Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

DEADLINE
deadline-210x300.jpg

خدایش 4 خوبه دیگه تعارف نداریم که :biggrin1::biggrin1:اینم به عشق بریتنی مورفی دادم دیگه:cheesygri
-داستان:درباره یک دختر داستان نویسه ،شوهرش زندانه!چرا؟(بعدا میفهمید)خلاصه میخواسته از شوهر دور باشه و داستان هم بنویسه!-از اونایی بوده که همش دور بین فیلمبرداری دست میگیرند و زندگیشون رو ارشیو میکنن.برای نوشتن داستان جدیدش همراه دوستش به یک خونه ویلایی متروکه میره- دوستش بر میگرده به اون تنها میشه و.............(ادامه ی داستان را در برنامه بعد ببینید :دی)
-نقش اول: Brittany Murphy
کارگردان:Sean McConville
سبک:مثلا ترسناک

Death Sentence
120162255290642100.jpg

خدایش فیلمش در حد 7 میارزید ولی من بهش 9 میدم چون 2 ماه هرچی فیلم دیدم شرو ور بود:cheesygri
پس :love::love:

---
داستان:فردی خوشبخت ،صاحب همسر و دو پسر(اینم گیر بوده صحنه های تولد و سال جدید در کریسمس رو همراه خونوادش فیلم میگرفته:دی)در یک مکان اتفاقی برای فر زندش میافته و پسر جونش رو از دست میده(میگیرن ازش:دی)بعد باباهه میره تو کار انتقام و V FOR VANDETA رو به احرا میزاره و .....(خلاصه ببینید)
نقش اول:Kevin Bacon
کارگردان:James Wan
سبک:اکشن/ادونچر:دی

پ.ن:سعی کردم تیریپ خنده دار بیان کنم که حس فیلم رو ازتون نگیرم-دومی رو میارزه ببینید اولی رو نبینید چیزی رو از دست ندادید!

آخرین ویرایش:
درسته!
دیروقت بود دیگه حواسم نبود مثل اینکه جاگذاشتم!

فیلمش خیلی خاص نبود
یه اکشن معمولی با بازی مثل همیشه عالی نیکولاس کیج.
bad_lieutenant.jpg
اگه اسم Nicolas Cage رو بزرگتر از اینم بالای اسم فیلم مینوشتن تعجب نمیکردم
کلا از اون فیلماس که کاملا برمحور بازیگر اصلیشونن و جذابیت فیلم هم فقط بخاطر جذابیت بازیه بازیگر اصلیشه×
وگرنه نه داستان خاصی بود نه کارگردانی خاصی.

آخرین ویرایش:
The Big Sleep
من بیشتر با فیلمهایی حال میکنم که هامفری بوگارت توشون با ریش و لباسی غیر از کت و شلوار اتوکشیده بازی میکنه و مهمتر از همه کارگاه خصوصی نیست.
3/10

manhattan murder mystery

b00008awrl02lzzzzzzz.jpg

وودی آلن تو این فیلم هم بعد از آنی هال از دایان کیتون استفاده کرده. واقعا این دو تا ترکیبشون خیلی جالبه. حیف که وودی آلن دیگه بازی نمیکنه.فیلم مال دهه ی 90 هست.داستان و اتفاقاش خیلی سادست ولی روندش و بازی شخصیت ها جالب و خوبه.
اون جاهایی که وودی آلن رو به دوربین حرف میزنه یاد مهران مدیری میافتم!!
راجع به یه زن و شوهره (آلن و کیتون) که زنه (که سرش درد میکنه واسه ماجراجویی) بعد از مرگ یکی از همسایه هاشون به شوهر مقتول مشکوک میشه و کاراگاه بازی درمیاره!
در کل فیلم cool یی هستش. دیدنش حتما توصیه میشه.
7.5/10

slumdog millionaire
images

يه فيلم وا قعا ديدني. هركي نديده بره ببينه(نه بابا)
اين فيلم همون طور كه ميدونيد 8 تا اسكار برده وديگه معلومه چطوره.
من اصلا قصد ديدنش رو نداشتم چون(و چون هندي بود البته فقط بازيگراش) تا حالا نديده بودم. بعد mbc max گزاشتش (قبلا گزاشته بود ولي نديده بودم.)ديدم حال كردم.
9/10

The Lovelo Bones
جلوه‌های ویژه‌ی خاصی نداشت. ولی داستانش اینقدر زیبا و تاثیرگذاره که حتی یه دیالوگ رو هم از دست ندین. فیلم نامه خیلی قوی نوشته شده و بازی بازیگرا حتی خود سوزی عالیه. من به شخصه انتظار همچین فیلمی داشتم که دیدم‌، نه بیشتر و نه کمتر.

