Rayman Legends | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره قسمت جدید عنوان Rayman تحت نام Rayman Legends توسط Ubisoft برای PC تایید شد و در تاریخ August 30 در UK و September 3 در آمریکای شمالی عرضه می شود.این بازی همچنین شامل 40 مرحله از عنوان قبلی Rayman: Origins را نیز در قسمتی به نام Back to Origins دارا می باشد.
سبک بازی همچنان همانند عنوان قبلی است و پشتیبانی کامل از Co-Op خواهد داشت.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Montpellier[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Wii U,Vita,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Rayman Legends[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] August 30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Rayman Legends
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]وقتی ریمن به جنگ هنر می رود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
بالاخره دنباله ی یکی از بهترین بازیهای پلتفرمر دوبعدی جهان منتشر شد :d پنج گیگ برای من خیلی زیاده, من که منتظر میشم تا نسخه ی فشرده ش منتشر بشه

بالاخره دنباله ی یکی از بهترین بازیهای پلتفرمر دوبعدی جهان منتشر شد :d پنج گیگ برای من خیلی زیاده, من که منتظر میشم تا نسخه ی فشرده ش منتشر بشه

همینو با وینرار دارم فشرده میکنم زیر 4 گیگ میشه! یه 15 دقیقه دیگه کلوب قرار میگیره ! ;)

همینو با وینرار دارم فشرده میکنم زیر 4 گیگ میشه! یه 15 دقیقه دیگه کلوب قرار میگیره ! ;)

ممنون. دستت درد نکنه. ولی باز هم 4 گیگ هم کم نیست برای من. احتمالا از فردا گروه های ریپک کننده, نسخه هایی در حد 2 تا 3 گیگ منتشر می کنند. در ضمن تا اونجایی که من امتحان کردم, معمولا 7zip بیشتر فشرده میکنه تا winrar. خواستی, یه امتحانی بکن :d

نسخه دمو رو بازی کردم . بخوام راستشو بگم گیم پلی خسته کننده ای داشت . یعنی حالت تک نفرش اینطوری هست . خسته کننده . ولی با بقیه بازی کنی مطمئناً خیلی حال میده . ( این سلیقه و نظر من هست حالا ممکنه خیلی ها خوششون بیاد ولی از نظر من گیم پلیش در حالت تک نفره مزه خاصی نداره )

این بازی روسیستمت عالی جواب میده اصلا ریمن یه خاصیت خوبی که داره اینه که رو همه سیستما جواب میده:d:x:d

- - -ویرایش - - -

دوستان این بازی نسخه کم حجم 1 گیگ نداره؟؟؟؟؟

آقا من نمیدونم چرا رو سیستم من با فریم خیلی خیلی پایینی اجرا میشه . یه جوری که انگار اصلا کارت گرافیکم خیلی خیلی پایینه !خیلی افتضاحه فریم ریتش
کارت گرافیکم HD7750س که خیلی خوبه اما این بازی روش به صورت فجیحی فریم ریت پایینی داره.کسی این مشکل رو باهاش داشته؟همه ی درایورها و اضافات رو نصب کردم اما باز درست نشد

هنوز هیچ کس بازی نکرده؟ من 20 درصد بازی هم رفتم. به نظرم خیلی با نسخه ی قبل تفاوت نداره اما از هر لحاظی که فکر بکنید بهتر شده همچنان بعضی جاهاش یکم خسته کننده هست اما در مجموع جز بهترین های این سبکه به شدت طراحی هنریش بهتر شده اصلا ادم دلش نمیاد مراحل رو رد کنه از بس که زیبا هستن در عکس ها مشخصن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or