Rayman Legends | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره قسمت جدید عنوان Rayman تحت نام Rayman Legends توسط Ubisoft برای PC تایید شد و در تاریخ August 30 در UK و September 3 در آمریکای شمالی عرضه می شود.این بازی همچنین شامل 40 مرحله از عنوان قبلی Rayman: Origins را نیز در قسمتی به نام Back to Origins دارا می باشد.
سبک بازی همچنان همانند عنوان قبلی است و پشتیبانی کامل از Co-Op خواهد داشت.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Montpellier[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Wii U,Vita,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Rayman Legends[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] August 30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Rayman Legends
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]وقتی ریمن به جنگ هنر می رود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
من نسخه بلک باکس دانلود کردم.ظاهرا برای اجرا کردن بازی از نسخه بلک باکس به net framework 4.5 نیاز داره.الان من نصبش کردم ری استارت هم کردم بازم ارور میده.کسی میدونه چکار باید کرد؟

ویرایش:حل شد.به رجیستری نیاز داشت.

آخرین ویرایش:
وصل میشی به لایو بعد از اتمام مراحل Y میزنی رکوردهای افرادی که انلاین اون مرحله رو رفتن نشون میده و میتونی رکورد خودتو ثبت کنی تو قسمت چلنچ هم با یوزرهای دیگه میتونی انلاین تایم تریل یا فرار مسابقه بدی

یکم از بازی که بری چلنچ ها ازاد میشه کار خاصی لازم نیست کانکت کنید و لذت ببرید

ممنون از راهنمایی ولی منظورم نسخه کرک شده pc هس که چیلنج هاش رو باز کردم ولی ارور unavailabel ubisoft server...

پیشنهاد میکنم در صورت امکان بازی رو دو نفره بازی کنید چون جذابیتش دو چندان میشه. قسمت فوتبالش هم محلیه برای کل کل :d

اصل بازی تموم شد.
الان انگشتمون تاول زده و بی حسه.:d
چند تا از مراحل آخر( Living Dead Party بیت موزیک) که واقعا دهن سرویس کنه رو هم رفتیم. :d عذابیه بد. اخه این چه افکتیه!!
کلا بعضی موقعها دیگه هیچی نمیبینی و تصویر برفک خالی.:-o فقط به سازنده افکت تصویر 8 بیت فکر میکنی:d.
حدائقل دو و چهار نفره میرفتیم. :d
یک نکته های جالبی راجب به تعداد هست. اینکه کلی کمک میکنه مثلا نردبون درست کنین، و احتمال سوختن به شدت پایین میاد. بعضی مواقع هم که لول ساده بود، حمله
آزاد میزاشتیم همو میزدیم و خیلی فان بود. خلاصه خیلی خندیدیم.:d
شخصیتها چه اسمایی دارن:d

سلام
آقا من مشکل افت فریم دارم !!!! مثل بازی mortal kombat !!!! خیلییییی حالم گرفته شد !!!! چیکار کنم واسه حل این مشکل ؟؟؟؟؟ راهی هست ؟؟؟ :(

یا اینکه گرافیکت خیلی ضعیفه یا پردازندت زیاد داغ میکنه ببین فن منش نسوخته باشه

تموم شد 700 تا هم گرفتم یکی از تایم تریلهای که 4 تا مرحله شیطونک باید بکشی چیزی حدود 3 ساعت وقتمو گرفت
انتظار اخر بهتری داشتم ولی در کل خیلی حال کردم فعلا یکم چلنج انلاین میزنم

آقا من بازی برام اجرا ميشه ولی به جای منو يه تصوير از جنگل مياد! با كليد ها ميتونم گزينه ها رو انتخاب كنم ولی هيچی رو صفحه نمياد! مشكل چيه؟

آقا من بازی برام اجرا ميشه ولی به جای منو يه تصوير از جنگل مياد! با كليد ها ميتونم گزينه ها رو انتخاب كنم ولی هيچی رو صفحه نمياد! مشكل چيه؟

