Red Dead Redemption 2 معرفی شد [تریلر پنج شنبه ساعت 18:30]

دوست دارید وقایع بازی در چه بازه زمانی رخ دهد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    109
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hamid Payne

کاربر سایت
3144594-rdr2.jpg

آپدیت: بالاخره انتظارها به پایان رسید و عنوان جدید کمپانی Rockstar Games معرفی شد. این عنوان قسمت دوم سری Red Dead Redemption است و برای عرضه در پاییز 2017 برنامه ریزی شده است.
تریلر معرفی بازی پنج شنبه ساعت 18:30 منتشر می شود.
آپدیت جدید: همانطور که Rockstar وعده داده بود، اولین تریلر Red Dead Redemption 2 لحظاتی قبل منتشر شد. این ویدیو را در ادامه دریافت کنید.
خبر اصلی:
به نظر می رسد Rockstar Games با تغییر تصویر لوگو خود اشاره به معرفی نسخه آینده فرنچایز Red Dead را آغاز کرده باشد.
این کمپانی امروز تصویر فوق را در قالب یک توییت بدون متن در حساب توییتر رسمی خود منتشر کرد. وجود رنگ قرمز در این تصویر ذهن ها را به سمت معرفی دنباله Red Dead Redemption هدایت کرده است.
تصویر این لوگو ساعاتی قبل در Newswire website نیز قرار گرفت. علاوه بر این، این تصویر در حال حاضر بر روی آواتارها و بنرهای صفحات Twitter و Facebook کمپانی Rockstar نیز دیده می شود.
آپدیت: دقایقی قبل راکستار یک توییت جدید حاوی تصویر زیر را منتشر کرد.
ty7w_browse.jpg
همانطور که انتظار می رفت، توییت های راکستار به فرنچایز Red Dead اشاره دارد.

آخرین ویرایش:
منم از کسایی هستم که کلا Red Dead ترجیح میدم به Gta از همه لحاظ برام جلوتر از Gta ها بود نسخه قبلی ولی پهترین نکتش اون فضا سازی و اتمسفر فوقالعادش بود

دوستان احتمالش هس این بازی فقط بخش مولتی وآنلاین داشته باشه وبخش داستانی نداشته باشه؟اصلا راکستار راجب بخش داستانیش چیزی گفته ؟چون بیشتر روبخش آنلاین تاکید داشتن.امیدوارم اینم مثلRDRبخش داستانی قوی داشته باشه

دوستان احتمالش هس این بازی فقط بخش مولتی وآنلاین داشته باشه وبخش داستانی نداشته باشه؟اصلا راکستار راجب بخش داستانیش چیزی گفته ؟چون بیشتر روبخش آنلاین تاکید داشتن.امیدوارم اینم مثلRDRبخش داستانی قوی داشته باشه

کجا رو بخش آنلاین تاکید داشتن و و گفتن که بخش داستانی نخواهد داشت ؟

• Like
Reactions: Red Ѵ
همونجور که حدس زده بودم RDR 2 روی NX عرضه نمیشه این یعنی پشتیبانی نکردن دوباره راکستار یکی از غول های بازیسازی دنیا از دستگاه آینده نینتندو که اتفاق بسیار ناامید کننده ایه!

• Like
Reactions: jhoobin
انحصاری کردن بازیها هیچ ربطی به کیفیت بازی نداره

دیگه گذشت اون زمان بخواین پوز یه بازی به هم سن سالاتون بدید.
همونطور كه پوز بازي دادن بچه بازيه ( حالا خدا ميدونه اگه واسه pc ريليز ميشد چطور هجوم ميوردين داخل تاپيك)
پوز دادن پلتفرم ديگه جاي خود داره
در مورد انحصاري هم حق با دوستمونه كيفيت بازيهاي انحصاري خيلي از مواقع بالاتره بازيها مولتي پلتفرمه
حالا از اينا گذشته
خيلي دلم شور افتاد واست وقتي خبر رو ديدم

