Red Dead: Redemption | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالا واسه دورانی رو بازگو میکنه که جان کارای خلاف میکرد و تو گروه Bill بودند و اصلا چی شد که توبه کرد و اینا...:d
خیلی خوشحال شدم بابت خبر

چند روز پیش داشتم بازی میکردم یه خرگوش دیدم که انگار یدونه از گوش هاش، شاخ بود!مثل شاخ گورزن!
جستجو کردم دیدم چشم هام درست دیده!:d
Jackalope - Red Dead Redemption Wiki

راستی این هم عکس اون گوریله:d

- - -ویرایش - - -

+ یه سوال: قضیه این golden gun کلا چیه؟

آخرین ویرایش:
یه ماموریت جانبی بود که باید هواپیما میساختی کسی تمومش کرده؟باهاش پرواز هم میشه کرد؟

باید چندتایی گیاه و اسکین جمع کنی!

خیلی شکوهمندانه سقوط میکنه. :d

من چجوری 6نفر رو با یه خشاب خلع سلاح کنم؟؟:((
اول برو تو یه Safe House و یک سلاح که خشابش از 6 تا بیشتره رو بردار ( مثلا Evans Repeater که خشابش 22 تایی هست.) بعد همه ی تیرهاشو بزن به در و دیوار به جز خشاب آخر و بعدش بازی رو سیو کن. بعد برو تو یکی از سالن های بازی و پشت بار کاور بگیر. سلاحتو دربیار و به سمت یه نفر نشونه بگیر. اون وقت همه ی سالن به هم میریزه و همه شروع می کنن به تیر اندازی به سمتت. نیازی نیست عجله کنی پشت کاور بمون و هر وقت فرصت شد یکی رو خلع سلاح کن تا اینکه 6 نفر کامل بشن. اگه هم نتونستی سیو قبلی رو Reload کن و دوباره امتحان کن.

ترفندهای برنده شدن در Blackjack

میخوام برای اینکه تاپیک نخوابه یه سری ترفند و آموزش در بخش های مختلف بازی بنویسم:d

ترفندهای برنده شدن در Blackjack
ابتدا باید بگم شانس تو این بازی نقش مهمی داره بنابراین هرچقدر هم حرفه ای بشید باز هم وابسته به شانس هستید. ولی اگه در موقعیت های خاص تصمیم مناسبی بگیرید حتما احتمال برنده شدن رو بالا می بره.

Stand
وقتی مجموع کارت های شما 17 یا بیشتر باشد (به استثناء ace + 6)
وقتی مجموع کارت های شما بین 12 تا 16 بود و کسی که ورق میده یک 6 یا کمتر داشت. در این وقت ورق دهنده شانس بیشتری در برنده شدن داره.

Hit
وقتی مجموع کارت های شما کمتر از 12 باشد.
وقتی شما یک ace و 6 دارید.
وقتی مجموع کارت های شما بین 12 تا 16 بود و کسی که ورق میده یک 7 یا بیشتر داشت.ممکن است برنده شوید,ولی بهتر است hit کنید.

Double Down
وقتی مجموع کارت های شما 11 بود و ورق دهنده ace نداشت.
وقتی مجموع کارت های شما 10 بود و ورق دهنده 9 یا کمتر داشت (به استثناء ace)
وقتی مجموع کارت های شما 9 بود و ورق دهنده یک 6 داشت.

اول برو تو یه Safe House و یک سلاح که خشابش از 6 تا بیشتره رو بردار ( مثلا Evans Repeater که خشابش 22 تایی هست.) بعد همه ی تیرهاشو بزن به در و دیوار به جز خشاب آخر و بعدش بازی رو سیو کن. بعد برو تو یکی از سالن های بازی و پشت بار کاور بگیر. سلاحتو دربیار و به سمت یه نفر نشونه بگیر. اون وقت همه ی سالن به هم میریزه و همه شروع می کنن به تیر اندازی به سمتت. نیازی نیست عجله کنی پشت کاور بمون و هر وقت فرصت شد یکی رو خلع سلاح کن تا اینکه 6 نفر کامل بشن. اگه هم نتونستی سیو قبلی رو Reload کن و دوباره امتحان کن.
بابا 100دفعه این کارها رو کردم! اولآ که 6تا نمیشن! بیشترشون در میرن! دومآ rapeater قویه! میمیرن به جای اینکه خلع سلاح بشن! سوما میکشنم!!

بابا 100دفعه این کارها رو کردم! اولآ که 6تا نمیشن! بیشترشون در میرن! دومآ rapeater قویه! میمیرن به جای اینکه خلع سلاح بشن! سوما میکشنم!!
حالا من Repeater رو مثال زدم شما از یه سلاح ضعیف تر مثل Pistol استفاده کن. اگر هم در رفتن اشکالی نداره شما پشت بار بمون تا کسای دیگه ای دوباره بیان. هنگام تیر اندازی هم ازDead Eye استفاده کن و دقیقا دست طرف رو بزن (نه تفنگ رو.)

تو red dead عادی یا red dead زامبی هست این ماموریت ؟؟؟ کجا ؟؟؟

تو نسخه اصلی! اسم مأموریت هم Deadalus and Sons هست! اون جاده ای که از Casa Madrugada کنار ریل قطار به سمت غرب میره! تا جایی که 2 شاخه میشه جاده! اونی که میری بالای کوه! یکم بری بالای تپه ها Charles وایساده! البته مثل اینکه فقط ظهر به بعد هست!

- - -ویرایش - - -

حالا من Repeater رو مثال زدم شما از یه سلاح ضعیف تر مثل Pistol استفاده کن. اگر هم در رفتن اشکالی نداره شما پشت بار بمون تا کسای دیگه ای دوباره بیان. هنگام تیر اندازی هم ازDead Eye استفاده کن و دقیقا دست طرف رو بزن (نه تفنگ رو.)
ممنون! بالاخره یه خاکی سرمون میکنیم! برا 100% کردن! لازم هست مولتی هم بریم؟؟

ممنون! بالاخره یه خاکی سرمون میکنیم! برا 100% کردن! لازم هست مولتی هم بریم؟؟

برای 100 درصد کردن بخش داستانی نیازی به مالتی نیست.
برای 100 درصد کردن اچیومنتها نیاز به مالتی هست
دوستان اچیومنتهای مخفی(secret) چیا هستن تو این بازی و چطوری باید بازشون کرد؟کسی گرفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or