Red Dead Redemption 640p @ PS3

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
Al_Strong و Quaz51 در فروم Beoynd 3D تائید کردن که بازی روی PS3 با رزولوشن 640x1152 اجرا میشه.
بازی بر روی 360 با رزولوشن 720P و AA2X اجرا میشه.

screenshot_231567.jpg

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=247104

FF 12 شماره پشتش بود که برای PS اومده بود! PS دارها باهاش بیشتر آشنایی داشتند! عمده ی فروشش هم تو ژاپن بود که اونجا فقط نسخه ی PS3 منتشر شد!(در انحصار PS3 )
برای همین روی PS3 بیشتر فروخت!
وگرنه همه ی بازی ها (90% بازی ها ) روی 360 بیشتر میفروشه و ربطی به این گرافیک نداره! :biggrin1:
اولا - اکثر FPS ها روی 360 بیشتر می فروشه به خاطر سیستم قوی LIVE و امکاناتش
دوما - IB کنسول 360 به اندازه ای بیشتر هست که باعث فروش بیشتر روی این کنسول می شه
( حرفی هم توش نیست دیگه IB فعلی این کنسول بیشتر از PS3 هست )

اما چیزی که دقت نداری فروش FF حتی خارج از ژاپن هم روی PS3 بیشتر بوده ( میزانش اگر اشتباه نکنم 1 به 3 بود )

فروش غیر عادی بیشتر روی PS3 رو فقط این طور می شه توجیح کرد که مخاطب دیده نسخه PS3 بهتر هست اقدام به خرید اون نسخه کرده

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوبی ؟ :smile: چه جوری میشه براشون مهم باشه که کدوم نسخه رو بازی کنند در حالی همه گیمر ها هر دو کنسول رو ندارند ! این عین پست ِ شماست ! خوب چطوری وقتی هر دو کنسول رو ندارند، اون موقع حق انتخاب داشته باشند !
جدا برام مهم نیست که منظورم رو نفهمیدی چون اگه نخوای بفهمی نمی تونم مجبورت کنم ... چون به من ربطی نداره :bye:
( ولی به هر حال این قسمت رو اضافه می کنم:arrowd: )

مطمئن باش نه تنها من بلکه عده ی زیادی در ( تمام دنیا ) هم براشون مهم هست کدوم نسخه رو بازی کنن چون همه ی گیمر ها هر دو کنسول رو ندارن یا حداقل مثل من فقط پولشون رو خرج یک کنسول نمی کنن
پس یا مجبور به خرید می شن یا مجبور می شن 360 بخرن یا اصلا نخرن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما برو یکم تحقیق کن ببین کجا فروش بازی های Multiplatform روی PS3 بهتر بوده که حالا RDR بخواد به خاطر یه سری تفاوت تو جلوه های بصری کمتر بفروشه !
فروش بازی ها بزرگ روی PS3 هیچ وقت کم نبوده روی 360 بیشتر بوده اما مثلا فروش 4 میلیون نسخه هیچ وقت کم نیست ؟؟

مگر اینکه شما بخوای بگی مثلا فروش MW2 یا MW1 و GTA4 روی PS3 کم بوده

فروش مثلا 4 میلیون نسخه یا 7 میلیون نسخه کم هست ؟

اختلاف فروش هم به خاطر IB این دو کنسول هست ... چیز عجیب غریبی نیست

مسئله اینجاست که برداشت شما از فروش کمتر به این معنی هست که سازنده یا ناشر روی PS3 ضرر می کنه
چه طور ممکن هست که ناشر بالای 2 میلیون یا 4 میلیون یا حتی 7 میلیون نسخه روی PS3 ضرر کنه

برداشت شما از میزان فروش به همین اندازه بچه گانه هیت
مثلا فروش BF:bc2 روی 360 حدود دو برای بر هست اما فروش کلی اون روی PS3 کم نیست

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته اگر بخواید این مسئله رو درک کنید زیاد سخت نیست

