Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Shutter

shutter_galleryposter.jpg

شاید 1 ساعت اول فیلم حال نکنید اما 30 دقیقه آخر مخصوصا 5 دقیقه آخر خیلی خیلی قشنگه ! تعجب میکنم چرا تو IMDb یوزر ها نمره خوبی بهش ندادن !

Inglourious Basterds

inglourious-basterds-20090708050902807_640w.jpg

در ابتدا باید بگم واقعا خوشم اومد از فرم فیلم ! ولی فیلم نامه از جنس کارای تارانتینو نیست ! اولین نکته ای هم که تو ذوق میزنه همین فیلمنامه ی سفارشی فیلمه ! البته نمیشه از این گذشت که فیلمنامه و فیلم ، هردو به جذاب ترین حالت تاریخ رو تحریف کردن ! این یکی از امتیازات فیلم نامه هست . شاید همچین کاری ( تحریف زیبای تاریخ ) به این ظرافت فقط از تارانتینو بر میومد . حتی یه بچه هم میفهمه فیلم قصد داره حساسیت یهود ها به قضیه ی هولوکاست و کشتار دسته جمعی یهودی ها رو نشون بده ! یه جورایی فیلم قصد داره انتقام اون حادثه رو بگیره ! البته برای من اصلا مهم نیست ولی کاش ایده ی داستانی فیلم برای خود تارانتینو بود !
در ضمن پایان فیلم هم خیلی ساده انگارانه بود ! یعنی تارانتینو واقعا تفکر مخاطب رو در نظر نگرفته ! یه جورایی برد پیت تونست به قول خودمون با کلک رشتی :biggrin1: سرهنگ رو خر کنه !
به نظرم تارانتینو یکی رو که از اول تا اخر فیلم داره به عنوان نماد هوش و ذکاوت نشون میده با ساده ترین حیله از دور خارج میکنه !!! یه ذره نامعقول بود !
یه مورد دیگه هم اشتباه تارانتینو در استفاده از سکانس های طولانی با دیالوگ های کسل کننده در فیلم هایی هست که روند قصه یه ضرب اهنگ تند و پر تنش رو میخواد ! اصلا نیاز نبود زیرکی و باهوشی سرهنگ رو با سکانس های طولانی و دیالوگ های خسته کنندش نشون بده . کاش در تدوین فیلم با کم کردن زمان فیلم و تند کردن روند فیلم به جذاب تر شدن فیلم کمک میکرد !
البته نمیشه از فیلمبرداری زیبا و دایرکتینگ عالی تارانتینو به راحتی گذشت . در چند سکانس هنر تصویر برداری بسیار دیدنی هست ! مثل سکانس ابتدایی فیلم !
بازی های بسیار روان و دوست داشتنی بودن مخصوصا برد پیت ! من برخلاف نظر خیلیا بازی برد پیت رو خیلی بهتر میدونم ! مثلا سکانس اماده کردن گروه حرومزاده ها در ابتدای فیلم .
سکانس صحبت کردن با سرباز المانی که تازه پدر شده بود .
هر چند کریستوفر والتس هم بسیار عالی بازی کرد و تونست نقش یه ادم وطن پرست و زیرک و روباه صفت و در عین حال خیانت کار و طماع رو بسیار دیدنی در بیاره ولی برد پیت یه چیز دیگه بود :biggrin1:
در کل فیلم ارزش دوباره دیدن رو داره ! میتونست فیلم کم نقص تری باشه ! ولی همین IB بعد از فیلم متوسطی مثل Death Proof یه نعمت بزرگ به حساب میاد ! امیداورم ایده ی IB با ساخته شدن IB2 لوث نشه .

امتیاز = 17 از 20

SHINOBI
HEART UNDER BLADE
2005
9/10
050724-shinobi.jpg

خب خیلی وقت پیش دیده بودمش ولی بی کیفیت .
ایندفعه با کیفیت دیدمش .
واقعا زیبا بود . زیبا بمعنای خود کلمه .
با این اسم از خیلی وقت پیش آشنا بودم و خیلی از بازیش خاطره دارم ولی با فیلمش جدای از بازیش ارتباط برقرار کردم .
هیچ سنخیت و ربطی هم به بازی Shinobi نداره .

My Sister's Keeper

My_sisters_keeper_poster.jpg

داستان در مورد خانواده ای هست که دخترشون سرطان داره و اتفاقاتی که با اون روبرو هستن...
واقعا همه جوره از دیدنش لذت بردم!! داستان خوب بازیه خوب (کامرون دیاز بازیه خوبم بلده پس:دی) موسیقی فوق العاده ....
به دوستان احساسی مثل خودم پیشنهاد میشه!!

