Rayman Legends | Xbox 360

با این نمراتی که این چند تا از دوستامون به بازی دادن و تعریفاتی که ازش کردن حتما میرم بازیرو میگیرم ببینم چه جوریاست
این تعریفا درست بود یا نه
نکنه عـروس تعریفی... از آب در بیاد :d8-}:-"

با این نمراتی که این چند تا از دوستامون به بازی دادن و تعریفاتی که ازش کردن حتما میرم بازیرو میگیرم ببینم چه جوریاست
این تعریفا درست بود یا نه
نکنه عـروس تعریفی... از آب در بیاد :d8-}:-"

شک نکن در خرید بازی حتی 1 میلی ثانیه...:D

تو این هم مثل نسخه ی قبلی باید تو هر مرحله 5 تا از اون شکلکا جمع کنیم؟
شما لایو بازی می کنید که این همه اچیومنت میگیرید؟وقتی با اکانت لایو به اینترنت وصل باشم و وارد بازی شم راحت میتونم انلاین بازی کنم؟

بازیش در یک کلمه شاهکاره. خعلی باحاله!! من و دوستم دونفره بازی کردیم از خنده داشتیم دیوار رو گاز میگرفتیم:d!!! فقط مورفی(اونی که راهنماییت میکنه) از سرعت بازی کم میکرد که اونم بهش عادت کردم. بهترین بازی بود که تو تابستون کردم!

دوستان این lum ها به چه دردی میخوره آخه هیچ هیجان نداره تو نسخه قبل وقتی لام میگرفتی از اون صورتک ها بهت میداد این فقط جام میده و کرکتر باز میکنه
بازیش شاهکاره زمان مثل جت جنگی میره

دوستان این lum ها به چه دردی میخوره آخه هیچ هیجان نداره تو نسخه قبل وقتی لام میگرفتی از اون صورتک ها بهت میداد این فقط جام میده و کرکتر باز میکنه

این ایرادی که گرفتی فقط از چشم شما ایراد دوست عزیز

چرا دیگه با همین لام‌ها کاراکتر باز میشه. تو قسمت heroes. یه سری اچیومنت هم داره مثلاً یه میلیون لام

سلام

97% اجرا می شه یا باید برنر باشه؟
من 97% زدم ولی توی یکی از مرحله ها نمی ره. البته دیسک هم خش زیاد خورده بود. می خوام ببینم مشکل از خش ها بوده یا از رایت؟

مولتی(افلاین) رفتن با دوستان خیلی خوبه فقط یک مشکلی هست اونم نا هماهنگی هست .
من وقتی تنها میرم تمام ایتم ها و ...جمع میکنم و یک مرحله رو پوست کنده میرم ولی در مولتی کافیه یکی از دوستان خراب کار باشه اونوقت بازی خراب میشه.

بالاخره منم بازی گرفتم و رفتم رایت عادی هم گرفتم کشکلی نداشت و نصب هم شد واقا انتهای fun این بازی من 2-3 ساعت یه سره رفتم فقط دیگه کم مونده بود درو دیوارو گاز بزنم یکی از بهترین بازی هایی بود که تو این تابستون بازی کردم ولی زیاد دست و دلم به بازی کردنش نمیره همه مون هم دلیلشو میدونیم ...

آخرین ویرایش:
بالاهرع منم بازی گرفتم و رفتم رایت عادی هم گرفتم کشکلی نداشت و نصب هم شد واقا انتهای fun این بازی من 2-3 ساعت یه سره رفتم فقط دیگه کم مونده بود درو دیوارو گاز بزنم یکی از بهترین بازی هایی بود که تو این تابستون بازی کردم ولی زیاد دست و دلم به بازی کردنش نمیره همه مون هم دلیلشو میدونیم ...

من دلیلش رو نمی دونم!:-/

چقدر طولانی ـه :| همین هیرو هارو از اول تا آخر داشتم می دوئیدم تا به آخر سالون رسیدم سرم درد گرفت :| احتمالا بیشتر از 12-13 ساعت باشه.

دوستان یه سوال... برای آنلاین بازی کردن این بازی داشتن اکانت گلد کافی هست ؟ یعنی دیگه نیازی نیست مبلغی پرداخت کنیم تا قابلیت لایو براش فعال بشه؟​
آخه شنیده بودم میگفتند یوبی سافت لایو ریمن رو پولی کرده و باید پول بدی تا بتونی لایو بازی کنی… این نسخه هم همینطوره یا میشه مجانی با ایکس باکس لایو آنلاین بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or