-------------------------------------------------------------------------------------------------
اهش می کنم بس کن ! بیخیال شو ، هر چی تو میگی درست ِ ما هم شاخ و دم داریم چیزی حالیمون نیست.
تو کارشناس OK ... اصلا تو خود Patcher :laughing:

فقط این مدرک کارشناسی اقتصاد و تحلیلی رو کجا گرفتی که داری این جور وحی تحویل می دی ؟ :smile:
امیدوارم تو که خیلی بلدی جواب این سوال رو بدی ؟
فروش کدوم عنوان AAA روی PS3 کم بوده ؟

آخرین ویرایش:
تو رو خدا اگر ایرانی نیستی بهم بگو من دهن خودم ُ صاف نکنم و انقدر تلاش نکنم تا بتونم بهت بفهمونم.
ببین چشماتو 4 جمله ای که من نوشتم رو بخون :
شما برو یکم تحقیق کن ببین کجا فروش بازی های Multiplatform روی PS3 بهتر بوده که حالا RDR بخواد به خاطر یه سری تفاوت تو جلوه های بصری کمتر بفروشه !

got it ؟ نسبیت میدونی چیه ؟ نسبت X به Y ! نسبت 360 به PS3 ! نسبت فروش بازی های مولتی روی 360 نسبت به PS3 بیشتر بوده، من گفتم کجا فروش بازی های مولتی روی PS3 بهتر بوده که حالا RDR بخواد به خاطر دو تا ایراد گرافیکی که حتی تاثیری توی ریز نمره گرافیک منتقدان نداشته کمتر بفروشه !

فهمیدی ؟! کسی نگفت فروش بازی های مولتی روی کنسول مورد علاقه شما بد بوده که یهو آتیش از گوشات میزنه بیرون که حتی فارسی نوشتن و خوندن هم یادت میره . این به این معناست که همیشه فروش روی 360 بهتر از PS3 بوده و مربوط به دوران یا دلیل خاصی نمیشه.

دیگه نمی دونم با چه زبونی بهت بگم، الانم بچه ها جای من خسته شدن میگن بس کن، نمیدونم چیکار کنم !
امیدوارم تو که خیلی بلدی جواب این سوال رو بدی ؟
فروش کدوم عنوان AAA روی PS3 کم بوده ؟
وای
you know , i can't take the pressure , i'm goin' insane
so cut it off please and back off to your dreams

got it ؟ نسبیت میدونی چیه ؟ نسبت X به Y ! نسبت 360 به PS3 ! نسبت فروش بازی های مولتی روی 360 نسبت به PS3 بیشتر بوده، من گفتم کجا فروش بازی های مولتی روی PS3 بهتر بوده که حالا RDR بخواد به خاطر دو تا ایراد گرافیکی که حتی تاثیری توی ریز نمره گرافیک منتقدان نداشته کمتر بفروشه !

فهمیدی ؟! کسی نگفت فروش بازی های مولتی روی کنسول مورد علاقه شما بد بوده که یهو آتیش از گوشات میزنه بیرون که حتی فارسی نوشتن و خوندن هم یادت میره . این به این معناست که همیشه فروش روی 360 بهتر از PS3 بوده و مربوط به دوران یا دلیل خاصی نمیشه.

دیگه نمی دونم با چه زبونی بهت بگم، الانم بچه ها جای من خسته شدن میگن بس کن، نمیدونم چیکار کنم !
عزیز من وقتی IB دو تا کنسول یکی نیست چه طور ممکنه نسبت فروششون یکی باشه
مسئله هم همینه فروش روی 360 بیشتر هست اما فروش روی PS3 هم به هدف فروش می رسه

وقتی من می گم فروش بازی روی PS3 تحت تاثیر این نقص قرار می گیره یعنی اگه کسی حق انتخاب داشته باشه نسخه 360 رو می خره و اگه حق انتخاب هم نداشته باشه حداقل صبر می کنه قیمت بازی بیاد پایین یا یک نسخه Used می خره ( دست دوم )