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt1078588

Fantastic Mr. Fox
کارای این وس اندرسون فوق العادست.همیشه یه جور طنز جالب و متفاوتی تویه کاراش داره.من یکی بشخصه عاشق کاراشم.
اخرین فیلمش یه انیمیشنه از نوع ایست حرکتی.داستان در مورد یه روباه و مشکلاتی که تویه کارش و زندگیش داره.
در یک کلام فیلم به نظرم شاهکاره.فیلمنامه خوب،دیالوگ ها بسیار عالی،صداپیشگی خوب ولی نه عالی(یه جورایی صدای جرج کلونی به شخصیتش نمی یومد) از همه مهم تر موسیقی متن عالی یعنی به تمام معنا عاشقش میشید.الان رفتم نگاه کردم دیدم اهنگسازش کاندید اسکار شده اگه جایزرو بگیره کاملا حقش.نوش جونش!
در ضمن با دیدن این انیمیشن به نظرم اسکار حق اینه نه احتمالا Up

امتیاز 9.5 از 10

UP
به نظر من بهترین انیمیشن پیکسار تا به الانه هرچند همه ی انیمیشن های پیکسار جدای گرافیک جذابیت فوق العده ای دارن
موضوع این انیمیشن مخصوصا شروع زیبای داستان بی نظیره در عرض چن دقیقه شما متوجه شخصیتی میشید که تمام زندگیش همسر و خاطراتش تو یه خونه ی قدیمیه وقتی همسرشو از دس میده فیلم به معنای واقعی کلمه حس تلخ تنهایی رو به مخاطب القا میکنه.مهمترین ویژگیه این فیلم اینه که سرشار از احساساته از ابتدا تا پایان.من به این فیلم 10/10 میدم و امیدوارم تو مراسم اسکار جایزه ببره که کاملن لیاقتشو داره

سلام

Chaos Theory
فیلمش بد نبود . رایان رینولدزی بود دیگه ! :دی
یه کمدی رمانتیک معمولی .
6/10
-----
پ.ن : من یه هاردی از بنده خدایی گرفتن که تقریباً 200 گیگ فیلم توش بود . فکر کنم طرف خیلی به رینولدز علاقه داره . کلی فیلم ازش تو هارده هست !

Drag Me To Hell

DragMeToHell.jpg

اخرین فیلم ریمی از اون فیلمایی هست که نه میتونم بگم منو پشیمون کرد از دیدنش نه اینکه واقعا از دیدنش خوشحالم ! فقط میتونم بگم فیلمی بود که باید میدیدم ! شاید بعد از چند وقت که ریمی از این ژانر دور شده بود لازم بود یه بار دیگه از این فیلم ها بسازه ( البته بعد از گندی که مشترکا با کلمبیا به SM3 زدن )
فیلم علاوه بر اینکه میخواد بگه قراره فیلم تک و منحصر به فردی باشه ولی نمیتونه خوب ایده رو پیاده کنه ! سام ریمی میخواد نشون بده تو کار Horror میتونه رگه های طنز رو وارد کنه ولی کارش اصلا خوب نگرفته ! یه جاهایی وجود رگه های طنز فیلم رو مضحک کرده ! سکانس پارکینگ ! سکانس های بیش از حد تکراری کنده شدن موی کریستین ! سکانس های تکراری دستمال پارچه ای !
البته سکانس های اکشن فیلم به راحتی هنر سام ریمی در دایرکتینگ این سکانس ها رو نشون میده ! دقیقا همون سکانس پارکینگ !
یه موضوع دیگه ای هم هست اینه که قراره ما تو فیلم تعلیق ببینیم در حالی که شما حتی برای یه صحنه هم تعلیق و دلهره رو تو فیلم نمیبینین ! البته شاید این نظر من باشه که فیلم فاقد حس تعلیق و دلهره هست !
اما شاید نکته ای که خیلی برا من جالب بود اولا داستان سر راست فیلم بود ثانیا ضرب اهنگ تند فیلم و زمان کوتاهش ثالثا بازی خوب الیسون لومان بود .( دقیقا چهره ی مظلوم و معصومش به نقش میخورد )
نظر راجرت ایبرت در مورد الیسون لومان هم خیلی جالبه :

It is essential that the heroine (for horror victims are conventionally women) be a good screamer, and man, can that Alison Lohman scream. Stanley Kubrick would have needed only a day with her on "The Shining," instead of the weeks he spent with Shelley Duvall
http://rogerebert.suntimes.com/apps...all&Class=%&FromDate=19150101&ToDate=20101231

در ضمن نمیشه از فیلم برداری ماهرانه ی فیلم هم به راحتی گذشت .
در ضمن جلوه های ویژه ی فیلم هم اینقدر خوب نیست ! بیشتر یه اثر متوسط به بالاست !
به نظرم میشه فیلم رو تو کمبود فیلم های ژانر Horror تو 2009 به عنوان یکی از متوسط رو به خوب ها قلمداد کرد !

