RE5:دویدن و شلیک کردن !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
با توجه به تریلرهایی که از بازی Resident evil5 پخش شده مشاهده میشود که این نسخه هم مانندRe4 شما قادر نیستید در هنگام دویدن شلیک کنید .ولی سایت talkplaystation.com نامه ای به CAPCOM فرستاده که از صحت این موضوع مطلع شوند و CAPCOM هم گفته بازی که هم اکنون ما در حال ساخت داریم مانند Re4 شما قادر نیستید در هنگام تیرندازی بدوید ولی امکان این هست که تا تاریخ عرضه این موضوع تغییر کند.
در نسخه قبل گفته شد بود برای هرچه بیشتر در گیر کردن بازیباز با اکشن بازی این قابلیت را از گیم پلی بازی حذف کرده بودند.

منبع:http://talkplaystation.com/re5-no-shooting-while-running/

:دی... الان کریس از رمبو چی کم داره؟! اسلحه یا هیکل! :). 20 نفر از راست و یک Miniboss از چپ و 30 نفر از پشت حمله کنن بهت، بعد طرف مثل گوزن واسته سرجاش و ... کیشون کیشون، بنگ بنگ ... بُم... Game Over ــــــــــــــــــــــــــــــ :دی.
با اون سرعت NPC ها، با اون تعداد زیادشون اگر این سیستم رو اضافه نکنن گیم پلی Unbalance میشه.
کاپکام هم داره ناز میکنه و غمیش میاد... دیدی فردا پس فردا تائیدش کرد :دی.

اتفاقا وايسادن و تير اندازي كردن به هيجان بازي اضافه نميكنه نميدونم چرا بعضي از طرفدار هاي قديمي بازي فقط نشستن گير بدن به اين كه چرا سازنده فلان ميكنه چرا سازنده بيسار ميكنه.
RE4 هم ترسناك بود حداقل من كه ترسوند. شما ها سنتون ماشاالله همتون داره سه رقمي ميشه. الان دنياي روي اكشن و بزن و بكش ميره جلو اگر قرار باشه دشمن ها پيش رفت بكنند ما هم بايد پيش رفت كنيم درست يا نه؟ وقتي دشمن داره با موتور سيكلت مياد طرف ما بعد ما وايسيم بهش تير اندازي كنيم؟ اين اصلا جور در مياد؟

همين طور كه ميدونيد توي بازي RE4 وقتي كه هدف ميگرفتيد دوربين ميومد رو كتف شخصيت به نظر من بجاي اين كه در موقع حركت كردن مثل بازي Gears Of War كه ميشه هرجور دلت ميخواد شليك كني چه دكمه اي كه دوربين رو مياره رو شونه رو گرفته باشي چه نگرفته باشي به نظرم بهتر بجاي اين كه مثل G.O.W كنند بيان كاري كنند شما وقتي كه دكمه رو ميزني و دوربين مياد رو كتف بتوني هم كنترل كني هم قدم زنان عقب و جلو بري كمي هم بتونه بدومي اينجوري به نظرم بهتر ...

البته عوض كردن خشاب رو اگر تو هر حالتي امكان پذير كنند خيلي خوب ميشه سر RE4 من واقعا ديوانه شدم.

برعکس نظر فریدون من خیلی روی اضافه شدن این ایتم اسراری ندارم.البته چیزی که ما در RE4 دیدیم تحول اساسی بازی نسبت به شمارگان قبلیش بود طوری که استیل اون بازیهارو رها کرد و وارد فاز تازه ای شد.
قطعا شماره چهار این بازی ترسناکی نسخ قبلی رو نداشت ولیکن همونطور که گفتم این سری رو وارد فاز تازه ای کرد.
اینبار میتونید مطمئن باشید که کپکام برای بیشتر وارد کردن این بازی به سبکی که تا حالا داشته یعنی HORROR شگردهای تازه ای رو وارد این نسخه میکنه چون گیمپلی و کلیتش دقیقا از نسخه چهار وارد این بازی شده پس حالا دیگه وقت تکمیل این گیمپلی و ترسناکتر کردنشه.
اما در مورد شیوه اکشن بازی باید بگم احتمال اینکه دستنخورده باقی بمونه هم زیاده.چون سیستم درگیری که نمونه اولیشو در RE4 شاهدش بودیم و حالا سازنده خیلی در این قسمت روش مانور داده نیاز به ایجاد درگیری بدنی داره که با دویدن و شلیک کردن کاراکتر از شدت این درگیری ها کم میشه.
همه میدونید که شلیک در سری RE و خصوصا RE4 نیاز به زمان بندی داشته.یعنی ایستادن بیموقع و شلیک به زامبیهایی که به این راحتی ها هم نمیمیرن همیشه تو این سری کاری احمقانه و مساوی با کشته شدن کاراکتر بوده پس اگر نیاز به این زمان بندیی که خودش باعث خلق اون بخش اکشن تن به تن RE4 شده بود حذف بشه پس قطعا از شدت درگیریهای اینطوری هم کم میشه مگر اینکه سازنده تشخیص بده تعداد زامبیها اونقدر زیاده و اینکه انقدر بازی سخت شده که نبود این قابلیت به گیمپلی اسیب میزنه.پس در هر صورت نمیشه ایرادی به CAPCOM گرفت.

کلا اگر Capcom بخواد همون سیستم مشابهی که در RE4 پیاده کرده در این عنوان جدیدش هم پیاده کنه و نواوریهایی رو درش به کار نبره و حتی بعضی از نکات منفی RE4 رو بهبود نبخشه و بهینه نکنه فکر میکنم مثل یه تعداد از بازی های این نسل پتانسیل بسیار بالای بازیش رو تا حدودی هدر بده (مثل Assassins Creed Haze Lair و ...) (یکی از مشکلات RE4 همین راه نرفتن و ندویدن در هنگام تیر زدن هست و همچنین خشاب عوض کردن که واقعا اعصاب خورد کن بود به خصوص که در این عنوان جدید دشمنان خیلی فرز تر و سریع تر شدند و اگر همون سیستم قدیمی بخواد پیاده بشه واقعا کشتن زامبی ها عذاب آور میشه) امیدوارم همه این مشکلات حل بشه

Strafe strafe strafe strafe.... این ژاپنیاها، اصلا بقیه دنیا رو در نظر نمی گیرن، بابا آخه چرا Strafe نداره این بازی؟ بخوای اینور اونور بری حتما باید بچرخی... اه اه اه.. Run'n'Gun بخوره تو سره من، نخواستم، استریف بگذارین...

KINDMAN:
اول اینکه با وجود Online Cooperate Mode و 40-50 تا اسلحه و ... به زور میشه بهش گفت Resident Evil :دی.
بعد شما داستان RE4 رو با این یکی نکن برادر. توی اون فوق اخرش 7-8 تا لولو یک جا میریختن سر بازیباز ولی این یکی چطور!؟. توی همون تریلر 2007 که تو کنفرانس ماکروسافت نشون دادن ( یادت اومد! ) گروهی اونم و از جهات مختلف حمله میکنن تا بیای بخودت تکونی بدی... قوچی قوچی :دی.
سختی که به تعداد زامبی و درگیری نیست، شما تا الان Resident Evil ویرایش Game Cube رو بازی کردی؟ :دی. روی نرمال هم به زور میشه تموم کرد از بس سخته!.
منم نگفتم RE5 بده یا ایرادی از کاپکام نگرفتم، فقط میگم با این چیزی که تا الان دیدم، نداشتن این سیستم یکم ضد حاله. درضمن فکر نمیکنم این کار به ترسناک تر شدن بازی کمک کنه.

Game rules:
توسط R1 + دایره خشاب عوض میکرد! ولی همین راه نرفتنش رو اعصاب بود :دی.

Darkfie1d:
؟!:دی?!

all4u:
نشه!. مثل اینکه شما تا الان یک تریلر هم از این بازی ندیدی!!. درمبحث اکشن RE4 دربرابر RE5 مثلSuper Mario Galaxy میماند :دی.

خو برای ملتی که اینقدر ذوق دارن میگن بازی فول اشکن :دی شده در وحله اول باید خدمتتون عرض کنم که بازی دو بخش داره ، یک بخشش ترسناک ـه و تو تاریکی ، یه بخشش تو روشنایی :دی پس اگه خیلی بخوان کنترل رو اشکن :دی کنند ، بخش ترسناک الفاتحه :دی و تریپس Tank Control هم اگه برن بخش اکشن الفاتحه :دی در بخش بعدی برای ملتی که خیلی علاقه به GeOW دارن باید عرض کنم که کنترل بازی در حال تغییر ـه :دی
It's possible that a lot of people who play Resident Evil 5 may not have played Resident Evil 4. But they might have played Gears of Wars or Call of Duty. Those are both games that I and our team really, really like. So don't be surprised if at the Tokyo Game Show, the controls are different. For now, we have the control set up for RE4. I'm not confirming or denying anything, but we like to surprise people.
و در نهایت خدمتتون عرض کنم حضور موجوداتی خیلی خیلی شبیه به RE4 بعلت داستان بازی هستش :دی کلا یه سری موجودات جدیدی هم در بازی هست مثلا یه چیزی مخلوط از شیر و مورچه :دی و یه سری چیزای قدیمی هم هستند که بخاطر داستان بازی از نسخه 4 دوباره آورده شدند.
یادتون باشه آفریقا توش جونور زیاده و میشه هرکدوم از اینها رو Mutant کرد :دی مثلا تو Outbreak یک عدد فیل زامبی بود که خیلی لذت میبرد آدم ازش :دی
و باز هم میگم ، شما هنوز هیچی در مورد بخشهای تاریک نمیدونیـــــد :دی یعنی نشونتون ندادن هنوز :دی حالا برید خوش باشید تا باز بیام من :دی
حضور مبارکتون هم باید عرض کنم که مثل RE4 نیست به کلاغ تیر بزنی بهت نارنجک ارائه بده :دی یه مقدار سختی بازی بالا هست :دی
و در مرحله آخر هم باید خدمتتون عرض کنم که این AI یک دهم AI اصلی و مد نظر سازنده نیست ، برا همین میگن 60 درصد بازی تموم شده دیگه :دی

و باز هم میگم ، شما هنوز هیچی در مورد بخشهای تاریک نمیدونیـــــد :biggrin1: یعنی نشونتون ندادن هنوز :biggrin1: حالا برید خوش باشید تا باز بیام من :biggrin1:
یه چیزایی نشون دادن تو E3 ! مثلآ یه ثانیه یه آقا چاقه رو نشون دادن که توی تاریکی داشت میومد :دی یا یه تیکه یه چیزای زالو مانندی بودن توی تاریکی.
یادتون باشه آفریقا توش جونور زیاده و میشه هرکدوم از اینها رو Mutant کرد :biggrin1:
یه پروانه های بدبختی رو نشون میداد توی E3 که البته به نظر خیلی مظلوم بودن !! یه جونوری هم بود شبیه Antlion های Half Life 2 ( یعنی تقریبآ خودش بود فقط پررنگ تر ! )

خیلی مسخره است که نتونی در هنگام دویدن شلیک کنی مخصوصا تو رزیدینت 5 که غول بازی 24 ساعت دنبالته...
ممکنه مسخره باشه ولی همون طور که بچه ها گفتن سبک بازی ترسناکه و هرچی بیشتر محدود باشی و آروم تر تکون بخوری , ترس بیشتر و بیشتر میشه. وگرنه برای Capcom کاری نداره که بیان یه کاری کنن هم بدوئی هم تیر بزنی !