الان اینو می گیری ؟
منظور اینه که شما مشتری ها رو احمق فرض کردی که هر کس PS3 داره مجبوره بره همون نسخه رو بخره
ولی این طور نیست طرف صبر می کنه دست دوم می خره یا اصلا نمی خره
اون هایی هم هر دو کنسول رو داره قطعا نسخه 360 می خرن
پس می شه حدس زد فروش نسخه PS3 به مراتب نسبت به نسخه 360 کمتر باشه

در حالی که همچین اتفاقی مثلا در مورد GTA4 نیوفتاد با این که اون هم HD نبود اما بخاطر حداقل چند مزیت مورد توجه قرار گرفت و اکثر سایت ها و نقد هم توصیه کرده بودن خریدار نسخه PS3 رو بخره ( PoP.In کمتر . Bug های کمتر )

همین مسئله رو در مورد Dragon Age : origin هم شاهد بودیم ... ;)

دیگه چه قدر باید یک مسئله ساده رو توضیح داد ؟

آخرین ویرایش:
Red Dead Redemption

مرگ بر Rock star
مرگ بر Rock star

واقعا چقدر بعضی از ما ایرانی ها قدر نشناس هستیم.
مرد حسابی میخوای بازی کنی تو از کجا این تفاوت رو احساس میکنی؟
اصلا به فرض که گرافیک نسخه PS3 بهتر ؛ اگه از قبل به تو نگن تو هنگام بازی از کجا میفهمی ؟

اولا به تو چه ربطی داره ؟
دوما اگه دلت هم سوخت ... سوخته دیگه به من چه !
سوما مهم نیست که نیست ... اگه مهم بود هم برام فرقی نمی کرد :laughing:
چهارما روی اقتصاد جهانی هم تاثیر نداره ... که نداره ... ( به یک وری ) ... چون برای من فر قی نمی کنه

اول یکم خونسردیت رو حفظ کن . کاملا از نوشتنت معلومه چه حالی داری.
اگه به کسی مربوط نیست ، هیچ لزومی نداره بیای اینجا 100 دفعه بگی. شخصیت والایی هم نیستی که چند نفر بیان پیرو تو این بازی رو تحریم کنن. پس بیانیه هات رو برو تو پروفایلت بنویس هر کس خواست بیاد ببینه! حالا تحریمش که برای هیچکدوم از ما مهم نیست هیچ. اما تحریم به خاطر چی ، مراحل اضافه تر ؟ داستان مجزا و بهتر روی 360 ؟ مد های مولتی پلیر بیشتر ؟ یا یه تغییر جزیی گرافیکی که چه بیشتر باشه و چه کمتر تو وسط بازی متوجه نمیشی. یعنی چیزی نداری که مقایسه کنی متوجه بشی وسط بازی !
برات متاسفم که ارزشت برای خریدن یه بازی گرافیکه !

حالا جالبه قبل از این خبر که گفتند نسخه ps3 یه سری امکانات بهتر داره خبری از جنابعالی نبود .!

پ.ن : هر چی هم جواب من رو بدی من نمیخونم . چون میدونم حالت خوب نیست. میخوای هر چیزی بگی که کم نیاری .
مثل به تو ربطی نداره . شده که شده ، به &%#%@ ( Beep ) ، یا هر چیز دیگه .

آخرین ویرایش:
آقا نسخه 360 بهتر ..... ok ? جمع کنید برید

سر ظهری حالی دارید ها :دی

واقعا چقدر بعضی از ما ایرانی ها قدر نشناس هستیم.
مرد حسابی میخوای بازی کنی تو از کجا این تفاوت رو احساس میکنی؟
اصلا به فرض که گرافیک نسخه PS3 بهتر ؛ اگه از قبل به تو نگن تو هنگام بازی از کجا میفهمی ؟
یک دلیلی برای اختراع اینترنت وجود داره دیگه :cheesygri
توی دوران NES و اون قدیم ها کلی بازی اشغال رو با اسامی بزرگ به قیتم 50 دلار به مردم غالب می کردن

ما که نباید همین طور فکر کنیم هر چی جلومون می زارن بگیم : باشه خیالی نیست !

