دیگه تا این حد عقلم میرسه :dمنظورش بوی بد بود استاد !
از رو شوخی گفتم
چلنج بعدیش چی میشه؟
بعد یه سوال من چون فیلم هاشو رد میکردم زیاد از داستان چیزی دستگیرم نشد اگه لطف کنید خیلی خیلی خلاصه ش رو بگید :d
مولتیش حجم نت زیاد میخوره؟
دیگه تا این حد عقلم میرسه :dمنظورش بوی بد بود استاد !
بیا از اینجا راهنمایی همه چلنج ها رو بگیرچلنج بعدیش چی میشه؟
بعد یه سوال من چون فیلم هاشو رد میکردم زیاد از داستان چیزی دستگیرم نشد اگه لطف کنید خیلی خیلی خلاصه ش رو بگید :d
این مورد هم اصلاعاتی ندارم :dمولتیش حجم نت زیاد میخوره؟
سریعتین اسب بازی رو تقریبا آخرایه بازی بهت میده(اونم باید پیداش کنی برای من تیکیه دوم مپ بود (پایین)).ولی همون اسب زرده که اول بازی میگیری اونم اسب نجیبیه:dسلام
دوستان یه سوالی داشتم
تو بازی چطور میشه سریعترین اسب رو خرید یا پیدا کرد؟
من اون اسب زرده که اول بازی بهم داد رو گم کردم مجبور شدم دوباره بخرمش؛ 750$ بود ناکسسریعتین اسب بازی رو تقریبا آخرایه بازی بهت میده(اونم باید پیداش کنی برای من تیکیه دوم مپ بود (پایین)).ولی همون اسب زرده که اول بازی میگیری اونم اسب نجیبیه:d
احتمال زیاد مشکل از پینگ شما هستسلام بچه ها مولتی پلیر رد دد برای من درست نبود!
مشکل همه گانی هست یا از من؟
تو نقشه طرف میاد طرفم اما معلوم نیست! وقتی هم با تفنگش میکشم .میگه از صخره افتادی!
بقیه بازی ها مولتی پلیرش سالمه ها gta و مکس پین که مال خود راکستار هست حتی سالمه .مشکل از نت من؟
سلام محسن :dسلام بچه ها مولتی پلیر رد دد برای من درست نبود!
مشکل همه گانی هست یا از من؟
تو نقشه طرف میاد طرفم اما معلوم نیست! وقتی هم با تفنگش میکشم .میگه از صخره افتادی!
بقیه بازی ها مولتی پلیرش سالمه ها gta و مکس پین که مال خود راکستار هست حتی سالمه .مشکل از نت من؟
نه حسین جان مشکل کلی هستاحتمال زیاد مشکل از پینگ شما هست
من قبلا بازی کردم مولتی پلیرش رو مشکلی نداشت
خدا لعنت کنه هکر هرو .مولتی پلیر بازی رو کلا نابود کرده با این کارشسلام محسن :d
نه مشکل همگانی هست
این هکر ه یه مدت مولتی Red Dead رو هک کرده! خدا بگم چی کارش نکنه :d یه مدت ه ما رو از نون و آب انداخته
راکستار هم به قولی همه تمرکزش گذاشته رو GTA برا همین اهمیت نمیده!
خدا خیرتون بده برید بگید بلکه رسیدگی کنن! :d
Rockstar Support
لینک صفحه FB هکر ه
لینک 1
لینک 2
نه حسین جان مشکل کلی هست
فقط هم برای PSN هست
XB LIVE سالم ه
جواب سوشیال کلوپ رو نمیدونم!جواب این هم بدید! ممنون
بعد این هک ه چه تاثیری داره رو بازی؟ تقریبا تا یکماه پیش که من بازی کردم نبود!
مثلاً تو عکس پایین کیل استریک م 998 نفر ه! در عرض کمتر از 30 ثانیه!
یه بنده خدایی هم داشت XP رایگان میگرفت ازش نمونه برداری کردمبا قرمز نشونش دادم (تو بازی یه تروفی dlc داره که 50000 امتیاز XP رو تو Posse بگیرید(مثلا یه گروه 5 نفر باید 50000 تا جمع کنن) حالا یارو تنهایی ببینید چقدر امتیاز جمع کرده)
اون ها هم که نگفته تو کدوم منطقه هستن که با زرد نشون دادم تو LOADING گیر کردن! دیگه هم بیرون نمیان
دوستان تو رد دد زامبی وقتی یکی از اون کله سبزارو میبری پیش فیلمبردار بعد این مرحله هیچی تو نقشه نیست، باید چیکار کنم ؟