درود به همه.
ببخشید ولی من خیلی دنبال این بازی گشتم.
آخرش هم جواب درست حسابی نگرفتم.
این بازی واسه پلتفرم PC هم هست؟
خیر.فقط برای دو کنسول xbox360 و ps3 عرضه شده.
مطمئنی ولی فکر کنم باشه
کلا انگلیسی رو نباید ترجمه کنی.مخصوصا نام بازی ها رومن دنبال ترجمه کلمه به کلمه red dead هستم کسی جای میدونه
سلام به دوستان.
بنده این بازی رو دیروز دانلود کردم ، الان که می خوام بریزم رو اکسترنال یه فایل حجیم به اسم rdr2_layer0 هست که چون حجمش بالای 7 گیگ هست نمی ریزه رو هارد اکسترنال ، می خواستم ببینم راه حلی برا این مشکل هست.
ضمناً بنده دستگاهم کپی خور cfw 3.55 هستش و بازی هم ورژن undead با گیم آیدی BLES-01179 ، ممنون می شم کمک کنین.
نه دیگه red میشه قرمز dead میشه مرگ redemption هم میشه نجات دهنده نتیجه گیری :نجات دهنده مرگ قرمز ولی من منظورم اسم بازی نیست یک سایتی چیزی معرفی کنید که کل داستان بازی کلمه به کلمه به فارسی ترجمه کرده باشهکلا انگلیسی رو نباید ترجمه کنی.مخصوصا نام بازی ها رو اما معنی تحت االفضی اش میشه مرده قرمز یا مرده سرخ! یا مردن سرخ یا مردن قرمز.بعضی سایت ها معنی کردن مرگ سرخ مرگ میشه death نه dead.dead میشه مرده یا در حالت فعل میشه مردن.و کلامیشه red dead redemption رو اینطوری معنی کرد: رستگاری مردن سرخ! یا رستگاری مرده سرخ!کلا معنیش نکنی بهتره!چقدر فک زدم
سلام
من یکی از حیوونا رو پیدا نمیکنم: beaver(سگ آبی)
این حیوون کجا زندگی میکنه!!! اگه عکسی ویدئویی چیزی دارید بذارین لطفاً
دوستان من دیروز داشتم آنلاین بازی میکردم مپ پره پر بود یه دفعه اومدم بیرون مپ خالی شد میخوام بدونم چرا اینجوریه چجوری یه مپه پر وارد بازی میشه و میتونیم بریم توش قسمته خاصی داره یا شانسیه؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه آنلاین GOTY EDITION با بقیش فرق داره؟؟؟؟؟
تو ایران همه چی پیدا میشه یه سر به DC بزن به شماره تلفنشون زنگ بزن سوال کن اگه داشتن بهم خبر بده که منم برم بخرم.سلام دوستان امروز داشتم تو اینترنت سرچ میکردم
یه پک ویزه ی red dead دیدم که اسمش red dead redemption limited edition بود میخوام بدونم این چیه و محتویاتش چیان و تو ایران گیر میاد ؟؟؟؟؟