اول یکم خونسردیت رو حفظ کن . کاملا از نوشتنت معلومه چه حالی داری.
اگه به کسی مربوط نیست ، هیچ لزومی نداره بیای اینجا 100 دفعه یگی. شخصیت والایی هم نیستی که چند نفر بیان پیرو تو این بازی رو تحریم کنن. پس بیانیه هات رو برو تو پروفایلت بنویس هر کس خواست بیاد ببینه! حالا تحریمش که برای هیچکدوم از ما مهم نیست هیچ. اما تحریم به خاطر چی ، مراحل اضافه تر ؟ داستان مجزا و بهتر روی 360 ؟ مد های مولتی پلیر بیشتر ؟ یا یه تغییر جزیی گرافیکی که چه بیشتر باشه و چه کمتر تو وسط بازی متوجه نمیشی. یعنی چیزی نداری که مقایسه کنی متوجه بشی وسط بازی !

حالا جالبه قبل از این خبر که گفتند نسخه ps3 یه سری امکانات بهتر داره خبری از جنابعالی نبود .!
اگر من این بحث رو ادامه دادم به خاط این پست بود :
این چندمین باری هست که شما بازی رو تحریم می کنی، یکم دلت به حال Rockstar بسوزه تو رو خدا ! قطعا تحریم شما برای هیچکس مهم نیست و روی اقتصاد جهانی تاثیر نخواهد گذاشت.

اصلا به ایشون ربطی نداره مثلا این چند مین بازی من بوده که تحریم کردم ... یا اقتصاد جهانی قراره تکون بخوره
این طرز حرف زدن نیست ( این طرز توهین کردن هست ;))

وقتی این طور صحبت می کنن من هم مجبور می شم این طور جوابشون رو بدم :
اولا به تو چه ربطی داره ؟
دوما اگه دلت هم سوخت ... سوخته دیگه به من چه !
سوما مهم نیست که نیست ... اگه مهم بود هم برام فرقی نمی کرد :laughing:
چهارما روی اقتصاد جهانی هم تاثیر نداره ... که نداره ... ( به یک وری ) ... چون برای من فر قی نمی کنه

-----------------------------------------------------------------------------------
شخصیت والایی هم نیستی که چند نفر بیان پیرو تو این بازی رو تحریم کنن. پس بیانیه هات رو برو تو پروفایلت بنویس هر کس خواست بیاد ببینه!
ببینید ما اینجا پست نمی دیم که مثلا جناح سیاسی راه بندازیم یا چند نفر رو دور خودمون جمع کنیم

شما هم راه ادب Astiλk رو برید من هم به همون زبون جوابتون رو می دم
وقتی خودتون این لحن حرف زدن رو شروع کردید پس دیگه بهانه الکی نیارید ... OK

اینجا قرار نیست جولانگاه یک عده از عزیزان باشه من اگه مثلا گفتم مرگ بر RockStar نظر خودم بوده و ما برای تبادل نظر اینجا پست می دیم RockStar که پدر یا ناموس شما نیست که اینجوری از حرف من خشمگین می شید از هر طرف به حرف من حمله می کنید

قرار نیست هم من مثلا اینجا برای خودم طرفدار جمع کنم;) ...
اگه ظرفیت خواندن نظرات دیگران رو ندارید اصلا تاپیک رو باز نکنید
چون نظر دیگران هم حتی اگه اشتباه باشه یا مغرضانه باشه یا از روی احساسات هیچ فرقی نمی کنه تا وقتی که وجهه ادب رو رعایت کرده باشه قابل احترام هست

. اما تحریم به خاطر چی ، مراحل اضافه تر ؟ داستان مجزا و بهتر روی 360 ؟ مد های مولتی پلیر بیشتر ؟ یا یه تغییر جزیی گرافیکی که چه بیشتر باشه و چه کمتر تو وسط بازی متوجه نمیشی. یعنی چیزی نداری که مقایسه کنی متوجه بشی وسط بازی !
عزیز دل من ... علاقه من و چیز هایی که برام مهم هستن به خودم مربوتن
( در ضمن من در مورد خودم گفته بودم صبر می کنم تا از کسانی که بازی رو خریدن بپرسم )

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : هر چی هم جواب من رو بدی من نمیخونم . چون میدونم حالت خوب نیست. میخوای هر چیزی بگی که کم نیاری .
مثل به تو ربطی نداره . شده که شده ، به &%#%@ ( Beep ) ، یا هر چیز دیگه .

