Red Dead Redemption 2 معرفی شد [تریلر پنج شنبه ساعت 18:30]

دوست دارید وقایع بازی در چه بازه زمانی رخ دهد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    109
  • نظرسنجی بسته شده است .

Hamid Payne

کاربر سایت
3144594-rdr2.jpg

آپدیت: بالاخره انتظارها به پایان رسید و عنوان جدید کمپانی Rockstar Games معرفی شد. این عنوان قسمت دوم سری Red Dead Redemption است و برای عرضه در پاییز 2017 برنامه ریزی شده است.
تریلر معرفی بازی پنج شنبه ساعت 18:30 منتشر می شود.
آپدیت جدید: همانطور که Rockstar وعده داده بود، اولین تریلر Red Dead Redemption 2 لحظاتی قبل منتشر شد. این ویدیو را در ادامه دریافت کنید.
خبر اصلی:
به نظر می رسد Rockstar Games با تغییر تصویر لوگو خود اشاره به معرفی نسخه آینده فرنچایز Red Dead را آغاز کرده باشد.
این کمپانی امروز تصویر فوق را در قالب یک توییت بدون متن در حساب توییتر رسمی خود منتشر کرد. وجود رنگ قرمز در این تصویر ذهن ها را به سمت معرفی دنباله Red Dead Redemption هدایت کرده است.
تصویر این لوگو ساعاتی قبل در Newswire website نیز قرار گرفت. علاوه بر این، این تصویر در حال حاضر بر روی آواتارها و بنرهای صفحات Twitter و Facebook کمپانی Rockstar نیز دیده می شود.
آپدیت: دقایقی قبل راکستار یک توییت جدید حاوی تصویر زیر را منتشر کرد.
ty7w_browse.jpg
همانطور که انتظار می رفت، توییت های راکستار به فرنچایز Red Dead اشاره دارد.

آخرین ویرایش:
عرضه بازی برای PC از یه نظری خیلی خوبه. اینکه راکستار با توجه به اینکه بازی دنباله نسخه قبلی هست و نسخه قبلی هم روی PC وجود نداره، قبل از اون یا همزمان باهاش باید نسخه ریمستر قبلی رو هم بده و این میتونه خیلی خبر خوبی باشه. چون فکر نکنم بشه با یه مرور مثلا 20 تا 30 دقیقه ای وقایع نسخه قبل رو نشون داد و بعد وقایع نسخه جدید شکل بگیره. اگر نخوان ریمستر بدن یا باید بازی رو برای PC عرضه نکنند، یا کلا داستان و شخصیت ها رو عوض کنند و یه داستان جدید بسازند.
مگه وقتی مایکرو GEOW4 رو واسه PC تایید کرد صحبتی از قسمت دوم و سوم کرد؟ یا اصلا CDPR، همون اول رسما گفت قسمت اول و دوم ویچر رو کنسول ها (منظور کنسول سونی) عرضه نمیشه ولی قسمت سوم منتشر شد و کسی هم مشکلی با این موضوع نداشت.
البته من خیلی دوست دارم قسمت اول رو PC عرضه بشه حتی اگر ریمستر هم نشه ولی اینکه بگیم چون قسمت قبل رو PC نیست پس قسمت دوم هم نمیاد یا مجبورن فلان کار رو با بازی انجام بدن منطقی نیست مثال نقض براش وجود داره.

مگه وقتی مایکرو GEOW4 رو واسه PC تایید کرد صحبتی از قسمت دوم و سوم کرد؟ یا اصلا CDPR، همون اول رسما گفت قسمت اول و دوم ویچر رو کنسول ها (منظور کنسول سونی) عرضه نمیشه ولی قسمت سوم منتشر شد و کسی هم مشکلی با این موضوع نداشت.
البته من خیلی دوست دارم قسمت اول رو PC عرضه بشه حتی اگر ریمستر هم نشه ولی اینکه بگیم چون قسمت قبل رو PC نیست پس قسمت دوم هم نمیاد یا مجبورن فلان کار رو با بازی انجام بدن منطقی نیست مثال نقض براش وجود داره.
آره اصلا حواسم به این موضوع نبود. میشه با خوندن داستان بازی به وقایع و شخصیتهای نسخه قبل پی برد در نتیجه تجربه نسخه جدید نیاز به تجربه نسخه قبلی نداره. کلا هدفم باز کردن دریچه امیدی برای نسخه ریمستر بود :دی

• Like
Reactions: gamer1998y
در کل این ک از تجربه نکردن یک سری آدم خوشحال باشین(مث این ک خوشحال‌کننده‌تر از تجربه‌کردن خودتونه)،چه چیزی ب شما میرسه جز ارضا کردن اون خصلت‌های حال به هم زنتون ک همه جا نمیتونید رو کنید مگر در موقعیت های خاص این چنینی؟:D

هر انسانی با برداشت خودش زندگی میکنه. همانطور که برداشت شما اینه که اون یوزر هایی که ارزش زندگی کردن ندارند(!) خوشحالند از نیومدن بازی رو pc و حالتون از این موضوع به هم میخوره ... منم متنفرم از اینکه یکی بیاد و بگه " ناراحتی pc gamer ها به این دلیله که نمی خوان بازی رو باکیفیت بد کنسول تجربه کنند" !
به جرئت میگم. تمام دوستانی که از :D استفاده کردند و شما فکر میکنی خوشحالند که بازی رو pc نمیاد که بقیه بازی نکنند... خودشون pc دارند. شاید pc قوی حتی... و اصلا خوشحال نیستند از اینکه pc gamer ها هنگام انتشار از بازی کردن محرومند..

