Red Dead Redemption | PS3

سلام به دوستان.
بنده این بازی رو دیروز دانلود کردم ، الان که می خوام بریزم رو اکسترنال یه فایل حجیم به اسم rdr2_layer0 هست که چون حجمش بالای 7 گیگ هست نمی ریزه رو هارد اکسترنال ، می خواستم ببینم راه حلی برا این مشکل هست.
ضمناً بنده دستگاهم کپی خور cfw 3.55 هستش و بازی هم ورژن undead با گیم آیدی BLES-01179 ، ممنون می شم کمک کنین.

آخرین ویرایش:
من دنبال ترجمه کلمه به کلمه red dead هستم کسی جای میدونه
کلا انگلیسی رو نباید ترجمه کنی.مخصوصا نام بازی ها رو
اما معنی تحت االفضی اش میشه مرده قرمز یا مرده سرخ! یا مردن سرخ یا مردن قرمز.
بعضی سایت ها معنی کردن مرگ سرخ مرگ میشه death نه dead.
dead میشه مرده یا در حالت فعل میشه مردن.
و کلامیشه red dead redemption رو اینطوری معنی کرد: رستگاری مردن سرخ! یا رستگاری مرده سرخ!
کلا معنیش نکنی بهتره!
چقدر فک زدم :دی

سلام به دوستان.
بنده این بازی رو دیروز دانلود کردم ، الان که می خوام بریزم رو اکسترنال یه فایل حجیم به اسم rdr2_layer0 هست که چون حجمش بالای 7 گیگ هست نمی ریزه رو هارد اکسترنال ، می خواستم ببینم راه حلی برا این مشکل هست.
ضمناً بنده دستگاهم کپی خور cfw 3.55 هستش و بازی هم ورژن undead با گیم آیدی BLES-01179 ، ممنون می شم کمک کنین.

آقا هشکیم نبود ؟:d

کلا انگلیسی رو نباید ترجمه کنی.مخصوصا نام بازی ها رو اما معنی تحت االفضی اش میشه مرده قرمز یا مرده سرخ! یا مردن سرخ یا مردن قرمز.بعضی سایت ها معنی کردن مرگ سرخ مرگ میشه death نه dead.dead میشه مرده یا در حالت فعل میشه مردن.و کلامیشه red dead redemption رو اینطوری معنی کرد: رستگاری مردن سرخ! یا رستگاری مرده سرخ!کلا معنیش نکنی بهتره!چقدر فک زدم :دی
نه دیگه red میشه قرمز dead میشه مرگ redemption هم میشه نجات دهنده نتیجه گیری :نجات دهنده مرگ قرمز ولی من منظورم اسم بازی نیست یک سایتی چیزی معرفی کنید که کل داستان بازی کلمه به کلمه به فارسی ترجمه کرده باشه

سلام

من یکی از حیوونا رو پیدا نمیکنم: beaver(سگ آبی)

این حیوون کجا زندگی میکنه!!! اگه عکسی ویدئویی چیزی دارید بذارین لطفاً
57f843a169cc.jpg
[/IMG]

دوستان من دیروز داشتم آنلاین بازی میکردم مپ پره پر بود یه دفعه اومدم بیرون مپ خالی شد میخوام بدونم چرا اینجوریه چجوری یه مپه پر وارد بازی میشه و میتونیم بریم توش قسمته خاصی داره یا شانسیه؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه آنلاین GOTY EDITION با بقیش فرق داره؟؟؟؟؟

دوستان من دیروز داشتم آنلاین بازی میکردم مپ پره پر بود یه دفعه اومدم بیرون مپ خالی شد میخوام بدونم چرا اینجوریه چجوری یه مپه پر وارد بازی میشه و میتونیم بریم توش قسمته خاصی داره یا شانسیه؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه آنلاین GOTY EDITION با بقیش فرق داره؟؟؟؟؟

همه چی به نتِ شما بستگی داره،یعنی اگه مشکلی نداشته باشه(نت) راحت به یه سرور وصل میشی،حالا پر یا نیمه پر بودنِ اون Room دیگه Random ـه

نسخه ی goty همون بازی قبله به اضافه ی تمام بسته های مکمل بازی(DLCها)

سلام دوستان امروز داشتم تو اینترنت سرچ میکردم
یه پک ویزه ی red dead دیدم که اسمش red dead redemption limited edition بود میخوام بدونم این چیه و محتویاتش چیان و تو ایران گیر میاد ؟؟؟؟؟
76028809591124019982.jpg
79695930713244936551.jpg
58379997548740843794.jpg

این بازی خیلی قشنگ بود باحاش کلی حال کردم اما تروفی گرفتن توش کار راحتی نیست

---------- نوشته در 05:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان امروز داشتم تو اینترنت سرچ میکردم
یه پک ویزه ی red dead دیدم که اسمش red dead redemption limited edition بود میخوام بدونم این چیه و محتویاتش چیان و تو ایران گیر میاد ؟؟؟؟؟
76028809591124019982.jpg
79695930713244936551.jpg
58379997548740843794.jpg
تو ایران همه چی پیدا میشه یه سر به DC بزن به شماره تلفنشون زنگ بزن سوال کن اگه داشتن بهم خبر بده که منم برم بخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or