بنظر من مساله خیلی ساده هست.
ابتدا راک استار بازی رو روی کنسول ها عرضه میکنه تا به اندازه کافی فروش بره
بعدش هم با یه پورت فوق العاده روی pc منتشرش میکنه و کلی پول هم از اون طریق به جیب میزنه
حتی شاید نسخه اول رو هم مرت کنن برای pc
دقیقا همین کار رو راک استار با GTA V هم کرد و با دو سال تاخیر بهزی رو روی pc عرضه کرد ولی آخر هم هیچکس ناراحت نبود.
خلاصه که تو سرو مغز هم نزنیم :دی

امان از تعصب بیجا.
مدیران ارشد سونی و مایکرو و استیم و راکستار و....باهم بگو و بخند دارن اینجا یه عده به خون هم تشنه ان.به خاطر همین تعصب خودمونو از لذت های پیش رو محروم میکنیم.یه نفر عاشق انحصاری سونیه ولی به خاطر تعصب بازیشون نمیکنه دیگری عاشق انحصاری مایکرو هست ولی باز به خاطر تعصب سمتشون نمیره.طرف عاشق سری red dead هست ولی چون فن PC هست طرف کنسول نمیره و......

فازتون چیه؟
خبر ساخت نسخه دوم یکی از بهترین یا شاید بهترین بازی تاریخ برا هر گیمری بهترین اتفاق این نسله
یعنی من از وقتی خبرو شنیدم کلا حس و حالم عوض شده
بعد شما اینجا سرچی دارین بحث دعوا میکنین؟:دی

• Like
Reactions: NO ps3
انتظار عنوان RDR2 نداشتم. قبل از این به نظر می رسید red dead عنوان کلی سری بود که یکی از شماره هاش اسمش redemption بود.
حالا یعنی اومدن برای یکی از قسمت ها شماره دو ساختن؟:D البته الان یادم اومد کال آو دیوتی قبلا این کارو کرده بود!

خبر بسیار خوشحال کننده ای بود شماره یکش از معدود بازی های نسل قبل بود که حسابی باهاش حال کردم
اما از این تصویر زیاد خوشم نیومد:| یه جورایی حس فیلم هفت دلاور رو داره که من ازشش متنفرم چون فکر می کنم کپی خیلی ضعیفی از شاهکار کوروساوا است :)

اگه بازی واسه پی سی 2-3 ماه یا نهایتا با 6 ماه تاخیر هم منتشر بشه ارزش صبر داره و من به شخصه صبر میکنم تا روی استیم بیاد و بعد میگیرم.اگه دیدم قراره بیشتر طول بکشه روی پی اس 4 بخش داستانیشو میرم و واسه مولتیش صبر میکنم تا روی پی سی برم!به هیچ عنوان تحمل هیچ بازی مولتی پلیری رو روی 30 فریم ندارم!
امیدوارم اگه تاخیر بازی طولانی و حدود یک سال یا بیشتر واسه پی سی باشه یه ریمستر از RDR هم واسه پی سی بدن و به صورت باندل عرضه کنن
از این موضوع هم نگذریم که احتمال تاخیر خوردن خود بازی برای کنسولا هم هست!Gta v تا ریلیز شدن چندین بار تاخیر خورد

امان از تعصب بیجا.
مدیران ارشد سونی و مایکرو و استیم و راکستار و....باهم بگو و بخند دارن اینجا یه عده به خون هم تشنه ان.به خاطر همین تعصب خودمونو از لذت های پیش رو محروم میکنیم.یه نفر عاشق انحصاری سونیه ولی به خاطر تعصب بازیشون نمیکنه دیگری عاشق انحصاری مایکرو هست ولی باز به خاطر تعصب سمتشون نمیره.طرف عاشق سری red dead هست ولی چون فن PC هست طرف کنسول نمیره و......

