خب بالاخره بعد از تلاش های شبانه روزی :d بازی رو 100% کردم. اکه کسی کمکی خواست در خدمتم.
اول برو تو یه Safe House و یک سلاح که خشابش از 6 تا بیشتره رو بردار ( مثلا Evans Repeater که خشابش 22 تایی هست.) بعد همه ی تیرهاشو بزن به در و دیوار به جز خشاب آخر و بعدش بازی رو سیو کن. بعد برو تو یکی از سالن های بازی و پشت بار کاور بگیر. سلاحتو دربیار و به سمت یه نفر نشونه بگیر. اون وقت همه ی سالن به هم میریزه و همه شروع می کنن به تیر اندازی به سمتت. نیازی نیست عجله کنی پشت کاور بمون و هر وقت فرصت شد یکی رو خلع سلاح کن تا اینکه 6 نفر کامل بشن. اگه هم نتونستی سیو قبلی رو Reload کن و دوباره امتحان کن.من چجوری 6نفر رو با یه خشاب خلع سلاح کنم؟؟
بابا 100دفعه این کارها رو کردم! اولآ که 6تا نمیشن! بیشترشون در میرن! دومآ rapeater قویه! میمیرن به جای اینکه خلع سلاح بشن! سوما میکشنم!!اول برو تو یه Safe House و یک سلاح که خشابش از 6 تا بیشتره رو بردار ( مثلا Evans Repeater که خشابش 22 تایی هست.) بعد همه ی تیرهاشو بزن به در و دیوار به جز خشاب آخر و بعدش بازی رو سیو کن. بعد برو تو یکی از سالن های بازی و پشت بار کاور بگیر. سلاحتو دربیار و به سمت یه نفر نشونه بگیر. اون وقت همه ی سالن به هم میریزه و همه شروع می کنن به تیر اندازی به سمتت. نیازی نیست عجله کنی پشت کاور بمون و هر وقت فرصت شد یکی رو خلع سلاح کن تا اینکه 6 نفر کامل بشن. اگه هم نتونستی سیو قبلی رو Reload کن و دوباره امتحان کن.
حالا من Repeater رو مثال زدم شما از یه سلاح ضعیف تر مثل Pistol استفاده کن. اگر هم در رفتن اشکالی نداره شما پشت بار بمون تا کسای دیگه ای دوباره بیان. هنگام تیر اندازی هم ازDead Eye استفاده کن و دقیقا دست طرف رو بزن (نه تفنگ رو.)بابا 100دفعه این کارها رو کردم! اولآ که 6تا نمیشن! بیشترشون در میرن! دومآ rapeater قویه! میمیرن به جای اینکه خلع سلاح بشن! سوما میکشنم!!
یه ماموریت جانبی بود که باید هواپیما میساختی کسی تمومش کرده؟باهاش پرواز هم میشه کرد؟
تو رد دد معمولی دقیقا یادم نیست جاشو ولی تو مکزیک بود نزدیک اون رود خونه که مرز بین مکزیک و امریکا هست.تو red dead عادی یا red dead زامبی هست این ماموریت ؟؟؟ کجا ؟؟؟
تو red dead عادی یا red dead زامبی هست این ماموریت ؟؟؟ کجا ؟؟؟
ممنون! بالاخره یه خاکی سرمون میکنیم! برا 100% کردن! لازم هست مولتی هم بریم؟؟حالا من Repeater رو مثال زدم شما از یه سلاح ضعیف تر مثل Pistol استفاده کن. اگر هم در رفتن اشکالی نداره شما پشت بار بمون تا کسای دیگه ای دوباره بیان. هنگام تیر اندازی هم ازDead Eye استفاده کن و دقیقا دست طرف رو بزن (نه تفنگ رو.)
ممنون! بالاخره یه خاکی سرمون میکنیم! برا 100% کردن! لازم هست مولتی هم بریم؟؟