هاها ... در همین حد

آخرین ویرایش:
اون FF هم آرش گفت! هیچ بازی JRPG روی 360 عالی نفروخته که این بخواد بفروشه! روی PS هم 12 تا FF قبلش اومده بود خوب مسلما کسایی که PS دارند باهاش بیشتر آشنایی دارند و می خرنش!
روی PS ???? عزیز من شما یک مقدار اطلاعات رو زیاد کن ... 12 تا FF کی روی PS عرضه شده

این تعداد روی کلی پلتفرم بوده NES . SNES ..... که خودش ماله 20 سال پیش هست
از شماره 7 به بعد روی PS بوده

کسی هم با نظر شما مشکل نداشت ولی توی هر صفحه یک بار یا بیشتر بیاید بگید من تحریم میکنم و این چیزا خوب اسپم حساب میشه و همه از اسپم بدشون میاد! غیر از شما احتمالا :biggrin1:
عزیزان قربانش برم فقط خودشون رو متخصص می دونن و بس :biggrin1:

آخرین ویرایش:
شما با 17 پست داده اومدی داری به من انگ فن بویی میزنی؟؟
من نه وقت بحث کردن دارم و نه حوصله این جور بحث های مقایسه ای رو.فرق بین تعداد پست های من و شما هم در همین نکته س.
این درسته که ارزش یه کاربر در فروم به تثبیت و باثبات بودن در فعالیتشه ولی این به هیچ وجه به این معنی نیست که شمایی که پست بیشتر زدی و عضو تحریریه هستی پس تثبیت شده تری.
چرا که وقتی من عضو این سایت شدم بعید میدونم اصلا شما میدونستید بازیسنتر چی هست و اگه مثل شما و خیلی های دیگه قرار بود تعداد پست هام تو این جور تاپیک ها زیاد بشه که وای به حال من و این فروم.

خدا عمر بده بهمون و روزی رو ببینیم که این جریان برعکس باشه ببینم اونموقع شما میاید در مورد کنسول 360 اینطوری بگید؟ یا خودتون رو شهید راه سونی و PS3 میکنید؟
ببین دوست عزیز من تا حالا هرچی پست تو بازیسنتر زدم یا جنبه اطلاعاتی داشته و مربوط به انجمن ps3 بوده یا بازارچه و در موارد استثنا بازی های محبوبم مثل mgs.
هیچ وقت تو انجمن 360 پست نزدم و اگرم بزنم یا جنبه اطلاعاتی داره یا تعریفی. چرا که به نظرم بازی های alan wake و gears of war خیلی محشرن!

بحث من فقط اینه که بیخود و بی جهت این بازی رو خراب نکنیم!من خودمم هم گفتم نسخه 360 بهتر از ps3 هه ولی تفاوتش خیلی جزئیه و باید دقت بسیار بالایی داشته باشی تا متوجه بشی که با توجه به گیمرهای ایرانی خیلی سخته!

وقتی قراره یه بازی رو نقد کنی و براش مطلب بنویسی نمیتونی از چنین چیزایی چشم پوشی کنی.
مشکل اینجاس که شما باید موضع خودتو اعلام کنی.اگه با توجه به اتفاقات اخیر که سایت بازیسنتر هم به جرگه سایت های review پیوسته و شما یکی از کاندیداها برای نقد این بازی هستی که به طور کل راهو اشتباه رفتی! چون سایت باید خودش شخصو اشخاصی رو انتخاب کنه و اونا هم به طور دقیق و کلی بازی رو تحلیل کنن و در زمان و مکان مناسبش (جنبه خبری باشه) نقد خودشونو برای عموم کاربرا بنویسن. نه اینکه شما هنوز بازی 360 به طور کامل نکردی و نسخه ps3 رو هم اصلا هنوز نیومده باشه که بخوای حتی لمسش کنی بعد بیای توی تاپیک بیخود که هیچ ربطی به نقد بازی نداره و با استناد به 4 تا عکس سایت های خارجی بخوای بازی رو نقد کنی. که اگه اینجوری باشه همه منتقدن نه فقط شما!

