Red Dead Redemption | PS3

سلام.
دوستان من امروز یه چیزی شنیدم که میخوام بدونم صحت داره یا نه:
یه نفر میگفت بعد از اینکه بازی تموم شد وقتی که جان مرد و پسرش بزرگ شد باید بری تو اون شهره که پاسگاه پلیس داره با اون یارو پلیسه که بابات کشته دوئل کنی بکشیش

اگه کسی میدونه لطفا بگه.
مرسی.

سلام.
یه نفر میگفت بعد از اینکه بازی تموم شد وقتی که جان مرد و پسرش بزرگ شد باید بری تو اون شهره که پاسگاه پلیس داره با اون یارو پلیسه که بابات کشته دوئل کنی بکشیش

اگه کسی میدونه لطفا بگه.
مرسی.
بله یک ماموریت فرعی هست که میتونید با طرف دوئل کنید.(الان دقیقا یادم نیست که ماموریت چجوری شروع میشه:d)

سلام.

اگه کسی میدونه لطفا بگه.
مرسی.
توی BlackWater یک قسمت گردی بنفش رنگ هست، برو اونجا طرف رو بکش !

آخرین ویرایش:
درست مطمئن نیستم ولی من دو تا مهره منچ و یک بسته پاستور که دقیقا شبیه پاستور تو خود بازی دیدم حدس میزنم که تو این limited edition باشه و تو goty edition نباشه

دوستانlimited edition دقیقا نسبت به goty edition چه فرقی داشت کسی نمیدونه

Game Of The Year Edition مثل بازی معمولیه از لحاظ ظاهری ولی تمام DLC های عرضه شده رو همراه با بازی اصلی داره .

Limited Edition بازی که یه حالت جعبه داره و توش بازی اصلی و کد داره برای :
The Deadly Assassin Outfit
Deadly_assassin.jpg

The War Horse
Warhorse.jpg

The Golden Guns Weapon Pack
Golden_gun.jpg
الان زمان مقایسه نیست چون limited همراه با بازی منتشر شد ولی goty نزدیک 2 سال گذشت تا امدنش با اینکه limited قیمتش کاملا نسبت به goty متفاوته ولی goty محتویات و ارزشش خیلی بیشتره .
---------------------------------------------------------------------------
البته رو جعبه لیمیتد یه حالت هک شده داره مثل دفترای فانتزی .

آخرین ویرایش:
کلا greatest hits چیه؟؟؟
یک بازی که از تاریخ انتشارش میگذره برای این که باز فروش کنه قیمت greatest hits بازی رو کمتر از نوع عادی میدن یعنی سود کمتری میگیرن تا کسی که rdr بازی نکرده بخاطر قیمت کمش بخره و بازی کنه و جعبه greatest hits ها رو یکم قشنگ تر درست میکنن
البته قیمت greatest hits تو ایران با نوع عادیش هیچ فرقی نمیکنه و اگر کسی بخواد بخره فقط بخاطر جعبش میخره

خوش به حال کسایی که تونستن بازیش کنن من که هنوز نتونستم بازیش کنم گیرم نمیاد که بخرم میشه یکم برام درباره بازی ،سبکش و داستانش برام بگید باتشکر

خوش به حال کسایی که تونستن بازیش کنن من که هنوز نتونستم بازیش کنم گیرم نمیاد که بخرم میشه یکم برام درباره بازی ،سبکش و داستانش برام بگید باتشکر
سبک بازی که open world هستش!
داستان بازی هم تو غرب وحشی آمریکا هستش در مورد مرد جنایتکاری که توبه کرده ولی ماموران دولتی زن و بچه اش رو گروگان گرفتند که براشون یه سری تبهکار رو دستگیر کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or