RE5:دویدن و شلیک کردن !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
با توجه به تریلرهایی که از بازی Resident evil5 پخش شده مشاهده میشود که این نسخه هم مانندRe4 شما قادر نیستید در هنگام دویدن شلیک کنید .ولی سایت talkplaystation.com نامه ای به CAPCOM فرستاده که از صحت این موضوع مطلع شوند و CAPCOM هم گفته بازی که هم اکنون ما در حال ساخت داریم مانند Re4 شما قادر نیستید در هنگام تیرندازی بدوید ولی امکان این هست که تا تاریخ عرضه این موضوع تغییر کند.
در نسخه قبل گفته شد بود برای هرچه بیشتر در گیر کردن بازیباز با اکشن بازی این قابلیت را از گیم پلی بازی حذف کرده بودند.

منبع:http://talkplaystation.com/re5-no-shooting-while-running/

اینجاست که نمیدونم کاپکام رو ... بدم یا روی کیبورد بکوبم :دی.
تعداد NPC ها، اسلحه ها شون، حمله های گروهی شون و ... ور خوب بلدن درست کن، صحبت از اضافه کردن این قابلیت که پیش میاد سر بالا جواب میدن :).

واقعا حیف نیست بازی به این بزرگی و شلوغی و تیراندازی در حال دویدن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا با این موضوع مشکل دارن ظاهرا!!!!! توی dmc 4 هم همینجوری بود. تیر اندازی میکرد اما در حالتی که راه میرفت.

توی هیچکدوم از سری Re، نمیشد همگام با راه رفتن تیر زد چون بازی رمبو نیست و بلکه رزیدنت اویل هست و چون نمیشه توی بازی کماندور بازی درآورد، لطفا بازی رو زیر سوال نبرید.

والا به نظر منم بهتره این کارو بکنن.چون از گیم پلیی که تو E3 دیدیم این آدما خیلی خیلی فرض هستن و میتونن بودوین رو آدم.در ضمن همونطور که دوستمونم گفت قابلیت استفاده از اسلحه هم دارن.به نظر من که نمی شه هر دو طرف اسلحه داشته باشن بعد وایسین رو بروی همدیگه !؟؟؟:confused: حالا هی بزن تا ببینیم کودوم میمیرن .

توی هیچکدوم از سری Re، نمیشد همگام با راه رفتن تیر زد چون بازی رمبو نیست و بلکه رزیدنت اویل هست و چون نمیشه توی بازی کماندور بازی درآورد، لطفا بازی رو زیر سوال نبرید.
اتفاقا شماره ی 123 رو میشد گفت دویدن تو بازی و تیر زدن یه کم الکی و غیر طبیعیه چون محیطش بسته بود و تو ساختمونو آزمایشگاهو این چیز ها بود.

اما به قول خودتون تو 3 &4 دقیقا قضیه رمبو بازیه(تو 4ِش کمتر).تو همین تریلر هایی که تو E3 هم نشون دادن تو بعضی جاها خیلی باید فرز باشیم.وقتی یکی با اره از پشت داره حمله میکنه یکی هم جلومونه یک ساعت باید وایسم اول قلق گیری کنیم بعد هم نشانه روی بکنیم تا کسی که جلومونرو بکشیم ! تازه معمولا اونا یه نفری نمیان جلو( یَک آدمای امردین که دومی ندارن!)
فکر کنم خودتون بهترین مثالو برای اینکه دویدن و تیر زدن همزمان در بازی باشه رو خودتون زدید(رمبو).
====
به نظر من (فقط یه نظر شخصیه ) نباید این حالت رو بزارن چون واقعا رزیدنت اویل داره کم کم از سبک ترسناک اولیش دور میشه ... دویدن و شلیک کردن !
نکنن این کارو بهتره !
خوب عزیز من شما فقط داره به این دقت میکنی که در حال دویدن اگر تیر نزنیم بازی ترسناک تر میشه اما به این مسءله دقت نمیکنی که کلا محیط بازی عوض شده و از اون شهر ها رفته تو یک روستا.
دیگه اون زامبی های SLOWMOTION نیستن حریفان ما.از فواصل دور هم میتونن به ما آسیب برسونن.
اونا بزنم به تخته از ما کم کم دارن مجهز تر میشن !
کلا همه چیز تغییر کرده و نباید با RE123 حدهاقل از این لحاظ مقایسه کرد.(البته این هم نظر شخصی منه)

آخرین ویرایش:
به نظر من (فقط یه نظر شخصیه ) نباید این حالت رو بزارن چون واقعا رزیدنت اویل داره کم کم از سبک ترسناک اولیش دور میشه ... دویدن و شلیک کردن !:دی
نکنن این کارو بهتره !:دی:دی

سلام.
خوب راستش وقتی اولش عنوان تاپیک رو خوندم یه چیز دیگه برداشت کردم و گفتم چه عجب یکی پیدا شد که واقعیت رزیدنت ایول های سری جدید رو کلا تو 2 تا کلمه خلاصه کرده اما وقتی اومدم خوندم دیدم قضیه چیز دیگس !
رزیدنت ایول های قدیمی و با کیفیت کجایین که دلم براتون خیلی تنگ شده ! :((

حالا نمیخاد هنگام دویدن باشه همینطوری که نشونه گرفته حالت راه رفتن باشه بهتره مثلا همین طور که نشونه گرفته عقب عقب هم بره و شلیک کنه خیلی بهتره تا حالت دویدنی:-"

واقعا متاسفم
اويل 5 همون اويل 4 هست
اويل 4 هم سبك اين بازي رو از اين رو به اون رو كرد اويل 5 هم دنباله ي همون سبكه
ديگه از معماها و فضاي مرموز هميشگي خبري نيست
فقط ميكشي ميري جلو
شايد اين نسخه رو هيچ وقت بازي نكنم...
GOOD LUCK

واقعا متاسفم
اويل 5 همون اويل 4 هست
اويل 4 هم سبك اين بازي رو از اين رو به اون رو كرد اويل 5 هم دنباله ي همون سبكه
ديگه از معماها و فضاي مرموز هميشگي خبري نيست
فقط ميكشي ميري جلو
شايد اين نسخه رو هيچ وقت بازي نكنم...
GOOD LUCK
این دیگه از اون حرفا بودا :biggrin1:

اگه تو قبلیها این قابلیت رو میزاشتن خوب نمیشد چون زامبی ها هم اسلوموشن بودن ولی اینجا وقتی زامبیه با موتور میاد که نمیشه وایساد تیر زد.
در ضمن اگه موقع دویدن شلیک کنه یه ذره غیر طبیعی میشه. موقع راه رفتن باشه بهتره. آخه وقتی آدم داره میدوه که نمیتونه درست شلیک کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or