وقتی تو یک تاپیک بحث شکل میگیره.. کلمه کلمه شکل میگیره.. یکی میاد ترول میکنه.. بقیه هم برای شوخی ترول میکنند همانطور که پست دوست عزیزی که از پست من سرطان گرفت را خودم لایک کردم که متوجه بشه با هم دوستیم و قصد تخریب یا ناراحتی وجود نداره..
درست نیست این وسط یک پست واحد بشه معیار.. حرفش بشه حال به هم زن. و ارسال کننده ارزش زندگی کردن را از دست بده! ای کاش معیارتون کل تاپیک بود.

ضمنا. شما که به همه جا رجوع میکنی که بفرمایی دوستان نمیتونند هرجایی حرفاشون را بزنند. کاش این همه جارا قبل قضاوت کامل مطالعه میکردید.. تا ببینید که خیلی از دوستانی که اینجا پست دادند و شما فکر میکنی از نیومدن بازی رو pc خوشحالند(چون pc باز ها نمیتونند استفاده کنند) خیلی از جاها تو موقعیت های بهتر(به قول شما) از اومدن یک انحصاری حتی با مالکیت سونی رو pc حمایت هم کردند..
---
نمیدونم منظورتون از این پست به منم بود یا نه.. ولی خب بلاخره منظوری داشتید که به پست های منم مربوط میشه.. امیدوارم ناراحت نشید و همچنان دوست باقی بمونیم. و اینکه به نظر من.. خوشحالی از بازی نکردن یک عده به از بی ارزش دونستن زندگی افراد به دلیل انحصار دوستی یا هر چیز شخصیه دیگه:D چون شما حرفای بقیه را جدی گرفتی. منم حرفای شما را جدی گرفتم..

هیچ شکی ندارم واسه PC میاد ولی با توجه به سابقه راک انتظار همزمان دادن با نسخه کنسولی اشتباهه میشه پیش بینی 6ماه بعد از انتشار رو کنسولا رو کرد واسه pc ما هم تا اون موقع رو ps4 تجربه میکنیم و بعد با دید یه ریمستر و کلی ماد که واسه PC میاد چند ده بار تجربش میکنیم
این عنوان حداقل تا سه سال تکراری و کهنه نمیشه

در اينكه بازي واسه pc هم عرضه ميشه كه شكي نيست (با توجه به فروش 5.5m GTAV فقط رو استيم ...)

سوال مهم اينه كه چقدر بايد صبر كرد ...

با توجه به اينكه هم RDR2 و هم Scorpio تو يك بازه زماني قراره عرضه بشن ، احتمال اينكه اين بازي عنوان لانچ scorpio هم باشه هست (اگر راك استار با مايكرو همكاري كنه واسه تبليغات) و اين واسه pc بازا خوب نيست چون مايكرو سعي ميكنه "بهترين تجربه" بازي رو تا ميتونه تو انحصار كنسولش نگه داره.

هر انسانی با برداشت خودش زندگی میکنه. همانطور که برداشت شما اینه که اون یوزر هایی که ارزش زندگی کردن ندارند(!) خوشحالند از نیومدن بازی رو pc و حالتون از این موضوع به هم میخوره ... منم متنفرم از اینکه یکی بیاد و بگه " ناراحتی pc gamer ها به این دلیله که نمی خوان بازی رو باکیفیت بد کنسول تجربه کنند" !
به جرئت میگم. تمام دوستانی که از :D استفاده کردند و شما فکر میکنی خوشحالند که بازی رو pc نمیاد که بقیه بازی نکنند... خودشون pc دارند. شاید pc قوی حتی... و اصلا خوشحال نیستند از اینکه pc gamer ها هنگام انتشار از بازی کردن محرومند..

وقتی تو یک تاپیک بحث شکل میگیره.. کلمه کلمه شکل میگیره.. یکی میاد ترول میکنه.. بقیه هم برای شوخی ترول میکنند همانطور که پست دوست عزیزی که از پست من سرطان گرفت را خودم لایک کردم که متوجه بشه با هم دوستیم و قصد تخریب یا ناراحتی وجود نداره..
درست نیست این وسط یک پست واحد بشه معیار.. حرفش بشه حال به هم زن. و ارسال کننده ارزش زندگی کردن را از دست بده! ای کاش معیارتون کل تاپیک بود.

