Red Dead Redemption | PS3

ببخشید که تاپیک رو از آرشیو کشیدم بیرون . معذرت ....
یه سوال ، توی پردیس گیم به یه مطلبی برخوردم که نوشته بود
اگه بعد با پسر جان ( بعد از مردن جان ) بری ماموریت فرعی ها رو تموم کنی و اینا بعد پسره می ره انتقام باباش رو می گیره و پایان اصلی بازی نشون داده می شه !!!!!! راسته ؟ :d

آخرین ویرایش:
یه سوال خیلی ابتدایی
چجوری اسب رام کنم؟ هر چی L را می زنم آخرش با جفتک پرتم می کنه پایین
خداییش این کارش روی اعصابه /:)
عزیز برا چی میکوبی تو سر L؟؟ :d
فقط با چپ و راست کردن L سعی کنی ازش نیفتی. یعنی اگر اسب به طرف راست تو رو پرت کرد، با L جهت چپ رو بگیر تا متعادلش کنی

عزیز برا چی میکوبی تو سر L؟؟ :d
فقط با چپ و راست کردن L سعی کنی ازش نیفتی. یعنی اگر اسب به طرف راست تو رو پرت کرد، با L جهت چپ رو بگیر تا متعادلش کنی
شرمنده من تازه کارم هنوز خیلی به دکمه های وارد نیستم:">
منظورت L3 دیگه؟:d
پ.ن:
بله همون L3 ئه...مث آب خوردن اسب رام کردم :دی

آخرین ویرایش:
اره اخرش پسر جان انتقام باباش رو میگیره ...من الان بازی یاد این بازسی قشتگ افتادم پارسال همین موقع بود که بازی میکردم
آقا من خیلی وقته بازیرو تموم کردم ولی الان که تو اینو گفتی یاده این افتادم که مگه ما باید با پسره بریم انتقام بگیریم؟ من فکر کردم فقط باید کارایه جانبی انجام بدیم؟:-/ چطوریاست؟

آقا من خیلی وقته بازیرو تموم کردم ولی الان که تو اینو گفتی یاده این افتادم که مگه ما باید با پسره بریم انتقام بگیریم؟ من فکر کردم فقط باید کارایه جانبی انجام بدیم؟:-/ چطوریاست؟
اگه بعد از مرگ ـه John، با پسرش کنار اون رودخونه برین و در حین دوئل طرف رو بکشین ماموریت های اصلی بازی تموم می شه.

• Like
Reactions: mohsen7337
امروز تو بخش مولتی به یکی از دشمنا که تیر میزدم نمیمرد(20 تا هم شد بزنم)اول گفتم لگ یا تاخیره ولی قشنگ مشخص بود تیرها بهش میخوره(ازش خون میریخت) وقتی به بقیه تیر میخورد میمردن اما این یکی...:-/
حالا میخوام بدونم تقلبی کدی چیزی تو کاره یا نه....یا کسی تجربه ی مشابهی نداشته؟

امروز تو بخش مولتی به یکی از دشمنا که تیر میزدم نمیمرد(20 تا هم شد بزنم)اول گفتم لگ یا تاخیره ولی قشنگ مشخص بود تیرها بهش میخوره(ازش خون میریخت) وقتی به بقیه تیر میخورد میمردن اما این یکی...:-/
متاسفانه RDR یکی از عناوینی ـه که بیشترین "چیتر" رو توی قسمت مولتی ـش جا داده!
اصلاً فکر نکنم تا حالا کاری برای اخراج کردن این بازی کننده ها و جلوگیری از ورود ـشون کردن یا نه ولی هر وقت من با بچه ها رفتیم Public Room از 10 تا بازیکننده ای که اونجا بودن 5-6 نفر ـشون چیتر بودن. به عنوان مثال بعضی ـا با چیت رنک ـه خودشونو 200 میکنن یا همینجور که خودت هم دیدی خودشون رو ضد گلوله می کنن !

متاسفانه RDR یکی از عناوینی ـه که بیشترین "چیتر" رو توی قسمت مولتی ـش جا داده!
اصلاً فکر نکنم تا حالا کاری برای اخراج کردن این بازی کننده ها و جلوگیری از ورود ـشون کردن یا نه ولی هر وقت من با بچه ها رفتیم Public Room از 10 تا بازیکننده ای که اونجا بودن 5-6 نفر ـشون چیتر بودن. به عنوان مثال بعضی ـا با چیت رنک ـه خودشونو 200 میکنن یا همینجور که خودت هم دیدی خودشون رو ضد گلوله می کنن !

حالا بزار نکته طنز ماجرا رو بگم !

اول من دیدمش .بعد هی میگفتم به این رفیقمون که نمیمیره !! تیرام تموم شده چاقوهام تموم شده !! باور که نمیکرد /:)

تا این یارو خرد به پست خودش دیدم توو هدست داره میگه راست میگی نمیمیره رفتم ببینم چه خبره .. دیدم یارو با چاقو افتاده دنبال رفیق ما :)) این با تفنگ اون با چاقو جالبتر اینکه 4 تا چاقوهایه من توو بدنش مونده بودb-)

ناگفته نماند یه بارم با چاقو افتاد دنباله من یه 20 دوری , دوره یه کالسکه میچرخیدم که نگیرم :(آخرم سلاخیمون کرد:(

این آخرام داشت کار به فحش دادن میکشید که زدیم بیرون>:)

ولی من فکر نمیکردم مولتی این بازی اینقدر جذاب باشه , خدایی اگه دو نفر یا بیشتر باشید که با هم صحبت کنید خیلی حال میده کلی هم میخندین

• Like
Reactions: ALit214

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or