Red Dead Redemption | PS3

سلام.آقا من بازیم رو هرکاری میکنم اجرا نمیشه.نوشته های اول رو که نشون میده میپره بیرون.هرچقدرم بهش ور رفتم درست نشد.ریختم هارد اکسترنال حتی...کسی راهی بلد نیست؟

سلام.آقا من بازیم رو هرکاری میکنم اجرا نمیشه.نوشته های اول رو که نشون میده میپره بیرون.هرچقدرم بهش ور رفتم درست نشد.ریختم هارد اکسترنال حتی...کسی راهی بلد نیست؟
آقا شما بی خیال کپیش شو 90 درصد افرادی که به صورت کپی بازی میکنن این مشکل رو دارن . برو اریجش رو بخر حال کن .

دوستان کسی نیست که بیاد بریم free room رو بترکونیم..............این coop زامبی هم که دیگه غو غا میکنه...........هر کی پایست ادد کنه .....id هم که زیر اواتار

• Like
Reactions: ALit214
سلام دوستان
من می خوام این بازی رو به صورت اورجینال خرید کنم
آیا کسی می تونه واسم خرید کنه و پست کنه به ایران؟
همه هزینه هاش رو هم می دم که خدای نکرده کسی ضرری نکنه
من تویه سایت play.com دیدم که از این بازی 3 نسخش وجود داره
می خواستم ببینم فرقشون چیه که قیمتهاش هم فرق می کنه
[h=1]Red Dead Redemption: Game Of The Year Edition[/h]27.99 پوند

Red-Dead-Redemption-Undead-Nightmare
15 پوند
و Red-Dead-Redemption که 13 پوند هست
ممنون می شم راهنماییم کنین که فرقشون چی هست و کدوم رو بخرم(واسه ps3)

کسی نیست کمک کنه؟

شما این قیمت ها رو از کجا اوردی؟ اکثر کسایی که میان اینجا(99.99%) ایران هستن (محض اطلاع!!)

پیشنهاد میکنم به سایت http://www.dcinpc.com/ مراجعه کنید که در این صورت هم قیمت تمام شده بیش از این چیزایی هست که بالا گفتی!!

سلام . من دوستان . من وقتی میخوام آنلاین بازی کنم هیچ کس نمی یاد مشکل چیه ؟ (حتی تو free room
ببین این مشکل به خاطر پینگ تایم بالاست ........برای منم بعضی اوقات اینجوری میشه ...........اینو که میگم امتحان کن ببین وقتی میری تو مولتی اولش به صورت خودکار میندازه تو FREE ROAM بعدش چند بار مد های دیگه رو بزن بعدش باز بیا تو FREE ROAM .......مثلا برو تو FRENDLY FREE ROAM اگه پیدا نکرد باز بیا تو FREE ROAM چند بار این کارو تکرار کن به احتمال خیلی زیاد پیدا میکنه اگه که نکرد پینگ تامت دیگه خیلی بالاست

آقایون کسی اینجا هست هنوز بازی رو داشته باشه؟ به یه نفر جهت Boost دو تا تروفی آنلاین نیازمندیم :دی

ویرایش: نمی خواد، بدون Boost همرو گرفتم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or