ضمنا. شما که به همه جا رجوع میکنی که بفرمایی دوستان نمیتونند هرجایی حرفاشون را بزنند. کاش این همه جارا قبل قضاوت کامل مطالعه میکردید.. تا ببینید که خیلی از دوستانی که اینجا پست دادند و شما فکر میکنی از نیومدن بازی رو pc خوشحالند(چون pc باز ها نمیتونند استفاده کنند) خیلی از جاها تو موقعیت های بهتر(به قول شما) از اومدن یک انحصاری حتی با مالکیت سونی رو pc حمایت هم کردند..
---
نمیدونم منظورتون از این پست به منم بود یا نه.. ولی خب بلاخره منظوری داشتید که به پست های منم مربوط میشه.. امیدوارم ناراحت نشید و همچنان دوست باقی بمونیم. و اینکه به نظر من.. خوشحالی از بازی نکردن یک عده به از بی ارزش دونستن زندگی افراد به دلیل انحصار دوستی یا هر چیز شخصیه دیگه:D چون شما حرفای بقیه را جدی گرفتی. منم حرفای شما را جدی گرفتم..
در مورد او تیکش که مربوط به منه)خب عزیز این یه واقعیته که یه PC باز نمیتونه گرافیک کنسول رو تحمل کنه بنده هم سیستم فوق end ندارم ولی از ps4 به شخصه تو کنسولا ترجیحش میدم دیگه x1 که عملا انحصاریاش واسه PC میاد و این شده واسه من PC گیمر یه توفیق اجباری
هم red dead رو بازی می کنم هم عناوین انحصاری دیگش رو با نازلترین قیمت توهین هم نکردم فقط واقعیت رو گفتم
حالا شما خوشت نمیاد نظر خودته و محترم البته بعضی از PC گیمرا هستن که به علت تعصب بالاشون (حالا چه درست چه غلط)حتی اگه این شاهکار به کل واسه PC نیاد که بعیدم میدونم بازم سمت کنسول نمیرن ولی بنده از این تعصبای بیخود ندارم
و قطعا رو کنسول تجربش میکنم با گرافیکش هم کنار میام :D

جالب اینجاس دوستان PS4pro و Scorpio رو پلتفورم جدا نسبت به کنسول های فعلی حساب میکن :))باشه بابا اصلا واسه یخچال هم بازی ریلیز میشه
جوش نزنید.

• Like
Reactions: S0lid Snake
اکثر جذابیت rdr به جان مارستن بود اینا بخوان چند کارکتریش کنند گند میزن بهش
البته راکستار چیزی به اسم بد و گند و افتضاح و... نداره بازی هاش هول و هوش عالی و خیلی عالی و خیلی خیلی عالی میچرخه

منم انقده بدم میاد بعضیا میان تیریپ روشنفکرانه بر میدارن که من فن فلان نیستمو در پایان کنسولو چرکین میخونن :D با این شکلکها :D بعد جالبه آخر پستشون میزنن همه میدونن من فن pc نیستمو بیطرفم ، فن کنسولو PC بودن چیزی نیس که شما ربطش بدی به RDR :D ، اینجا کم از هیجان ورزش نداره ، کسی نمیگه چون تو استقلالی یا مادریدی ای چرکینه تیمتو چی به تو میرسه !! ، به ما چیزی نمیرسه شما هم بخاطر شکلکها کمتر حرص بخور تا فن pcیت دورش بالا نره:D

دوباره بايد بگم اگه مدت زمان انحصاري اين بازي براي عرضه روي pc به همون اندازه gta باشه هيچ ارزشي نداره و عملا انحصاريه ، من خودم كه لانچ اگه رو pc نياد حتي ١٠ روز هم صبر نميكنم و رو كنسول ميگيرم .
از بهترين خبر هايي بود كه شنيدم اين چند وقت . من به شخصه رد دد رو خيلي بيشتر از gta ميپسندم و خوبه كه مثل gta رو قسمت انلاين هم تمركز بالايي گذاشتن .
اميدوارم ريمستر هم بدن تا سرمون گرم شه تا سال بعد

امیدوارم تمرکز بیشترشون رو بخش مولتی باعث نشه که به قسمت سینگل ضربه بزنن چون شخصا هیچ علاقه ای به بخش مولتی ندارم
همین باعث شد که GTA V برام کمی ناامید کننده بشه چون قسمت داستانیش خیلی ضعیف بود. اون ایده ی چند شخصیتی بودن هم احمقانه بود
خود RDR هم به خاطر سینگل قوی و داستان فوق العاده ش بود که در ذهنها ماندگار شد و نسخه ی جدید هم باید همین روال رو ادامه بده

در مورد نسخه ی PC هم...
99% مطمعنم که برای PC میاد چون راکستار باید احمق باشه که فروش بازی رو PC نادیده بگیره
تا جایی که یادمه GTA V حدود 10 میلیون نسخه رو PC فروخته که 5.5 میلیون مربوط به استیم بوده و هنوز هم جزو پرفروش ترین بازی های PC هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or