بحث من فقط اینه که بیخود و بی جهت این بازی رو خراب نکنیم!من خودمم هم گفتم نسخه 360 بهتر از ps3 هه ولی تفاوتش خیلی جزئیه و باید دقت بسیار بالایی داشته باشی تا متوجه بشی که با توجه به گیمرهای ایرانی خیلی سخته!
بعضی چیزا دقت میخواد قبول ولی این عکسارو نگاه کن این علفا دیگه خیلی تابلوئه تو ps3 انگار زمین کچلی گرفته
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21355476&postcount=704

عجیبه که همه سایتهای بزرگ با هم دست به یکی کردن و امتیاز یکسان به هر دو بازی دادن ! (برخلاف بازی ای مثل Bayonetta که خیلی از امتیازها فرق داشت یا FF XIII که امتیاز گرافیک توی سایتهایی مثل IGN متفاوت بود)
آخر همین لینکی که تو neogaf عکس گذاشته طرف یه چیزی نوشته خیلی جالبه فکر کنم کامنت شمارو خونده بوده.. :biggrin1:
Funny how RDR got free pass from IGN when Bayonetta & Lost Planet 2 got picked for their flaws.

آخرین ویرایش:
لیست FF هایی که برای PS ها اومده! (یا ربط هایی به FF داشتند! )
به ترتیبی که توی GAMESPOT سرچ کردم گزاشتم :
شمارگان FF اصلی 13 هست ...
شما نسخه های Collection یا Spe رو هم اضافه کردی ... بعضی ها هم Remake نسخه های قدیمی هست

آخه Remake یا نسخه کولکسیون هم ؟!!

REMAKE و کالکشن

Wow ... you really feel no difference??

OK

آخرین ویرایش:
بحثه RDR چه ربطی به FF و تعدادش روی PS و فروشش روی 360 داره؟ممنون میشم یکی منو شیر فهمم کنه!!!

آخرین ویرایش:
چه خبره اینجا ! بابا مگه زوره هر کی نمی تونه , نمی خواد , پولش نمی رسه(بازی ps3 بخره) , از ابهّت و کیفیت نسخه ی 360 مسحور شده و دیگه نمی تونه ps3 رو با گرافیک آشغالش تحمل کنه. و اگه دونه دونه پیکسل های تصاویر بازی براش مهمه مجبور نیست از ps3 استفاده کنه می تونه خیلی راحت پول 2-3 تا از بازیایی رو که می خواد بخره جمع کنه و یه 360 بخره ! دلیلی نداره که من و خیلی از دوستان دیگه اینجا مجبور به تحمل کردن این پست ها باشیم ! مطمئن باشید از این حرکت پسندیده ی شما دوستان (!!!!) استقبال هم میشه.

چه خبره اینجا ! بابا مگه زوره هر کی نمی تونه , نمی خواد , پولش نمی رسه(بازی ps3 بخره) , از ابهّت و کیفیت نسخه ی 360 مسحور شده و دیگه نمی تونه ps3 رو با گرافیک آشغالش تحمل کنه. و اگه دونه دونه پیکسل های تصاویر بازی براش مهمه مجبور نیست از ps3 استفاده کنه می تونه خیلی راحت پول 2-3 تا از بازیایی رو که می خواد بخره جمع کنه و یه 360 بخره ! دلیلی نداره که من و خیلی از دوستان دیگه اینجا مجبور به تحمل کردن این پست ها باشیم ! مطمئن باشید از این حرکت پسندیده ی شما دوستان (!!!!) استقبال هم میشه.

completely accepted
:love: :laughing::)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or