آقا خودكشي نكنيد يك كابوي خودشو بيخود به كشتن نمي ده خبر رسيد قطار حامل بازي داره از مرزهاي مكزيك عبور مي كنه من كه اسبم رو زين كردم برم دزدي هر كي مي خواد بياد جا داريم واسه همه:biggrin1:
نمیدونم کسی این نمره گذاشته باشه یا نه ولی Game Informer به بازی نمره درخشان 9.75 رو داده!!!
همین مجله به alan wake 8.5 داده!!!!
همین مجله به Lost Planet 2 هم 8.5 داده! باید صبر کرد نقدهای بیشتری بیاد.نمیدونم کسی این نمره گذاشته باشه یا نه ولی Game Informer به بازی نمره درخشان 9.75 رو داده!!!
همین مجله به alan wake 8.5 داده!!!!
Fratosmehrshad_zp اسمیلی هات دیگه داره حال بهم زن میشه. مهدکودک نیست اینجا. رعایت کن.
خدا رو شکر که تا اینجا اینجوری نبوده بازی تا حالا 2 تا نمره گرفته که هر دوتاش عالی بودن...میگم نکنه این هم مثل alan wake بشه!!!همین که بازی اومد همه مجله ها و سایتها زدن تو ذوقمون!!!
نمیدونم چرا هر وقت rd:r رو میبینم یاد gta میافتم!!!:confused:
دقت کنی حرکات خیلی شبیه gta است .میگم نکنه این هم مثل alan wake بشه!!!همین که بازی اومد همه مجله ها و سایتها زدن تو ذوقمون!!!
میگم نکنه این هم مثل alan wake بشه!!!همین که بازی اومد همه مجله ها و سایتها زدن تو ذوقمون!!!
برادر اشتباه می کنی RDR چندین برابر AW تبلیغات و هایپ داره و از لحاظ هزینه تبلیغات بزرگترین بازی تاریخ R* تا به امروز هست
RDR قراره تو سینما ها تبلیغ بشه و اون هم در سالن ها نمایش سه تا بلاک باستر بزرگ این تابستون مثل Iron Man 2 , Prince of Persia و Robin Hood و کلی ساختمان را هم توی نیویورک طرحش انداختند. کلا تبلیغات فضایی داره این بازی.شايد چون من خيلي منتظر الن ويك بودم و خبرهارو دنبال ميكرم همچين حسي داشتم ...
بد خنديدي ها ! :biggrin1:
بد خنديدي ها ! :biggrin1: