Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من به یه مشکل برخوردم برایه باز کردنه یکی از این لباسها باید بازیه 21 کو ببری من هر کاری میکنم امتیازم تا 300 بیشتر نمیشه دوباره میبازم خیلی سخته دو روزه سرکارم گذاشته . دوستان تا چه امتیازی برسم بردم . بعد روشه خاصی داره بردنش ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز این بازی برعکس پوکر که می تونی بلوف بزنه این امکان رو نداره و تا حدود زیادی به شانس بستگی داره. من تو هتل Blackwater از همه جا شانس بیشتری آوردم و تونستم پول خیلی زیادی رو برنده بشم فکر کنم نزدیک 15 دست برنده شدم که تو همش بالا 30$ شرط بستم:biggrin1: اما برای به دست آوردن لباس ها باید تو شهر خاصی که گفته شده بازی رو برنده بشید و جز اینکه شانس بهتون رو کنه و از نبوغ خودتون هم به خوبی استفاده کنید راه دیگه ای ندارید.

دوست عزیز این بازی برعکس پوکر که می تونی بلوف بزنه این امکان رو نداره و تا حدود زیادی به شانس بستگی داره. من تو هتل Blackwater از همه جا شانس بیشتری آوردم و تونستم پول خیلی زیادی رو برنده بشم فکر کنم نزدیک 15 دست برنده شدم که تو همش بالا 30$ شرط بستم:biggrin1: اما برای به دست آوردن لباس ها باید تو شهر خاصی که گفته شده بازی رو برنده بشید و جز اینکه شانس بهتون رو کنه و از نبوغ خودتون هم به خوبی استفاده کنید راه دیگه ای ندارید.
ممنون . آره میدونم تو شهر خودش هستم . شما چه جوری 30 تا شرط میبندی من بیشر از 10 تا نمیتونم . البته درست میگید بیشترش شانسه . ما که نداریم . این یارو که کارت پخش میکنه همش 21 میشه.

ممنون . آره میدونم تو شهر خودش هستم . شما چه جوری 30 تا شرط میبندی من بیشر از 10 تا نمیتونم . البته درست میگید بیشترش شانسه . ما که نداریم . این یارو که کارت پخش میکنه همش 21 میشه.
من تو همون شهری که باید 21 رو ببری واسه آزاد کردن لباس این کارو کردم.
وقتی امتیازت به بیشتر از 200 رسید بیا بیرون B رو بزن. اون تیکش رو میزنه.
من اینجوری اون لباس رو گرفتم.

من تو همون شهری که باید 21 رو ببری واسه آزاد کردن لباس این کارو کردم.
وقتی امتیازت به بیشتر از 200 رسید بیا بیرون B رو بزن. اون تیکش رو میزنه.
من اینجوری اون لباس رو گرفتم.
دوست عزیز خیلی ممنون از همین روشی که شما گفتی رفتم ردیف شد خدایی دمت گرم دو روزه الافم کرده بود .

شما Map رو بیار بعد سمت چپ نزدیکیای همون Armadillo کلمه ی Cholla Springs رو پیدا کنید. بعد یه کم زوم کنید تا نوشته های کوچک تر بیاد. Hanging Rock رو پیدا کنید. اونجا یه سه راهی هست که وسطش 3تا سنگه بزرگه با یه درخت که رو شاخش دار داره. طبق نقشه گنج بین سنگا گنج رو پیدا کن.
خخخخخخخییییییییییییییللللللییییییییی ممنون .

خوب خوشحالم که به کمک اون دوستمون مشکلت حل شد. فقط این نکته رو در مورد Bet یا همون شرطبندی شما بگم که با آنالوگ می تونستید بیشترش کنید و در بازی 21 فکر کنم تا 50$ می تونید بالا ببرید.

من دو هفته از میادین دور بودم با توجه به راهنما کدوم مرحله صحنه داره؟
بستگی داره اسم صحنه رو چیزی برای خودت تعریف کنی. ولی قسمت های مورد دار بازی یک در مکزیک و بین مراحل Reyes هست و اونکی هم تو Blackwater و هنگام فرار جان و پروفسور از خانه پروفسور.

