1. الان تو خیلی از بازیها pc داره همپای کنسولها میاد ،پس اولیش اشتباهه، و اگر اینجور نبود این همه بازی ای که رو pc نمیومد الان رو pc نمیومدن
این ماله فوریه 2018 هست ،فقط رو استیم اینقدر فروخته. حالا فروشگاههای دیگه pc دیگه ای که هست بماند
و فروش کل gta v حدود 90 میلیون نسخه بوده
پس جمله اولت کاملا اشتباهه ،اون ماله عهد قجر بوده.
2.صحبت از اختلافیه که میتونه 33 درصد هزینه کل یکی ازگرونترین بازیها رو شامل بشه مهم نیست ،اگه مهم نبود که 2k و یوبی و ... نمیرفتند اون سمتی.این جمله مهم بودن سود خیلی باحاله. اگه برای سود بازی نمیدن،عاشق چشم و ابروی ما هستند که بازی بدن.
یه کمپانی سعی میکنه رو فروشگاههای مختلف بازیشو بده ،تا جذب کاربر کنه.
سود استیم خیلی بالاست .اینو بارها گفتیم و شرکتها حاضرن با امتیاز اضافه تر به راحتی انحصاری کنن.
استیم باید کمیسیونشو معتدلتر کنه و گر نه با آوردن امکاناتی که قراره تا پایان 2019 به اپیک اضافه بشه.دیگه نیازی به انحصاری نخواهد داشت و یه رقیب گنده میتونه برا استیم بشه.
الان انحصاری میکنه تا بتونه کاربر جذب کنه.
بازیها همواره روی PC کمتر فروش دارن نسبت به کنسولها، اینو که دیگه ما که PC گیمریم خودمون میدونیم.
GTAV هم تا حالا نزدیک به 100 میلیون فروخته باشه،PC میشه 10 درصد کل فروش، وقتی 90 درصد فروش بازی روی کنسولها بوده ، به چه شکل آمار استیم با کنسول ها همپاست؟
فروش تمام بازیهای بزرگ که نگاه کنی PC کمترین مقدار داره، COD/BF/R6 و...
تازه این فروش GTA هست، خیلی از بازیهای دیگه بمراتب از این 10 درصد کمتر هست.
من خودم پی سی گیمرم، تو بحث ها همیشه از استیم/PC دفاع منطقی میکنم، اما دیگه آمال و آرزو وارد بحث نمیکنم.
در مورد باقی متنت اول شما باید مشخص کنی که گیمر هستی یانه؟
در حال حاضر کدوم پلتفرم ترجیه میدی روش بازی کنی، اپیک یا استیم؟
اصلا بازی اورجینال میخری یانه؟
کدوم امکانات و ویژگیهای بیشتری برات فراهم میکنه؟
در مورد اینکه تو آینده اپیک این میشه واینارو میاره بحث پوچیه، یکی دیگه میتونه بگه تو آینده والو هم چنین میکنه و چنان.
نحوه درآمد کمپانی ها از سرویس هائی که ارائه میدن و سودآور بودن یا نبودن تنها خودشون میتونن برآورد کنن و براش برنامه ریزی کنن، نه من گیمری که منابعم 4تا سایت و انجمنی هست که محتوای اونها همین کمپانیهای گنده تغذیه میکنن.
در حال حاضر برای یک PC گیمر بهترین پلتفرمی که میشه RDR 2 روش بازی کرد، فقط و فقط استیم هست، بقیه با اختلاف فاحش اون پائین بسر میبرن.
این حرکت انحصاری زمانی کثیف ترین شکل بازاریابی هست، که تیم ایکس باکس، پلی استیشن و الان اپیک اینکارو کردن، اون دوتای اولی میفهمم جذب پلیر برای پلتفرم خودشون.
اما اپیک انگاری داره با میخ کشتی که خودش سوارش هست سوراخ میکنه.
چند دسته کردن گیمرهای PC ، کمپانی های بازی سازی هم آشفته میکنه،این اصلا کمکی به پیشرفت این صنعت نمیکنه.
EA/Micro و... روی PC استور خودشون دارن و بازیهاشون انحصاری اون استور هست، تا اینجا قبول، اما اینکه بازی یک استودیو دیگه با پول انحصاری استوری کنی که داغون هست و عملا قابل مقایسه با استیم نیست و قول بدی که تو آینده قرار هست این بشود، از طرف دیگه یک سری گیمر باشن که از این حرکت دفاع کنن... خیلی عجیبه.