امتیاز = 15 از 20

b.gif

Up in the Air
فیلم خوبی بود.این ریتمن ادم باهوشیه کار خودشم خوب بلده.فیلمای تقریبا جم و جور با فیلمنامه و دیالوگای خوب.جورج کلونی هم واقعا خوب بود اصلا انتظار نداشتم ازش!برعکس مایکل کلایتون که خیلی معمولی بود و نامزد اسکار شد اینجا خیلی خوب بود.بقیه بازیگرها هم همچنین.ولی یه مشکلی که داشت پیام های اخلاقی فیلم مخصوصا اخراش یه خورده تابلو بود و تو ذوق میزد.
8/10

Sherlock Holmes
دقیقا همون چیزی که ادم از گای ریچی انتظار داره.جذاب و سرگرم کننده.به هیچ وجه دنبال منطق فیلمای شرلوک هولمز نباشید.داونی جونیور هم حرف نداشت.طراحی دکور و صحنه و لباس هم خیلی عالی بود.
7.5/10

Stalker
شاهکار!چند ماه پیش دیده بودمش اینجا هم در موردش نوشتم ولی ایندفعه از دفعه اولم بیشتر خوشم اومد.هماهنگی فرم و محتوا تو فیلم کم نظیره.تا قبل این فکر می کردم 2001 بهترین استفاده از ریتم کند سکانس های طولانی رو کرده ولی الان به نظرم استالکر از اونم بهتره.نمونش سکانس فوق العاده تونل.موسیقی فیلم هم که رسما دهن بنده رو سرویس کرده:biggrin1: .به طرز عجیبی با اتمسفر مرموز فیلم جوره.برای دانلودم میزارمش:
http://www.4shared.com/file/183824629/770555b5/Stalker.html
مطمئنا برای اونایی که فیلمو دیدن خیلی قشنگتره.

Up in the Air
فیلم خوبی بود.این ریتمن ادم باهوشیه کار خودشم خوب بلده.فیلمای تقریبا جم و جور با فیلمنامه و دیالوگای خوب.جورج کلونی هم واقعا خوب بود اصلا انتظار نداشتم ازش!برعکس مایکل کلایتون که خیلی معمولی بود و نامزد اسکار شد اینجا خیلی خوب بود.بقیه بازیگرها هم همچنین.ولی یه مشکلی که داشت پیام های اخلاقی فیلم مخصوصا اخراش یه خورده تابلو بود و تو ذوق میزد.
8/10

Sherlock Holmes
دقیقا همون چیزی که ادم از گای ریچی انتظار داره.جذاب و سرگرم کننده.به هیچ وجه دنبال منطق فیلمای شرلوک هولمز نباشید.داونی جونیور هم حرف نداشت.طراحی دکور و صحنه و لباس هم خیلی عالی بود.
7.5/10

سلام

منم این دو تا فیلم رو دیروز و پریروز دیدم ، در مورد Up In The Air حرفای دوستم (که نمی شناسم :biggrin1:) تایید میشه ، نمی دونم منظورت از پیام اخلاقی آخر فیلم چی بود ، اگه وقت کردی تو Spoiler بگو ، اما آخر فیلم واسه من واقعا نابود کننده بود ! انتظار هر چیزی رو داشتم ، الا این پایان ! واقعا نابود شدم :biggrin1: !

خیلی فیلم خوبی بود ، ریتم خوبی ام داشت ، اصلا موقع دیدنش حتی یک لحظه خسته نشدم ! دیالوگ هاشم واقعا عالی بودن ! جرج کلونی ام محشر بود ! نمی دونم ولی فکر کنم کلونی لیاقت اسکار رو داشته باشه !

9.5/10

برای شرلوک هلمز ، ضمن تقدیر از بازی زیبای رابرت داونی جونیور ،‌ امتیاز 9/10 میدیم :biggrin1:

راستی فکر کنم بدونین که براد پیت در قسمت دوم فیلم که سال 2011 اگه اشتباه نکرده باشم میاد ، نقش موریارتی رو بازی میکنه !