این نظر یکجورایی به نظرم اشتباه هست. مقایسه بازیهای انحصاری با یک شرکت ترد پارتی خیلی فرق میکنه. مسله ای که مطرحه اینکه راک استار چندین سال هست که داره به PC بازها به نظره خودم توهین میکنه ! بازی رو خودش ساخته مالک مال خودش هست، اختیار مال خودش رو داره درسته ولیکن هنوز که هنوزه یک خبر درست درمون از اینکه بازی red dead 2010 برای PC قرار نیست عرضه بشه از سمت راک استار وجود نداره ! همونطوری که برای GTA V یکی و دو سال بیشتر مسخره بازی در اوردند ! مدت زیادی گیمرهای PC باز رو مسخره کردند ! این اتفاق برای بازیهای قدیمی تر راک استار هم رخ داده مثل gta iv که بعده هشت ماه تاخیر با یک خروجی افتضاح برای PC عرضه شد. بحث کلا سر این هست راک استار میخواد بازی رو بده و یا نده هر چی که هست باید به صورت رسمی اعلام کنه، نه اینکه PC گیمر ها رو بازی بده ! یا برای بازی la noire این موارد تکرار شد. !
من خودم یکی از فن های بزرگ راک استارم ولی این رفتارش واقعا توهین هست و هیچ جوره توجیح پذیر نیست !

همونطوری که گیمر ها اول نسل هشتم مایکروسافت رو به خاطره سیاست های افتضاحش بایکوت کردند و تو سرش کوبیدند و حالا تبدیل شده به کمپانی که همینطوری پشت سره هم داره حال میده به مشتری، PC گیمر ها هم باید راک استار رو به خاطره این رفتارش بایکوت کنند.

این نظر یکجورایی به نظرم اشتباه هست. مقایسه بازیهای انحصاری با یک شرکت ترد پارتی خیلی فرق میکنه. مسله ای که مطرحه اینکه راک استار چندین سال هست که داره به PC بازها به نظره خودم توهین میکنه ! بازی رو خودش ساخته مالک مال خودش هست، اختیار مال خودش رو داره درسته ولیکن هنوز که هنوزه یک خبر درست درمون از اینکه بازی red dead 2010 برای PC قرار نیست عرضه بشه از سمت راک استار وجود نداره ! همونطوری که برای GTA V یکی و دو سال بیشتر مسخره بازی در اوردند ! مدت زیادی گیمرهای PC باز رو مسخره کردند ! این اتفاق برای بازیهای قدیمی تر راک استار هم رخ داده مثل gta iv که بعده هشت ماه تاخیر با یک خروجی افتضاح برای PC عرضه شد. بحث کلا سر این هست راک استار میخواد بازی رو بده و یا نده هر چی که هست باید به صورت رسمی اعلام کنه، نه اینکه PC گیمر ها رو بازی بده ! یا برای بازی la noire این موارد تکرار شد. !
من خودم یکی از فن های بزرگ راک استارم ولی این رفتارش واقعا توهین هست و هیچ جوره توجیح پذیر نیست !

همونطوری که گیمر ها اول نسل هشتم مایکروسافت رو به خاطره سیاست های افتضاحش بایکوت کردند و تو سرش کوبیدند و حالا تبدیل شده به کمپانی که همینطوری پشت سره هم داره حال میده به مشتری، PC گیمر ها هم باید راک استار رو به خاطره این رفتارش بایکوت کنند.
حرفات درسته ولی خو اینقد بازیای این کمپانی شاهکاره که فروش و سودشو میکنه رو کنسولا کلا اینا خودشون اقتصاد دان هستن واقعا واسه PC بازا که یکیشون خودم باشه خبر امروز هم خوشحال کننده بود هم ناراحت کننده اینکه نمیتونم یا حداقل با یه تاخیر طولانی بازی مورد علاقم رو روی پلتفرم محبوبم
بازی کنم خیلی سخته اونم به خاطر سیاستهای پولی راکستار که البته با همکاری ماکرو و سونی هست که بدون شک سیبیلشو چرب میکنن این وسط اونا سود میکنن حسرتشم واسه ما PC فن هاست
در کل بخاطر تجربه red dead تو نسل قبل و اینکه هنوز خاطرش تو ذهنم هست هیچ رقمه نمیتونم ازش بگزرم و یه ps4 نه الزاما نو میگیرم از انحصاریاشم استفاده میکنم چاره ای نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or