RE 2 Remake تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
0h6acwyoihh00o8n2wjj.png

کپکام رسما تایید کرد که ریمیک عنوان کلاسیک RE 2 در دست ساخت قرار دارد.

Hirabayashi تهیه کننده بازی اظهار داشت: "ما مفتخریم اعلام کنیم که تاییده لازم برای ساخت و توسعه RE 2 گرفته شده است."

وی ادامه داد: "با توجه به این اینکه کار ساخت پروژه تازه آغاز شده است، متاسفانه جزییات بیشتر یا Assetای برای به اشتراک گذاشتن در این لحظه وجود ندارد. با این وجود برای الان فقط میتوانیم به هواداران بگوییم که ما از تمامی بازخوردها و حمایت های شما در خصوص این عنوان تشکر و قدرانی می کنیم. ما مشتاقانه برای ارایه تجربه این عنوان RE که مورد استقبال تمامی فن ها است، لحظه شماری می کنیم."

Yoshiaki Hirabayashi به مانند REmake HD تهیه کنندگی این عنوان را بر عهده دارد.

Videogamer گزارش داده که این ریمیک، یک بازسازی "کامل" از نسخه اصلی برای پلتفرم های جدید است.

ویدیو معرفی

آخرین ویرایش:
بعد از این همه سال اسم نسخه 1 و 2 میاد تنم شروع میکنه از لرزیدن به خاطر ترس یادمه وقتی میخواستم بازی کنم مطمئن می شدم بابا مامانم خونست و درب اتاقم میگذاشتم باز فقطم تو روز بازی میکردم

در کل امیدوارم یک روز شاهد عرضه نسخه چهارم یا حداقل ریمیک Dino Crisis باشیم

خیلی خبر خوشحال کننده ای بود. در ضمن این خبر یه ضد حال اساسی زد به اون گروهی که داشت به صورت غیر رسمی بازی رو Remake میکرد.

جالبه فکر کنم تیزر این بازی رو زودتر از RE7 ببینیم. هیچ خبری از RE7 بازی که حدود سه ساله در دست ساخته نیست هنوز:))))) در حالیکه بازی که در خوش بینانه ترین حالت ممکن قراره 2 ساله دیگه عرضه بشه ازش پشت سر هم خبر میاد.

این ساخت بازی رو هم باید مدیون اونایی بود که با کامنتهاشون در مورد ریمیک بازی رزینت ایول 2 بالاخره کپکام رو مجبورکردن تا بازی رو بسازه البته ساخت فن میدهای بازی هم تاثیر زیادی داشت که خود کپکام دست بکار بشه. که هر پستی این ادمین های پیج رزدینت ایول میزاشتن امکان نداشت که زیرش کامنتی درمورد ساخت رزیدنت ایول 2 ریمیک نباشه الانم بازدارن RE3 Remake رو آباد میکنن :))

آخرین ویرایش:
اگه قراره ریمیک باشه، من دوست دارم دوربین کلاسیک باشه ولی بازی کند نباشه. REmake نسبت به نسخه اوریجینال خیلی بازی کندی بود ولی یه ریمیک فوق العاده و به معنای کلمه بود. چقدر پلات هول های بازی رو پر کرده بود.

من چون خودم زیاد بازی های قدیمی بازی میکنم (Retro گیمرم) دیدم که بازی های نسل 5 (PS1.Saturn) و اوایل نسل شش الان بدترین وضعیت برای بازی کردن رو دارن (به جز 2 بعدی ها).نسل قبلش چون بازی ها دوبعدی بودن حتی الانم میشه راحت تحملشون کرد.منتهی نسل 5 چون بازی ها اکثرا تازه 3 بعدی شدن و از طرفی هم گرافیک سه بعدی در بدو شروع به کارش بود الان خیلی مسنوخ به نظر میان و به همین دلیل ریمیکشون خیلی خیلی به درد بخوره.

کل سری RE به جز RE2,3 و یکم Code Veronica الان کاملا قابل بازی کردن هستن بدون اینکه لطمه ای به تجربه اشون زده بشه.این دوتا (سه تا) ریمیک بشن عالیه:d.

پ.ن: منتظر معرفی ریمیک Onimusha هستیم:)

خوبیش این که گیمر های عصر مدرن با بازی کردن این عناوین ها به درک واقعی از محیط و اتمسفر سری Resident Evil خواهند رسید ؛ و به این حقیقت پی خواهند برد که چرا سالهاست فن های اصیل انتظار بازگشت به ریشه هارو دارن.
اون کسایی که میخوان تو افق محو شن برنامه محو شن زمان مناسب!

با وجود این که کپکام تازگی گام های مثبتی برداشته ولی من هنوز دلواپسم!:-s می ترسم مثل 5 و 6 بردارن یار و co op بزارن برا کاراکتر!)x
دوربین پیشکششون.فقط معماها، سیستم نگهداری آیتم ها و سیو کلاسیک رو برندارن و یار کمکی نذارن من راضیم.

واسه منی که 17 سال پیش با اویل 2 گیمر شدم خبر رویایی بود

وای یادش بخیر تو کلوب میشستیم بازی میکردیم تو مموری کارد بازیو سیو میکردیم بعد قسم میدادیم اقا تو رو خدا سیومون پاک نشه ....

مرسی کپکام

من اولین رزیدنت اویلی که بازی کردم شماره 4 بود بعد از اون ترسم ریخت و رفتم شماره 2 رو بازی کردم و بعد 3 که خیلی چسبید. حالا زیاد خوشحال نشید چون این بازسازی رزیدنت اویل 2 توسط تیم دیگه ای ساخته میشه نه تیم بازی اصلی!

اون از احتمال ساخته شدن warcraft4 اینم از ریمیک re2:x منتظر ریمیک نمسیس هستیم:x
re های قدیمی رو tv بزرگ شاید اذیت کننده باشند. ولی رو ویتا خیلی جواب میدند..

خدا بلخره اون بالا پشتبوم کوفتی ارپی دی رو میبینیم اگه محیط های شهری اطراف اداره پلیسم اضافه کنن عالی میشه برای اخرای بازی هم فکنم از محیط های اوت بریک استفاده کنن
بی صبرانه منتظر رمیک پارازیت ایو هستیمممممممممممممممممممم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or