The Blind Side

بالاخره موفق شدم این فیلم رو ببینم ، وسطای فیلم یه مقدار از ریتم افتاد ولی در یک کلمه میگم که واقعا فیلم عالی بود . نکته جالب واسه من بازی خوب Sandra Bullock بود ! یعنی این همونی بود که توی فیلم مسخره همه چیز درباره استیو بازی کرده بود ؟

10/10

The Rundown

The_Rundown_Movie.jpg

يادمه اون موقع ها كه تازه اكران شده بود ديدمش. كلا خيلي عشق Rock هستم . بهترين فيلم Rock

هم همين فيلم هست. خيلي حال كردم باش .

8/10

Dark Knight

thedarkknight1.jpg

اون موقع كه اكران شده بود . نسخه TS رو ديده بود . الان HD ديدم . واقعا اين فيلم بدون Heath Ledger

هيچي نبود . ديگه همه انقدر درباره اش گفتن كه نياز به تعريف من نيست !!!!

7/10

واقعا اين فيلم بدون Heath Ledger

هيچي نبود
خداییش منم با این حرفت موافقم
هر وقت اون بازی افتضاح اقای کریستین بل (بتمن) که ماشاالله دیالوگاشو با حس تمام ادا میکنه!!!!! که دوست داره ادم وقتی ایشون میاد تو فیلم بالابیاره!!! واقعا با خودم میگم اگرHeath Ledger تو این فیلم بازی نمیکرد ایا این همه از این فیلم تعریف میشد!!!

memento.jpg

خوب باید بگم که توضیح دادن داستان این فیلم تو این فضا نمیگنجه فقط به تمامی دوستانی که این فیلم رو ندیدن پیشنهاد میکنم حتما بگیرنش
9/10

خداییش منم با این حرفت موافقم
هر وقت اون بازی افتضاح اقای کریستین بل (بتمن) که ماشاالله دیالوگاشو با حس تمام ادا میکنه!!!!! که دوست داره ادم وقتی ایشون میاد تو فیلم بالابیاره!!! واقعا با خودم میگم اگرHeath Ledger تو این فیلم بازی نمیکرد ایا این همه از این فیلم تعریف میشد!!!

به نظر من انتخاب بل واسه چينين نقشي كار اشتباهي بود . هر وقت كه تو فيلم ميديدمش

دوست داشتم بزنم جلو . خيلي بازيش رو اعصابم راه ميرفت . البته از بل خوشم مياد بازي

فراموش نشدنيش رو تو Harsh Time هيچ وقت يادم نميره !!!

نمی دونم منظورت از پیام اخلاقی آخر فیلم چی بود ، اگه وقت کردی تو Spoiler بگو

در مورد پایان فیلم و اون قسمت رو دست خوردن کلونی قبول دارم دور از ذهن بود.ولی من با فیلمایی که راحت نتیجه گیری میکنن مشکل دارم.تو اون قسمتی که کلونی به دامادشون رو پند اخلاقی میده به نظرم خیلی راحت داره نتیجه گیری میکنهدر صورتی که شاید خیلیا تنها زندگی کردن رو ترجیح بدن

Terminator 2: Judgment Day
به مناسبت ترکوندن اواتار تصمیم گرفتم برای نمیدونم چندمین بار اینو ببینم.تقریبا از هر نظر بی نقصه.از کارگردانی بی نقص کامرون ، موضوع و پرداخت فوق العاده داستان ، شخصیت پردازی کم نظیر به صورتی که شخصیت ارنولد از بهترین هیرو ها و T1000 از بهترین بدمن های تاریخ سینمان،سکانس های اکشن کم نظیر تا جلوه های ویژه ای که هنوزم قدیمی نشده.اگه اواتار حتی نصف این فیلم هم برام جذاب و زیبا باشه،بازم فیلم خیلی خوبیه.

چند روزه که امتحانات دانشگاهی تمام شده شدید زدم تو کار فیلم!!!!

Blade Trinity

Blade_Trinity_poster.JPG

برای بار دوم میبینمش . قشنگه مثل سری های قبلیش . triple h و عشقه !!!!!!!!

7/10

The Taking Of Pelham 1 2 3

taking_pelham_123-336x500.jpg

نصبت به دیگر کارهای Tony Scott مثل Man On Fire فیلم قابل قبولی نیست . به نظر من دوتا بازیگر خوب

رو حروم این فیلم کرد

5/10

الانم میرم که kill Bill ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or