ببخشیدااا مگه کپی خور شما چه جوریه که نمیاد مال ما که کپی خوره و همه ی بازی ها رو قشنگ میارهکپی خور نمیاد بالا و blackscreen میشه چیکار کنم
عزیز برا چی میکوبی تو سر L؟؟ :dیه سوال خیلی ابتدایی
چجوری اسب رام کنم؟ هر چی L را می زنم آخرش با جفتک پرتم می کنه پایین
خداییش این کارش روی اعصابه
شرمنده من تازه کارم هنوز خیلی به دکمه های وارد نیستمعزیز برا چی میکوبی تو سر L؟؟ :d
فقط با چپ و راست کردن L سعی کنی ازش نیفتی. یعنی اگر اسب به طرف راست تو رو پرت کرد، با L جهت چپ رو بگیر تا متعادلش کنی
اره اخرش پسر جان انتقام باباش رو میگیره ...من الان بازی یاد این بازسی قشتگ افتادم پارسال همین موقع بود که بازی میکردم
آقا من خیلی وقته بازیرو تموم کردم ولی الان که تو اینو گفتی یاده این افتادم که مگه ما باید با پسره بریم انتقام بگیریم؟ من فکر کردم فقط باید کارایه جانبی انجام بدیم؟ چطوریاست؟
متاسفانه RDR یکی از عناوینی ـه که بیشترین "چیتر" رو توی قسمت مولتی ـش جا داده!امروز تو بخش مولتی به یکی از دشمنا که تیر میزدم نمیمرد(20 تا هم شد بزنم)اول گفتم لگ یا تاخیره ولی قشنگ مشخص بود تیرها بهش میخوره(ازش خون میریخت) وقتی به بقیه تیر میخورد میمردن اما این یکی...
حالا میخوام بدونم تقلبی کدی چیزی تو کاره یا نه....یا کسی تجربه ی مشابهی نداشته؟
امروز تو بخش مولتی به یکی از دشمنا که تیر میزدم نمیمرد(20 تا هم شد بزنم)اول گفتم لگ یا تاخیره ولی قشنگ مشخص بود تیرها بهش میخوره(ازش خون میریخت) وقتی به بقیه تیر میخورد میمردن اما این یکی...
حالا میخوام بدونم تقلبی کدی چیزی تو کاره یا نه....یا کسی تجربه ی مشابهی نداشته؟
متاسفانه RDR یکی از عناوینی ـه که بیشترین "چیتر" رو توی قسمت مولتی ـش جا داده!
اصلاً فکر نکنم تا حالا کاری برای اخراج کردن این بازی کننده ها و جلوگیری از ورود ـشون کردن یا نه ولی هر وقت من با بچه ها رفتیم Public Room از 10 تا بازیکننده ای که اونجا بودن 5-6 نفر ـشون چیتر بودن. به عنوان مثال بعضی ـا با چیت رنک ـه خودشونو 200 میکنن یا همینجور که خودت هم دیدی خودشون رو ضد گلوله می کنن !