا کنه و دچار مشکل عاطفی و روانی بشه...:d

.............
شما هم که اونجا با دکمه زنی درست رد نمیشه و می دونی درست می زنی یبار از اخرین سیوت بازی کن باگ زیاد داره بازیش... منم که از بلکباکس رو بازی میکنم چندجا هنگ کرد مجبور شدم لود کنم از سیوم...
از چه کرکی استفاده کردی؟از اخرین چک پوینت میارم فرقی نمیکنه.من از بلک باکس استفاده میکنم.خودت این قسمتو رد کردی؟

بله من رد کردم آخراشم دیگه... از ظهر تا الان بکوب نه اما بازی کردم تقریبا تمومه... :d
مال من کرکی نبود نسخه بلک باکس رو دانلود می کنم معمولا و فقط لازمه نصب کنی همین... اون آخر باید تند تند اسپیس بزنی فکر کنم بعد از اینکه هلش میدی میندازیش پایین و جنگ تموم میشه از اون محیط میاد بیرون ...#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or