8.5/10

426d8454mv5bmtc2nt.jpg

The Kingdom
7.5/10
من هنوز Hurt Locker رو ندیدم ولی این یکی از زیباترین فیلمای ضد جنگی بود که تا حالا دیدم.زیاد بازیای بازیگراش شاهکار نبود ولی اونقدر خوب بود که آدمو تو جریان فیلم نگه میداشت.
داستان فیلم:
درباره ی یه گروه چهار نفره از ارتش ایالات متحده است (Jamie Fox,Chris Cooper,Jennifer Garner,Jason Bateman)بعد از اینکه چندتا از مامورهاشون تو یه عملیات انتحاری تو عربستان سعودی میمیرن,به اونجا اعزام میشن.ولی پلیس سعودی بجای اینکه باهاشون همکاری کنه بیشتر چوب لای چرخشون میزاره.ولی یکی تو پلیس عربستان باهاشون همکاری میکنه و اونها هم یواش یواش به رهبر بمب گذار ها نزدیک میشن و...
پایان فیلم هم خیلی زیبا بود.یه سری جملاتی رد و بدل میشه که آدمو واقعا به فکر میبره.
اول فیلم وقتی مامور امریکایی تو اون انفجار انتحاری میمیره(طرف نامزده "جانت"(جنیفر گارنر) بوده),"رونالد"(جیمی فاکس)یه چیزی دره گوش جانت میگه که تا آخر فیلم مشخص نمیشه چی گفته. وقتی این چهار نفر آخر فیلم به پایگاه این یارو رهبر بمب گذارا حمله میکنن,مجبور میشن مردرو که اسلحه کشیده بوده جلوی زن بچش بکشن.مرده که داشته میمرده هم دره گوش بچش یه چیزی میگه.تو سکانس پایانی فیلم به طور تقریبا هم زمان نشون میده که "ادام"(جیسون بیتمن)از جانت میپرسه که رونالد اون روز دره گوشت چی گفت!!؟مادر اون بچه هه هم از بچش میپرسه پدرت چی دره گوشت گفت!؟ تو دو سکانس پشت هم نشون میده که میگن,گفت:نترس.یک روز همشون رو میکشی!!
که نشون میده یه طرز فکر,تو دو طرف جنگ چقدر با هم فرق میکنه!
در آخر هم این فیلمو از دست ندین.ماله 2007ه.خیلیم قدیمی نیست.

tt1179891

My Bloody Valentine
Tom returns to his hometown on the tenth anniversary of the Valentine's night massacre that claimed the lives of 22 people. Instead of a homecoming, however, Tom finds himself suspected of committing the murders, and it seems like his old flame is the only one will believes he's innocent
در یک کلام می تونم بگم مزخرف:laughing:
از اول فیلم تا اخرش دارن هم دیگرو میکشن
حیف وقتی که صرف دیدنش کردم
4.8/10

Fallen Art

10/10
یه انیمیشن 6 دقیقه ای ـه..خیلی باهاش حال کردم..از لحاظ تکنیکی هم خیلی جالبه..موسیقی خیلی جالبی هم داره.
فقط اگه یه بار دیدین نفهمیدین چند بار دیگه هم ببینید و از جوانب دیگه به قضیه نگاه کنین.
جدیدا خیلی از لهستانی ها داره خوشم میاد..از لحاظ گیمرهاشون و موسیقی و فیلم و ...
از ایـــــنـــــجـــــا میتونید ببینیدش.
از اون چیزاس که هرکس یه برداشتی ازش میکنه.

دوستان منم این انیمیشن رو دیدم. خوب و جالب بود. یه تم خاصی داره.
اگه کسی لینکش رو میخواد:
Code:
http://rapidshare.com/files/77337334/Baginski_-_Fallen_Art__Sztuka_spadania_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/77345137/Baginski_-_Fallen_Art__Sztuka_spadania_.part2.rar
من خودم از اینجا دانلود کردم.
8.5/10
---------------------------------------
Eternal Gaze

1b74b340dca021a1d5ab8010.L._SL500_AA240_.jpg

این رو من حدود 1 ماه پیش دیدم. الان یادش افتادم گفتم براتون راجع بهش بنویسم.
داستان در مورد Alberto Giacometti یکی از مجسمه سازهای معروف معاصر هست که چند تا از کارهاش رو در موزه هنرهای معاصر دیده بودم.
انیمیشن متفاوت و جالبی بود با یه تم سرد.
8/10
-------------------------------------
Y Tu Mama Tambien

1245062460444_f.jpg

بدک نبود.
یه فیلم ساخت کشور مکزیک و نسبتا خوب بود که الان نگاه کردم تو IMDB متوسط امتیازاتش 7.8 بود. بازیگرهای نا آشنا (به جز یه نفر) ولی داستان نه چندان بد.
روند فیلم کمی کنده ولی بیننده رو خسته نمیکنه.
7/10

يه فيلم وا قعا ديدني. هركي نديده بره ببينه(نه بابا)
اين فيلم همون طور كه ميدونيد 8 تا اسكار برده وديگه معلومه چطوره.
داغ ما رو تازه کردی! دنی بویل که اصلا هیچ چیز دزست و حسابی قیلش نساخته بود معلوم نیست بهویی از کجا پیداش شد...
حق TCCOBB بود...

داغ ما رو تازه کردی! دنی بویل که اصلا هیچ چیز دزست و حسابی قیلش نساخته بود معلوم نیست بهویی از کجا پیداش شد...
حق TCCOBB بود...
!!!! هانــــــــــــــــــ
Danny Boyle چیزی نساخته بود
28Days Later
Sunshine
Trainspotting
و حتی Millions

--
نکنید از این کارا

آخرین ویرایش:
خب من امروز انیمیشن 9رو دیدم که ازنظر تکنیکی فوق العاده سطح بالا بود ولی داستان....مربوط به اخرالزمان بود وطبق معمول پربود از ادرسهای مذهبی مربوط به مسیحیت وصهیونیزم البته این برداشت منه ممکنه درست نباشه ولی درکل بد نبود تم فیلم خاکستری وتاحدودی سیاهه ولی درانتها چیزی بجز احیای برخی اموزه های اخرالزمانی مربوط به صهیونیزم ومسیحیت نیست

امتیاز من
6.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or