چرا تو blackwater دقیق یادم نیست یه علامت سوال نزدیکه ایستگاه قطاره اون رو برو برای انتقام وقتی انجام دادی credits هم میادخوشم اومد همه اینچا مثل خودم آنتی عربن...
آقا بازی رو 63 درصد تموم شد...
وای این چه پایانی بود. (کسانی که تموم کردن بخونن پاسخ هم بدن) (کسی که تموم نکرده باز نکنه ها)
واقعا داشت گریم میکرد من جان مارستون رو میخوام....
آقا الان با این بچه هه نمیشه رفت انتقام گرفت؟ یعنی بازی تموم شد کلا رفت؟ مارستون هم رفت؟
Horror و Frame (اگه اشتباه تلفظ نکردم ) به چه دردی میخوره ؟!
قاطر میکشی پایین میاد زن بدکاره نجات میدی بالا میاد ( LOL )
کسی که تموم کرده بخونهچرا تو blackwater دقیق یادم نیست یه علامت سوال نزدیکه ایستگاه قطاره اون رو برو برای انتقام وقتی انجام دادی credits هم میاد
تو اون میژن باید بری تو thives landing تو بار وسط شهر و تو بازی liar`s dice(همون تاس بازیه)برنده بشییه علامت سوال ابی هست به نام Light ,camera,Action
اونو باید چی کار کنیم؟ادرس یه کافه هست توی شرق- توی جورنلش دیدم ،زده یه فیلم میخواد بسازه- یا یه فیلم باید بازی کنی(درست نخوندم-ولی فکر نکنم کمکی کنه اونا-یادم هم نیست از کی ماموریت رو گرفتم!)
همون رو میخواستم بپرسم بازیش چجوریه:dتو اون میژن باید بری تو thives landing تو بار وسط شهر و تو بازی liar`s dice(همون تاس بازیه)برنده بشی
این بازی بر پای رسیک بنا شده است و بلوف زدن در آن بسیار لذت بخش می باشد. اما مواظب باشید زیرا اگر بلوفی بزنید که مشخص باشد ممکن است حریفان شما دست شما را رو کنند. معمولا سه نفره بازی ادامه می یابد. هر شخص یک استوانه و 5 تاس را در اختیار دارد. پس از تکان دادن آن ها بر روی میز و توقف آن تاس های خود را مشاهده کنید. در بالا سمت راست صفحه قسمتی وجود دارد که عدد تاس و تعداد آن را بیان می کنید. به عنوان مثال سه تاس با عدد 6 آمده است و می توانید آن بالا این را وارد کنید و یا در صورت تمایل بلوف بزنید و عددی بیشتر را وارد کنید. هر چه تعداد تاس های شما بیشتر باشد و آن عدد نیز بزرگتر باشد، شانس شما در پیروز شدن آن Round بیشتر می شود. در هر بخش کسی که بلوف او مشخص شده است و یا از همه کمتر امتیاز آورده یک تاس از تاس ها خود را کم می کند. این روند آن قدر ادامه پیدا می کند تا زمانی که دو نفر از بازیکنان تمامی تاس های خود را از دست بدهند و شخص آخر برنده شود. ((((اینو از تو همین سایت COPY_PASTE کردم))))همون رو میخواستم بپرسم بازیش چجوریه:d
کجا پیداشون کردی ؟! :dرو در صد 70.1 بازی تموم شد !
با 10 تا اچیومنت مجموعا 310 امتیاز و 2 تا Award یه پیرهن R و یه کلاه
حیف بازی قشنگی بود
-18 + تموم نکرده ها نخونند!
تاحالا اون عکس های مستهجن رو کسی در دست پسر ِ جان دیده ؟
چند تا دیگش مونده ؟!؟
من 3 تا از این عکسا دارم من دارم .کجا پیداشون کردی ؟! :d
من 3 تا از این عکسا دارم من دارم .
من علامت ? ها رو دنبال کردم- باید تموم بشن تا به کرادیت برسم؟:d