بازیت رو دوباره نصب کن + کارت گرافیک رو آپدیت کن به احتمال زیاد درست میشه

WOW عجب چیزیه این بازی !!!
بعد از تموم کردن Rayman Origins (که جزو معدود بازی هایی بود که حوصله 1000 تایی کردن Achievement هاش رو داشتم) فکر نمیکردم نسخه بعدی بتونه انقدر محشر باشه ! بازی واقعاً زیباست و یکی از بهترین گرافیک های هنری تاریخ رو داره. موسیقی ها از قبل هم بهتر شدن و گیم پلی هم مثل قبل فوق العادست !
حس طنز بازی هم کم نظیره و وقتی با داداشم (که کلاً گیم رو به جز FIFA کنار گذاشته ، ولی عاشق Rayman هست) بازی می کنیم ، از صد تا فیلم کمدی بیشتر میخندیم ! :دی
مراحل موزیکال غوغا هستن ! (فقط کاش یه کم سخت تر و چالشی تر بودن) مراحل زیر دریا که دیگه ترکونده ! :دی از موسیقی هاشون گرفته تا حال و هوای مخفی کاری !
کلاً هیچ ایرادی از بازی نمیتونم بگیرم ، با اینکه به خاطر نسخه قبلی انتظارم خیلی بالا بود.
تنها ایرادی که میتونم بگیرم که اونم خیلی ریز و ناقابل هست ، اینه که غول های بازی توی نسخه قبلی خیلی باحال تر بودن ! :دی البته هنوز بازی رو تموم نکردم و 2،3 تا غول مونده ، ولی 3 تای اولی نسبت به نسخه قبلی سطحشون پایین تر بود. اون مرغه و اژدهایی که توی شکمش بودیم و ... توی نسخه قبلی واقعاً بی نظیر بودن ! :دی

مراحل موزیکال غوغا هستن ! (فقط کاش یه کم سخت تر و چالشی تر بودن) مراحل زیر دریا که دیگه ترکونده !
:biggrin1:
از موسیقی هاشون گرفته تا حال و هوای مخفی کاری !
نسخه های 8 بیتی این مراحل رو امتحان کن :d

WOW عجب چیزیه این بازی !!!
بعد از تموم کردن Rayman Origins (که جزو معدود بازی هایی بود که حوصله 1000 تایی کردن Achievement هاش رو داشتم) فکر نمیکردم نسخه بعدی بتونه انقدر محشر باشه ! بازی واقعاً زیباست و یکی از بهترین گرافیک های هنری تاریخ رو داره. موسیقی ها از قبل هم بهتر شدن و گیم پلی هم مثل قبل فوق العادست !
حس طنز بازی هم کم نظیره و وقتی با داداشم (که کلاً گیم رو به جز FIFA کنار گذاشته ، ولی عاشق Rayman هست) بازی می کنیم ، از صد تا فیلم کمدی بیشتر میخندیم ! :دی
مراحل موزیکال غوغا هستن ! (فقط کاش یه کم سخت تر و چالشی تر بودن) مراحل زیر دریا که دیگه ترکونده ! :دی از موسیقی هاشون گرفته تا حال و هوای مخفی کاری !
کلاً هیچ ایرادی از بازی نمیتونم بگیرم ، با اینکه به خاطر نسخه قبلی انتظارم خیلی بالا بود.
تنها ایرادی که میتونم بگیرم که اونم خیلی ریز و ناقابل هست ، اینه که غول های بازی توی نسخه قبلی خیلی باحال تر بودن ! :دی البته هنوز بازی رو تموم نکردم و 2،3 تا غول مونده ، ولی 3 تای اولی نسبت به نسخه قبلی سطحشون پایین تر بود. اون مرغه و اژدهایی که توی شکمش بودیم و ... توی نسخه قبلی واقعاً بی نظیر بودن ! :دی
بخش فوتبالش خداست:biggrin1: با برادرم میشینیم هر روز 2 ساعت فوتبال میزنیم:biggrin1: آدم رو یاد اون فوتباله روی میکرو میندازه که مسخره بازی بود و روی توپ میدوید و روی زمین غلت میزد=))
مراحل پایانی هر بخش که به نوعی خودمون هم توی موسیقیشون شرکت داریم هم معرکه-ست:biggrin1: من نمیدونم چرا از Origins خوشم نیومد ولی این یکی از هر نظر فوق العاده-ست:biggrin1: منم نمیتونم ازش ایرادی بگیرم

نسخه های 8 بیتی این مراحل رو امتحان کن :d
ایول نمیدونستم مراحل 8 بیتی هم داره !! :دی فعلاً مشغول بازی هستم و هنوز مونده تموم بشه. با داداشم که بازی می کنیم ، اون اکثراً مسخره بازی درمیاره و هی سیلی میزنه و دوست داره مراحل رو با سرعت تموم کنه ! :دی بعدش باید خودم هر مرحله رو یه بار دیگه برم که 100%ـش کنم.

بخش فوتبالش خداست:biggrin1: با برادرم میشینیم هر روز 2 ساعت فوتبال میزنیم:biggrin1: آدم رو یاد اون فوتباله روی میکرو میندازه که مسخره بازی بود و روی توپ میدوید و روی زمین غلت میزد=))
مراحل پایانی هر بخش که به نوعی خودمون هم توی موسیقیشون شرکت داریم هم معرکه-ست:biggrin1: من نمیدونم چرا از Origins خوشم نیومد ولی این یکی از هر نظر فوق العاده-ست:biggrin1: منم نمیتونم ازش ایرادی بگیرم
آره فوتبالش محشره ! :دی بعضی وقتا توپ میخوره توی در و دیوار و پس کله کاراکترمون و شانسی میره توی گل خیلی خنده دار میشه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or