ولی چیزی که به نظرم مسخره بود اون تیکه بود که بروبچ دارن موتورسواری میکنن !!

حالا امیر به نظر خودت RE5 اون انقلابی که RE4 توی گرافیک کنسولی و گیم پلی این نوع بازیها به وجود آورد رو تکرار میکنه یا ازش عقبتره ؟

اگه شما RE های قبلی رو بازی میکردی این حرفو نمیزدی ... جدیدا این سری بیشتر اکشن شده تا Horror .
همين رو بگو
كجاي بازي الان ترسناكه ؟
تو روز روشن زامبي كشتن اصلا ترسي نداره . تازه تعدادشونم خيلي زياده .
بحث اويل فقط زامبياش نيست , موسيقي و محيطش هم هست كه تو اين نسخه خيلي رعايت شده :biggrin1:
آخ چقدر من مي ترسمممممممممممممممممممممممممممممممممممم :baby:
GOOD LUCK

ممکنه مسخره باشه ولی همون طور که بچه ها گفتن سبک بازی ترسناکه و هرچی بیشتر محدود باشی و آروم تر تکون بخوری , ترس بیشتر و بیشتر میشه. وگرنه برای Capcom کاری نداره که بیان یه کاری کنن هم بدوئی هم تیر بزنی !
این حرف دقیقا همون منظور من بود فریدون!
حالا امیر به نظر خودت RE5 اون انقلابی که RE4 توی گرافیک کنسولی و گیم پلی این نوع بازیها به وجود آورد رو تکرار میکنه یا ازش عقبتره ؟
درسته که از نظر تکنیکی RE4 برای کناسیل! نسل قبل زیادی بود ولیکن مهمترین عامل زیبایی گرافیک همون گرافیک هنری بسیار عالی اون بود.من هنوز از نظر زیبایی بافت سازی روی دست انجین کپکام که باهاش دو بازی DEAD RISING و LOST PLANET رو ساخت ندیدم.حالا تصور کنید استیل هنری بازی RE4 رو که بهتر هم شده بعلاوه قدرت انجین بازی که بسیار قویتر از اون دو بازیی که اسم بردم شده رو در کنار هم بزارین تا متوجه عظمت گرافیک بازی بشید.
من تو همون دموهایی که دیدم شدیدا از نورپردازی بازی به وجد اومدم تا اینکه شنیدم به تازگی سازنده روی این موضوع داره مانور میده!

در مورد داستان هم یه جایی قبلا نوشته بودم که کپکام میخاد برگرده به اصل وجود زامبیها و ریشه یابی این مسئله.دیگه همتون میدونید که زامبی یه لغت برگرفته از عقاید خرافی قبایل افریقایی هستش که به نوعی معنی تسخیر شده توسط شیطان رو میده.در اصل زامبی از اونجایی که ریشه شیطانی داره خیلی به دشمنان RE4 و RE5 نزدیک تره تا موجودات بی فکر و نادان شمارگان قبلی ولیکن موضوع اینه که دشمنان نسخ قدیمی و و فضاسازی اون بازی ها اتمسفر ترسناکتری رو براشون رقم میزد که RE4 از این نظر کمی افت کرده بود.ولیکن نظر من هم مثل نظر BIOHAZARD عزیز اینه که این بازی از RE4 به مراتب ترسناکتر خواهد بود.

ضمنا همونطور که اشاره شد کنترل بازی هنوز در حال تغییر هستش خصوصا اینکه یه سیستم سنگرگیری هم برای کاراکتر بازی طراحی شده که اونو هرچه بیشتر شبیه GeOW میکنه و اینطوری لااقل RE5 کمی از نظر برداشت با GeOW برابر میشه!!!

