FF 12 شماره پشتش بود که برای PS اومده بود! PS دارها باهاش بیشتر آشنایی داشتند! عمده ی فروشش هم تو ژاپن بود که اونجا فقط نسخه ی PS3 منتشر شد!(در انحصار PS3 )
برای همین روی PS3 بیشتر فروخت!
وگرنه همه ی بازی ها (90% بازی ها ) روی 360 بیشتر میفروشه و ربطی به این گرافیک نداره! :biggrin1:
اولا - اکثر FPS ها روی 360 بیشتر می فروشه به خاطر سیستم قوی LIVE و امکاناتش
دوما - IB کنسول 360 به اندازه ای بیشتر هست که باعث فروش بیشتر روی این کنسول می شه
( حرفی هم توش نیست دیگه IB فعلی این کنسول بیشتر از PS3 هست )
اما چیزی که دقت نداری فروش FF حتی خارج از ژاپن هم روی PS3 بیشتر بوده ( میزانش اگر اشتباه نکنم 1 به 3 بود )
فروش غیر عادی بیشتر روی PS3 رو فقط این طور می شه توجیح کرد که مخاطب دیده نسخه PS3 بهتر هست اقدام به خرید اون نسخه کرده
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ؟ :smile: چه جوری میشه براشون مهم باشه که کدوم نسخه رو بازی کنند در حالی همه گیمر ها هر دو کنسول رو ندارند ! این عین پست ِ شماست ! خوب چطوری وقتی هر دو کنسول رو ندارند، اون موقع حق انتخاب داشته باشند !
جدا برام مهم نیست که منظورم رو نفهمیدی چون اگه نخوای بفهمی نمی تونم مجبورت کنم ... چون به من ربطی نداره

( ولی به هر حال این قسمت رو
اضافه می کنم:arrowd: )
مطمئن باش نه تنها من بلکه عده ی زیادی در ( تمام دنیا ) هم براشون مهم هست کدوم نسخه رو بازی کنن چون همه ی گیمر ها هر دو کنسول رو ندارن یا حداقل مثل من فقط پولشون رو خرج یک کنسول نمی کنن
پس یا مجبور به خرید می شن یا مجبور می شن 360 بخرن یا اصلا نخرن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما برو یکم تحقیق کن ببین کجا فروش بازی های Multiplatform روی PS3 بهتر بوده که حالا RDR بخواد به خاطر یه سری تفاوت تو جلوه های بصری کمتر بفروشه !
فروش بازی ها بزرگ روی PS3 هیچ وقت کم نبوده روی 360 بیشتر بوده اما مثلا فروش 4 میلیون نسخه هیچ وقت کم نیست ؟؟
مگر اینکه شما بخوای بگی مثلا فروش MW2 یا MW1 و GTA4 روی PS3 کم بوده
فروش مثلا 4 میلیون نسخه یا 7 میلیون نسخه کم هست ؟
اختلاف فروش هم به خاطر IB این دو کنسول هست ... چیز عجیب غریبی نیست
مسئله اینجاست که برداشت شما از فروش کمتر به این معنی هست که سازنده یا ناشر روی PS3 ضرر می کنه
چه طور ممکن هست که ناشر بالای 2 میلیون یا 4 میلیون یا حتی 7 میلیون نسخه روی PS3 ضرر کنه
برداشت شما از میزان فروش به همین اندازه بچه گانه هیت
مثلا فروش BF:bc2 روی 360 حدود دو برای بر هست اما فروش کلی اون روی PS3
کم نیست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته اگر بخواید این مسئله رو درک کنید زیاد سخت نیست
-------------------------------------------------------------------------------------------------
اهش می کنم بس کن ! بیخیال شو ، هر چی تو میگی درست ِ ما هم شاخ و دم داریم چیزی حالیمون نیست.
تو کارشناس OK ... اصلا تو خود Patcher :laughing:
فقط این مدرک کارشناسی اقتصاد و تحلیلی رو کجا گرفتی که داری این جور وحی تحویل می دی ؟ :smile:
امیدوارم تو که خیلی بلدی جواب این سوال رو بدی ؟
فروش کدوم عنوان AAA روی PS3 کم بوده ؟