حالا میون بحث دوستان ، یه سری صحبت تو یه گروهی انجام دادم که گفتم شاید به درد عزیزان این تاپیک هم بخوره که بدونن سر هیچ و پوچ دارن با هم جدل میکنن ...
بنده تا همین 4 سال و چند ماه پیش ، یه سیستم low-medium داشتم که واقعا هم داشت بهم خدمت میکرد و بدون حاشیه ، گیم پلی میدادم . یه گیمی این وسط اومد به نام Batman Arkham Knight که دیگه همه یادشونه چه پورت افتضاحی داشت اوایل ریلیز ... حالا ما داشتیم سر مشکلات گیم تو تاپیک مربوطه صحبت میکردیم ، که یه دفعه دو سه نفر شروع کردن به شیطنت .
اول اومدن متلک انداختن به ما ، که تو سیستم ـت فلانه اصلا PC گیمر محسوب نمیشی ! یکی دیگه حتی پی ام داد و شروع کرد توهین کردن و اینا ، خدا گواهه به یک روز نکشید من ـی که اصلا اخبار سخت افزار رو سال تا ماه دنبال نمیکردم ، پرچم دار انویدیا رو که تازه هم اومده بود ایران (980ti) گرفتم . بعد دوباره شروع کردم گیم پلی دادن و بحث راجع به مشکلاتش ، اومدن ما رو با الفاظی مثل "پینوکیو" خطاب کردن این عزیزان ... خدا میدونه ، به 3 روز نکشید من قوی ترین کانفیگ گیمینگ همین فروم رو با راهنمایی
@A-L-I عزیز اسمبل کردم . عملا طوری شد که دو نفرشون pm دادن و معذرت خواهی که اقا تو فلانی و ما فلان ، که حالا من اصلا تحت تاثیر تعریف هیچ وقت قرار نمیگیرم !
پایین همین پست اسکرین شات از پست های قدیم ـم رو هم گذاشتم الان که نگید آخر شبی داره برای ما قصه میگه !!! همه این ها رو گفتم که چی ؟!
این که من 4 سال پیش داشتم با "نهایت لذت" بازی میکردم ، یه ماه بعد اسمبل سیستم اصلا نفهمیدم برای چی دارم گیم پلی میدم !! از همون موقع تا الان فقط درگیر حواشی گیم ها روی این پلتفرم بودم تا خود گیم بدبخت ! خداوکیلی چند نفر از PC گیمرای ما از خود گیم بیشتر از بنچ گرفتن ازش لذت میبرن ؟! چند نفر همون afterburner موقع پلی دادن ران نکنن ، ذهنشون آروم میگیره ؟ (الان برنگردین بگین من از overlay خود کلاینت و امثال ذلک استفاده میکنم !
) عین حقیقته دیگه !
یا اصلا کنسول گیمرهایی که دارن الان چند تا انحصاری انگشت شمار سونی رو به رخ PC گیمرا میکشن ! شما همین نسل قاطی جنگ روانی "کنسول من 4K نیتیو میده ، کنسول تو Upscale" نبودید احیانا ؟! که الان دارید انحصاری هاتون رو به رخ PC گیمرا میکشید ؟ غیر اینه که تا نسل قبل کنسول جفت ـتون نمیتونست حتی 1080p گیم رو اجرا کنه ؟ غیر اینه که همه گیم ها روی 720p با پایین ترین کیفیت تکسچر و AA اجرا میشد ؟ حالا بین خودتون دعواست سر این که کنسول کی میتونه 4k نیتیو بده ، به بقیه که میرسه انحصاری هاتون رو مثال میزنید ؟!!
بس کنید دیگه خدایی !! انرژی ـتون رو برای ثابت کردن چی دارید هدر میدید اخه ؟ پلتفرم کی بهتره ؟! باز خوبه یکی مثل من این وسط هست که اکثر پلتفرم ها در اختیارش باشه و کاملا بتونه بی طرف انتقاد کنه و نظرش رو بیان کنه ! دیگه من همه بحث و جدل های مسخره طرفین رو حداقل یه بار تجربه کردم و صد تا مثال بیشتر از مثال های بالا هم میتونم بزنم ! یه بار بحث سر amd و nvidia ـست ، یه بار سر ps4 و x1 ، یه بار سر انحصاری ها ... !
جای این که لذت ببرید از پلتفرم خودتون ، فقط درگیر حواشی و ثابت کردن این که پلتفرم کی بهتره و از این قبیل مسخره بازی ها شدین ! درست شده کودکستان ! یکی مثل من الان دغدغه ـش شده بتونه همون حس و حال 4 سال پیش رو داشته باشه ، یکی مثل شما دارین انرژی تون رو بیخودی میذارید سر کارای بی ارزش ...
قدردان باشید جای این کارای بیهوده . اون زمان هم چند نفر مثل عزیزان همین تاپیک ، پا شدن یه تاپیکی مثل Arkham Knight رو به هم ریختن که باعث شدن یکی مثل من که داشت بی حاشیه لذت ـش رو میبرد ، ظرف یه ماه عملا دوران گیمینگ ـش به پایان برسه ... نکنید اقا !
------------------------------
اسکرین شات :