Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوشم اومد همه اینچا مثل خودم آنتی عربن...

آقا بازی رو 63 درصد تموم شد...

وای این چه پایانی بود. (کسانی که تموم کردن بخونن پاسخ هم بدن) (کسی که تموم نکرده باز نکنه ها)

واقعا داشت گریم میکرد من جان مارستون رو میخوام....:(
آقا الان با این بچه هه نمیشه رفت انتقام گرفت؟ یعنی بازی تموم شد کلا رفت؟ مارستون هم رفت؟:(

خوشم اومد همه اینچا مثل خودم آنتی عربن...

آقا بازی رو 63 درصد تموم شد...

وای این چه پایانی بود. (کسانی که تموم کردن بخونن پاسخ هم بدن) (کسی که تموم نکرده باز نکنه ها)

واقعا داشت گریم میکرد من جان مارستون رو میخوام....:(
آقا الان با این بچه هه نمیشه رفت انتقام گرفت؟ یعنی بازی تموم شد کلا رفت؟ مارستون هم رفت؟:(
چرا تو blackwater دقیق یادم نیست یه علامت سوال نزدیکه ایستگاه قطاره اون رو برو برای انتقام وقتی انجام دادی credits هم میاد

Horror و Frame (اگه اشتباه تلفظ نکردم ) به چه دردی میخوره ؟!

قاطر میکشی پایین میاد زن بدکاره نجات میدی بالا میاد ( LOL )

Honor به معنی نجابت و عزیت و احترام هست ! هرچی محترم تر باشی مثبت میشه و امتیازات خاص خودش رو داره ( مثل کم شدن قیمت اتاق ها و خونه ها ) و هر چه منفی تر باشی منفور تری ولی باز هم امتیازها و معایت خودش رو داره ( تو بدترین حالت بهت یه اسب سیاه خوشگل میده ولی در عوض همه میخوان مغز جان رو بنگ بنگ کنن !! و اجاره خونه ها هم دوبل میشه ) ! گرچه میشه با خرید یه ماسک از خیاط ناشناس موند و کشت و شکنجه داد و لذت برد و در ضمن این درجه هم منفی نشه !!! ( نوعی از سادیسم همراه با زیرکی )

نکته : Horror به معنی وحشت هست که یک نوع ژانر در درجه بندی فیلم ها و بازی ها هم هست .

Fame هم مخفف همون Famous خودمونه که به معنی مشهور هست ، و هرچی شما مثبت مشهور بشی خب امتیازات خاص خودش رو داره و همه میشناسنت و کلا میشه اینجوری تعریف کرد که کاملا کمبود توجه از شما برداشته میشه ! همیشه تو چشمی ! از یه درجه ای به بالا هم اسب ملت رو بدزدی او.نقدر واسشون محترمی که نمیرن به مارشال بگن که شما هم مجبور بشی 10 تا ! 10 تا ! شاهدها رو سر به نیست کنی و لذتش رو ببری !;)

نکته : Frame به معنی قاب و قالب هست و بیان کننده نوعی چهارچوب هست . میتونه گاهی قاب عکس باشه ، گاهی چهارچوبی برای عکس گرفتن ( از این زاویه های که گارگردانهای قدیمی واسه خودشون با انگشت هاشون ایجاد می کردن ! ) و گاهی هم مثل framework چهارچوب کاری معنی میده .

• Like
Reactions: ™SHADOW
چرا تو blackwater دقیق یادم نیست یه علامت سوال نزدیکه ایستگاه قطاره اون رو برو برای انتقام وقتی انجام دادی credits هم میاد
کسی که تموم کرده بخونه
اون علامت سوال های شهر رو رفتم تا یه قسمتایی تو نقشه که رنگ بنفشی داشتند باز شدند. رفتم پیش اونا برای یاداوری خاطرات خانواده. دوستای بابات را میبینی که پیر شدن خلاصه رفتم تا رسیدم به قاتل پدر اونجا که رسیدم یه دوئل گذاشتیم بعد دخلشو در اوردم ... بازی تموم شد دیگه