ولی چیزی که به نظرم مسخره بود اون تیکه بود که بروبچ دارن موتورسواری میکنن !!
کلا در بازی بخشهایی وجود داره که هم شما سوار ماشین هستی هم اونا :دی خو نامردیه دیگه :دی شما بشینی تو Humvee اونا دنبالت بدون بعد با گتلینگ ازشون آبکش تولید کنی :دی
تو گرافیک که شک ندارم :دی ولی تو گیم پلی هنوز خیلی زوده تا نظر بدیم :دی اجازه بدید یه مدت به مارچ نزدیکتر بشیم ، کپکام خودش همه چیز رو برامون روشن میکنه :دی
من تو همون دموهایی که دیدم شدیدا از نورپردازی بازی به وجد اومدم تا اینکه شنیدم به تازگی سازنده روی این موضوع داره مانور میده!
در واقع پایه گرافیک بازی روی نورپردازی هستش ... نورپردازی این بازی یکی از المانهای اصلیش محسوب میشه ، حتی در بخشهای ترسناک ، مثلا وارد یه اتاق میشی که توش چیز زیادی نیست ، از یه محیط روشن وقتی وارد اون اتاق بشی ، چند لحظه تا چشمات عادت کنه همه چیز سیاهه ، یهو میبینی اتاق پر شده از این دوستان :دی
در مورد داستان هم یه جایی قبلا نوشته بودم که کپکام میخاد برگرده به اصل وجود زامبیها و ریشه یابی این مسئله.دیگه همتون میدونید که زامبی یه لغت برگرفته از عقاید خرافی قبایل افریقایی هستش که به نوعی معنی تسخیر شده توسط شیطان رو میده.در اصل زامبی از اونجایی که ریشه شیطانی داره خیلی به دشمنان RE4 و RE5 نزدیک تره تا موجودات بی فکر و نادان شمارگان قبلی ولیکن موضوع اینه که دشمنان نسخ قدیمی و و فضاسازی اون بازی ها اتمسفر ترسناکتری رو براشون رقم میزد که RE4 از این نظر کمی افت کرده بود.ولیکن نظر من هم مثل نظر BIOHAZARD عزیز اینه که این بازی از RE4 به مراتب ترسناکتر خواهد بود.
فکر نمیکنم خبری از زامبی باشه ... این سازمان کریس برای مبارزه با بیوتروریسم درست شده ، کریس برای اینکه بفهمه Tو G چجوری بوجود اومدن رد اونها رو دنبال میکنه و به ویروس مادر میرسه ، در آفریقا ... که اونجا یه چیزی شبیه حمله تروریستی اتفاق افتاده ...
در تریلرها هم دیدید که قبلا سربازانی به منطقه اعزام شدند که قتل عام شدند :دی
اما در مورد اتمسفر ترسناک ، مثلا اون چیزی که مد نظر من بود رو خیلی کوتاه در تریلر Sheva دیدیم ، یه محیط مه آلود و ترسناک ... و اون محیط غار ...

فکر نمیکنم خبری از زامبی باشه ... این سازمان کریس برای مبارزه با بیوتروریسم درست شده ، کریس برای اینکه بفهمه Tو G چجوری بوجود اومدن رد اونها رو دنبال میکنه و به ویروس مادر میرسه ، در آفریقا ... که اونجا یه چیزی شبیه حمله تروریستی اتفاق افتاده ...
در تریلرها هم دیدید که قبلا سربازانی به منطقه اعزام شدند که قتل عام شدند :biggrin1:
اون دوستانی که شما اسم بردی همون زامبی ها هستن.
اینکه کریس به برای رسیدن به سرمنشاء ویروسهای T و G پا به افریقا گزاشته دقیقا منظور من از اون حرفها بود.اینکه ویروس مادر منشائش در افریقا هستش همونطوری که قبلا گفتم اشاره به ذهنیت برخواسته از عقاید خرافی مردم این قاره داره که در اصل سرمنشاء ساخت این سری بازی شده و حتی میشه اونو ادای دین حساب کرد (حالا به این تیکه گیر ندیدن چون خودم میدونم چی گفتم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or