نداشت و گفت نمیارمتو ایران همه چی پیدا میشه یه سر به DC بزن به شماره تلفنشون زنگ بزن سوال کن اگه داشتن بهم خبر بده که منم برم بخرم.
دوستان فرق بین limited edition و goty edition چیه؟؟
نداشت و گفت نمیارمتو ایران همه چی پیدا میشه یه سر به DC بزن به شماره تلفنشون زنگ بزن سوال کن اگه داشتن بهم خبر بده که منم برم بخرم.
بله یک ماموریت فرعی هست که میتونید با طرف دوئل کنید.(الان دقیقا یادم نیست که ماموریت چجوری شروع میشه:d)سلام.
دوستان من امروز یه چیزی شنیدم که میخوام بدونم صحت داره یا نه:
یه نفر میگفت بعد از اینکه بازی تموم شد وقتی که جان مرد و پسرش بزرگ شد باید بری تو اون شهره که پاسگاه پلیس داره با اون یارو پلیسه که بابات کشته دوئل کنی بکشیش
اگه کسی میدونه لطفا بگه.
مرسی.
سلام.
دوستان من امروز یه چیزی شنیدم که میخوام بدونم صحت داره یا نه:
یه نفر میگفت بعد از اینکه بازی تموم شد وقتی که جان مرد و پسرش بزرگ شد باید بری تو اون شهره که پاسگاه پلیس داره با اون یارو پلیسه که بابات کشته دوئل کنی بکشیش
اگه کسی میدونه لطفا بگه.
مرسی.
بله یک ماموریت فرعی هست که میتونید با طرف دوئل کنید.(الان دقیقا یادم نیست که ماموریت چجوری شروع میشه:d)
توی BlackWater یک قسمت گردی بنفش رنگ هست، برو اونجا طرف رو بکش !
دوستانlimited edition دقیقا نسبت به goty edition چه فرقی داشت کسی نمیدونه
GOTY که نوع نداره اسمش روشه .....اون great hits هم نسخه های تخفیف خورده و ریجن 1 هستنمن فقط میخوام بدونم بهترین نوع rdr goty چیه آخه من یک نوع greatest hits از red dead دیدم ؟؟؟
کلا greatest hits چیه؟؟؟
یک بازی که از تاریخ انتشارش میگذره برای این که باز فروش کنه قیمت greatest hits بازی رو کمتر از نوع عادی میدن یعنی سود کمتری میگیرن تا کسی که rdr بازی نکرده بخاطر قیمت کمش بخره و بازی کنه و جعبه greatest hits ها رو یکم قشنگ تر درست میکننکلا greatest hits چیه؟؟؟
سبک بازی که open world هستش!خوش به حال کسایی که تونستن بازیش کنن من که هنوز نتونستم بازیش کنم گیرم نمیاد که بخرم میشه یکم برام درباره بازی ،سبکش و داستانش برام بگید باتشکر