یه علامت سوال ابی هست به نام Light ,camera,Action

اونو باید چی کار کنیم؟ادرس یه کافه هست توی شرق- توی جورنلش دیدم ،زده یه فیلم میخواد بسازه- یا یه فیلم باید بازی کنی(درست نخوندم-ولی فکر نکنم کمکی کنه اونا-یادم هم نیست از کی ماموریت رو گرفتم!:()

یه علامت سوال ابی هست به نام Light ,camera,Action

اونو باید چی کار کنیم؟ادرس یه کافه هست توی شرق- توی جورنلش دیدم ،زده یه فیلم میخواد بسازه- یا یه فیلم باید بازی کنی(درست نخوندم-ولی فکر نکنم کمکی کنه اونا-یادم هم نیست از کی ماموریت رو گرفتم!:()
تو اون میژن باید بری تو thives landing تو بار وسط شهر و تو بازی liar`s dice(همون تاس بازیه)برنده بشی

همون رو میخواستم بپرسم:دی بازیش چجوریه:d
این بازی بر پای رسیک بنا شده است و بلوف زدن در آن بسیار لذت بخش می باشد. اما مواظب باشید زیرا اگر بلوفی بزنید که مشخص باشد ممکن است حریفان شما دست شما را رو کنند. معمولا سه نفره بازی ادامه می یابد. هر شخص یک استوانه و 5 تاس را در اختیار دارد. پس از تکان دادن آن ها بر روی میز و توقف آن تاس های خود را مشاهده کنید. در بالا سمت راست صفحه قسمتی وجود دارد که عدد تاس و تعداد آن را بیان می کنید. به عنوان مثال سه تاس با عدد 6 آمده است و می توانید آن بالا این را وارد کنید و یا در صورت تمایل بلوف بزنید و عددی بیشتر را وارد کنید. هر چه تعداد تاس های شما بیشتر باشد و آن عدد نیز بزرگتر باشد، شانس شما در پیروز شدن آن Round بیشتر می شود. در هر بخش کسی که بلوف او مشخص شده است و یا از همه کمتر امتیاز آورده یک تاس از تاس ها خود را کم می کند. این روند آن قدر ادامه پیدا می کند تا زمانی که دو نفر از بازیکنان تمامی تاس های خود را از دست بدهند و شخص آخر برنده شود. ((((اینو از تو همین سایت COPY_PASTE کردم))))

من اهل قمار نیستم:دی :)) - کلا از این بازیهای ریسکی بلد نیستم:دی ولی نمیدونم چرا اولین بازی که توی یک جمع بهم حکم یاد دادند،همشون رو ترکوندم:دی

رو در صد 70.1 بازی تموم شد !
با 10 تا اچیومنت مجموعا 310 امتیاز و 2 تا Award یه پیرهن R و یه کلاه

حیف بازی قشنگی بود :(

-18 + تموم نکرده ها نخونند!
تاحالا اون عکس های مستهجن رو کسی در دست پسر ِ جان دیده ؟
چند تا دیگش مونده ؟!؟

رو در صد 70.1 بازی تموم شد !
با 10 تا اچیومنت مجموعا 310 امتیاز و 2 تا Award یه پیرهن R و یه کلاه

حیف بازی قشنگی بود :(

-18 + تموم نکرده ها نخونند!
تاحالا اون عکس های مستهجن رو کسی در دست پسر ِ جان دیده ؟
چند تا دیگش مونده ؟!؟
کجا پیداشون کردی ؟! :d

من 3 تا از این عکسا دارم:دی من دارم .
من علامت ? ها رو دنبال کردم- باید تموم بشن تا به کرادیت برسم؟:دی:d

نه.

چندتا علامت سوال هست کنار و اطرف شهر Black water. اونا را برو 10 دقیقه ایی تموم میشن. تا وقتی که یه جاهای بنفش رنگی تو نقشه باز بشه. اسم اون بنفش ها یادواری خاطرات خانواده است. اونا را دنبال کن تا برسی به کرادیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or