از روی نقشه ها نمیشه جای گنج رو در نقشه اصلی فهمید؟
نقشه های گنج با یه علامت که یه چیز خاصی هست شروع میشه که جاش تو نقشه مشخص نیست باید بگردی تا پیداشون کنی. بدون راهنما واقعاً سخته ! بعضی وقتا یکیو یادت میاد قبلا دیدی ولی نمیشه پیداش کرد !

میدونم ولی تا Bet 10 بیشتر بالا نمیره شاید تو این شهر اینجوریه.در کل ممنون.
دوستان در رابطه با جایه گنجها تویه چند صفحه قبل یکی از بچه ها تصویر جایه گنجهارو گذاشته بود من هر 9تاشو گرفتم .

وقتی دگمه Back رو میزنین لیست خودتون رو یکم بالا پایین کنید ! امکان نداره سند اسبتون وجود نداشته باشه ! ضمن اینکه حواستون باشه هنگامی که دگمه Back رو میزنین ، اون قسمتی که باز میشه دارای سه قسمت هست به نام های Consumables , KiT , Provisions که با دگمه های RB و LB میتونین هر کدوم دو انتخاب کنید اما
سند اسب ها روی اولین گزینه یعنی Consumables حتما وجود داره ...
برای من که سند اسب نمیاد بعد از اینکه اسب رو میخرم شاید این یه باگ توی بازی باشه

دوستان در رابطه با جایه گنجها تویه چند صفحه قبل یکی از بچه ها تصویر جایه گنجهارو گذاشته بود من هر 9تاشو گرفتم .

من پیدا نکردم این تصویری رو که شما میگی! اگه داری لطفا Share کن منم گنجارو پیدا کنم! :biggrin1:

من پیدا نکردم این تصویری رو که شما میگی! اگه داری لطفا Share کن منم گنجارو پیدا کنم! :biggrin1:

گنجينه اول در شمال Armalido است براي پيدا كردن ان از جاده فرعي به سمت يك صخره سنگي مي رويد كه در بين آن شمش است

3irzjr7c4mef5fpjqqrm.jpg

گنجينه دوم در جنوب شرقي Rio Bravo اين جاده فرعي در عكس را تا آخر طي ميكنيد وقتي جاده تمام شد به آتش ميرسيد باز هم مستقيم برويد و از تپه با احتياط بريد پايين وشمش را پيدا ميكنيد

bvjyfr8za3yqeu9ecqz.jpg

گنجينه سوم در غرب Tumblwedd است در يك ساختمان قديمي به طوري كه اگر از جلوي ساختمان به سمت چپ برويد ميتوانيد داخل زيرزمين شويد و مستقيم ادامه دهيد تا به يك ستون برسيد كه روي آن يك جمجمه است و زير ستون شمش طلا است

frqbrfa311zuwmce71w.jpg

گنجينه چهارم در شمال Chuparosa است در اين قسمت از نقشه كه در عكس پايين است سه ديوار سنگي است كه پشت ديواري كه به رودخانه نزديك است شمش وجود دارد

g0l8kizbepbgwc50fn4b.jpg

گنجينه پنجم در شمال شرقي Escalera است در اين نقطه از نقشه سه تخت سنگ مخروطي شكل است كه بر روي بلند ترين تخت سنگ شمش وجود دارد

]
afn49fne3jb47fxoqq.jpg

گنجينه ششم در جنوب Chuparosa است در اين قسمت از نقشه دو صخره سنگي بزرگ است كه توسط يك طاق سنگي به هم وصل شدن در زير طاق دو برآمدگي است كه ميتوانيد با اسب روي آنها رويد بر روي يكي از برآمدگي ه شمش است

jm6y9fvhuw957r7q143a.jpg

توجه : براي اينكه اين گنجها فعال بشن بايد حتما به ترتيب بالا براي پيدا كردن برويد

موقعي كه من اين شش تا گذاشتم هنوز اون راهنما نيمده بود

اما الان در راهنماي سايت هر 10 تاش با عكس هست ميتونيد از اون استفاده كنيد

http://www.bazicenter.com/Red_Dead_Redemption/articles/103/page/7?pt=item

آخرین ویرایش:
دوستان من همون قسمتم که با زنه مسابقه اسب سواری میدم!!
میشه راهنمایی کنین چیکار کنم؟جون سیو میشه!یعنی مینویسه!اما بعدش لود از همونجاس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or