Rayman Legends | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره قسمت جدید عنوان Rayman تحت نام Rayman Legends توسط Ubisoft برای PC تایید شد و در تاریخ August 30 در UK و September 3 در آمریکای شمالی عرضه می شود.این بازی همچنین شامل 40 مرحله از عنوان قبلی Rayman: Origins را نیز در قسمتی به نام Back to Origins دارا می باشد.
سبک بازی همچنان همانند عنوان قبلی است و پشتیبانی کامل از Co-Op خواهد داشت.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Montpellier[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Wii U,Vita,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Rayman Legends[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] August 30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Rayman Legends
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]وقتی ریمن به جنگ هنر می رود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
البته در درپیت بودن یوبی که شکی نیست ولی تغییرات اساسی این نسخه مخصوص Wii U هست!!!:d
و نسخه PC و باقی کنسولها مشخصا چیز جدید خاصی برای ارائه ندارن!!

هنوز هیچ کس بازی نکرده؟ من 20 درصد بازی هم رفتم. به نظرم خیلی با نسخه ی قبل تفاوت نداره اما از هر لحاظی که فکر بکنید بهتر شده همچنان بعضی جاهاش یکم خسته کننده هست اما در مجموع جز بهترین های این سبکه به شدت طراحی هنریش بهتر شده اصلا ادم دلش نمیاد مراحل رو رد کنه از بس که زیبا هستن در عکس ها مشخصن
تنها بازی میکنی؟
این بازی مزش به چند نفره بازی کردنه. نسخه قبل رو ما 3 نفره بازی میکردیم 2 نفر با دسته 1 نفر با کیبورد. آقا یه حالی میداد، این رقابتی که بین خودمون بود برای رده بندی آخر هر مرحله بیشتر از خود بازی مزه میداد.
این نسخه که بره pc هم عرضه شده قطعا از قبلی هم بهتره.

نه به نمرات بالای بازی و نه به نظرات نا امید کننده ی کاربران اینجا. قضیه داره جالب میشه :d تا فردا که دانلودم تموم شد خودم به همه ی شایعات پایان میدم :d

نه به نمرات بالای بازی و نه به نظرات نا امید کننده ی کاربران اینجا. قضیه داره جالب میشه :d تا فردا که دانلودم تموم شد خودم به همه ی شایعات پایان میدم :d
آره حتما این کار رو بکن من که تازه الان دانلود رو شروع کردم ولی مطمئنم این طور که دوستان میگن نیست. بیصبرانه منتطرم دانلودم تموم بشه برم تو کار این نسخه :d

کسی نمیگه بازی بده,اتفاقا خیلی هم عالیه ولی اون تازگی و جذابیت نسخه قبلی رو نداره,یجورایی تکرار مکررات هست!!!

کسی نمیگه بازی بده,اتفاقا خیلی هم عالیه ولی اون تازگی و جذابیت نسخه قبلی رو نداره,یجورایی تکرار مکررات هست!!!

یعنی میخوای بگی با وجود اینکه تکراریه اکثر نمراتش بالای 9 شده. یعنی اگه تکراری نبود 10 می گرفت؟! (به نظر من حتی اگه تکراری هم باشه, تکرار یک بازی خوب نمیتونه نا امید کننده باشه. مثلا هر کدوم از ما بعضی مواقع یک بازی رو که خیلی ازش خوشمون اومده دو سه بار تموم می کنیم, با اینکه کارمون تکراریه ولی بازیش اونقدر به نظرمون زیبا بوده که ارزش این تکرار رو داشته. حالا چه برسه به این بازی که یه بازی جدیده! )

یعنی میخوای بگی با وجود اینکه تکراریه اکثر نمراتش بالای 9 شده. یعنی اگه تکراری نبود 10 می گرفت؟! (به نظر من حتی اگه تکراری هم باشه, تکرار یک بازی خوب نمیتونه نا امید کننده باشه. مثلا هر کدوم از ما بعضی مواقع یک بازی رو که خیلی ازش خوشمون اومده دو سه بار تموم می کنیم, با اینکه کارمون تکراریه ولی بازیش اونقدر به نظرمون زیبا بوده که ارزش این تکرار رو داشته. حالا چه برسه به این بازی که یه بازی جدیده! )

گیم پلی شماره قبلی به قدری عالی طراحی شده بود که هیچ ایرادی نداشت و این گیم پلی جذاب هنوز پتانسیل استفاده تو یه عنوان دیگه بدون هیچ تغییر خاصی رو داشت که الان داریم میبینیم!!!
بازیهای دیگه هم مثل همین قبلا بودن,گیم پلی MW1 بی نظیر بود و عینا تو شماره دومش هم اونو دیدیم و باز هم جذاب بود یا حتی GeOW!!!
من نمیگم ناامید کننده هست ولی دنباله هیچکدوم از این عناوین هرچقدر جذاب و عالی مثل این ریمن مزه اون عنوان اصلی رو به آدم نمیده دیگه!!

دیگه یوبی سافت هم شد درپیت؟ احتمالا از فردا باید طرفدار استدیو هنرهای پویا بشیم
yahoo_22.gif

اینجا که جاش نیست ولی استدیویی که هرسال یه عنوان رو بدون تغییر و پر از باگ و ضعیف تر از سال قبلش بده درپیته!!
یه استدیو که در عرض دو شماره از شاهکاری مثل CT به Conviction برسونه و هرچی هم تلاش کنه دیگه نتونه به اوج برش گردونه درپیته!
یه استدیو که با یه بازی مثل Forgotten Sands کلا اسم یکی از بزرگترین IPهاش رو داغون کنه درپیته!!!
وقتی از Advanced Warfighter به Future Soldier میرسه درپیته!!
بازم بگم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دیگه یوبی سافت هم شد درپیت؟ احتمالا از فردا باید طرفدار استدیو هنرهای پویا بشیم:|

خیلی وقته نوژن !
در پیت که هیچ در چاهک مستراح هم نیست . !:|
سیاست های مزخرفش از DRM بگیر تا IP های منسوخ شده و تکراری با هزاران باگ گرافیکی و افت فریم .

خب بالاخره دو مرحله از بازی رو رفتم و بازی فوق العاده ست. مگه میشه دنباله ی یکی از بهترین پلتفرمر دوبعدی های جهان بد باشه. موسیقی هم چنان زیبا. گیم پلی عالی که حتی همین اول کاری, قورباغه ی پرنده! رو هم اضافه کردن تا مثل قبلی نباشه و احتمالا چیزهای بیشتری هم تو راهه! اون گرافیک زیبای بازی قبلی رو که جزو بهترینهاست رو هم باز هم بهتر کردن مخصوصا برای طراحی شخصیت ها. برای نمونه شخصیت ریمن تو دو بازی در عکس زیر. در کل بینظیره. هر کی هم فکر میکنه که تکراریه بهتره بره GTA غیر تکراریشو بازی کنه :d

آخرین ویرایش:
دوستان کسی روی سیستم پایین این بازی رو انجام داده؟
سایتی هست که بشه فهمید روی سیستمت چند فریم میده؟
آخه سیستمم پایینه میترسم دانلود کنم افت فریم داشته باشه!

دوستان کسی روی سیستم پایین این بازی رو انجام داده؟
سایتی هست که بشه فهمید روی سیستمت چند فریم میده؟
آخه سیستمم پایینه میترسم دانلود کنم افت فریم داشته باشه!

سیستم قوی ای نمیخواد این این بازی. تو سایت زیر سیستم مورد نیاز رو نوشته. اگه سیستمت قویتر از اونه, مشکلی نیست Rayman Legends system requirements - System Requirements

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or