Red Dead Redemption | PS3

یعنی تو ایران فقط از دبی میاد ؟

هیچ قبرستونی به جز اونجا نیست آخه ! اه :evil:

کلی وایسادیم بازی بیاد حالا ریجن 1

آخرین راه اینه که 1 بگیرم شماره DC رو یکی برام پح کنه
تو این بازیا ریجن سرور ها free هست و شما به بهترین سرور وصل میشید!
در ضمن اگه کنسولتون ریجن 3 نیست مشکل دکمه نخواهید داشت!

چرا خب ؟!!!!

یعنی تو ایران فقط از دبی میاد ؟

هیچ قبرستونی به جز اونجا نیست آخه ! اه :evil:

کلی وایسادیم بازی بیاد حالا ریجن 1

آخرین راه اینه که 1 بگیرم شماره DC رو یکی برام پح کنه
bia shomare DC
44228670-44237672
33903657-33115013
faghat age zan vardasht taajob nakom
:cheesygri

خب من بازی رو روی 96% تموم کردم!دیگه اون 4 % دیگه رو بعد از اینکه بازی تموم شد دل و دماغشو نداشتم که ادامه بدم!

(این اسپویلر چیزی از داستان بازی رو لو نمیده فقط حس بنده رو نسبت به پایان بازی نشون میده!)
انقد دلم ازرده شد که حتی به سرم زد بازی رو همون لحظه واسه فروش بزارم!

بازی از هر نظر محشر بود! من که خیلی باهاش حال کردم!من بعد از هر ماموریت اصلی کلی ماموریت فرعی انجام میدادم. بازی میکردم (منظورم mini game های داخل بازیه!). قسمت challenge ها رو کامل میکردم درخواست های های مردم چه تو شهر چه بین راه رو انجام میدادم. به خاطر همین بازی خیلی بهم حال داد.

اون ماموریت های فرعی که با ؟ نشون داده میشد (درواقع ماوریت های فرعی اصلی) داستان هرکدوم با اینکه کوتاه بود ولی نکته های ریز داشت. تقریبا میتونم بگم به غیر از 3،4 تا بقیش پیام های اخلاقی داشت!

بازی هاش که معرکه بود! من تو gta IV فقط با بیلیارد حال میکردم ولی تو این لامصب همش توپ بود. چه بازی های شرطی فکریش چه بازی های شرطی مهارتیش! به نظرم پرتاب نعل اسب از همش بهتر بود!

قسمت challenge هاشم که معرکه بود! جمع کردن گیاهان دارویی وقت گیر بود! ولی یه جاهاییش حال میداد( اونجاهایی که با یه نفر سر اینکه کی زودتر دو تا گیاه جمع میکنه مسابقه میدید). master hunter که خیلی با حال بود و هرچه رنکتون میرفت بالا سخت تر میشد . تو دو تا رنک اخرش هم باید حیوونای افسانه ای رو شکار کنید که حالش بیشتره! پیدا کردن گنج هم که عشق خودمه واقعا بهم این حس منتقل شد که دارم دنبال گنج میگردم. نشونه گذاری و نشونه خونی از روی نقشه هاش خیلی حال میداد. و اما sharp shooter که سر رنک اخرش نفسم داشت گرفته میشد. لامصب باید 6 تا ادمو بدون reload کردن یا عوض کردن اسلحه disarm میکردی که واقعا مهارت بالایی میخواست!

داستان و مراحل اصلی شم که فوق العاده خوب بود همین طور کاراکتراش! ولی خب چون خیلی از بچه ها هنوز موفق نشدن بازی رو بگیرن روی این قسمت فعلا مانور نمیدم!
ولی مراحل فرعیشم که با علامت ؟ بود از نظر داستان و شخصیت پردازی چیزی کمتر از مراحل اصلیش نداشت!

جزئیات تو بازی فوق العاده بود! هر ادمی مشغول انجام دادن کاری بود که واقعا حیرت اور بود.و هزاران چیز جزئی دیگه که *R عالی ساخته بود.

ولی بزرگترین مشکل بازی
باگ!!!
محیط بازی انقدر بزرگ و کامل و نزدیک به واقعیته که اگه باگ نداشته باشه ادم باید حیرت زده بشه ولی بعضی جاها واقعا تو چشم میزد. بعضی از باگ ها مخصوص یه ناحیه بود. مثلا تو مکزیک دو دفعه پیش اومد که یه ادم جلوش یه تخته سنگ بود و داشت میدوید. حالاصه هی زور میزد مستقیم به طرف تخته سنگ. منم اعصابم خورد شد طناب انداختم دورش که بکشمش بیرون یه خورده با طناب کشیدمش بعد ولش کردم و با کمال تعجب دیدم دو باره بدو بدو به طرف تخته سنگ رفت(حالا میگم تخته سنگ خیال نکنید خیلی بزرگ بود. به ساق پاشم نمیرسید.

یه مشکل دیگه هم تکرار شدن زیاد ماموریت های فرعی که مردم تو شهر یا بین راه ازتون میخواستن بود. فقط همینو بگم که نزدیک به 25 بار اسب های دزیده شده مردمو بهشون برگردوندم. thieves landing هم که قربونش برم هر بار واردش میشدی یه یارو یه زنه رو انداخته بود رو کولشو داشت میدویید!

خلاصه اینکه هرکس این بازی رو از دست بده یکی از شاهکارهای گیم دنیا رو از دست داده!

آقا من ریجن کنسولم نمی دونم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشت جعبش توی اون کادر که کره زمین هست ، واسه من نوشته کد 5
5 دیگه کجاست ؟ :biggrin1:
هر جی گشتم اصلا 5 نداریم که
روی جعبش همش به زبون روسی نوشته شده
خود کنسول هم یه جورایی روسیه آخه زبان انتخابی رو از روسی به انگلیسی تغییر دادم

dostan,rofagha
ye khabare nime khob!!
Red dead o ye maghaze region2 sho dare
fagahat heif yekhorde gerone
:((90T
33958540
meidone emam khomeini beine ferdosi va lalezar pelake 48
برادر، جان من فارسی بنویس سرمون درد گرفت...!!
----
اونایی که مشکل دکمه دارن یه EMAIL بزنن به R* و مشکل رو بگن!بلاخره پول دادید پای بازی:دی

اینم توضیح ریجن ها:

ریجن2: اروپا و خاور میانه

ریجن 1: آمریکای جنوبی و شمالی

ریجن 3: ژاپن و کشورای آسیای میانه و خاور دور!

ریجن4: استرالیا و نیوزیلند!

ریجن 5: کشور های بلوک شرق(روسیه و ترکمنستان و قزاقستان و این!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or