Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

american book of love 4/10
واقعا مزخرف بود تمام صحنه های فیلمو میشد پیش بینی کرد استیفلرشم که افتضاح بود بیشتر کودن بودن تا یه نفر از نسل استیفلرا

the hangover 8/10
کاش اون قسمت از مسافرانو که از داستان این فیلم کپی شده بودو ندیده بودم

snatch 8/10

the ugly truth 8.5/10

knowing 8.5/10

district 9 9/10

2012 9/10

آخرین ویرایش:
Sign
7/10
بازی مل گیبسون و خواکین فونیکس خوب بودش.کارگردانی هم همینطور. از کار های م.نایت.شیامالان هندی الاصل خیلی خوشم میومد. مثل همین ساین یا حس ششم.
ولی اخیرا گند زده تو فیلم هاش مثل اون فیلمش که مارک والبرگو به گند کشوند توش :biggrin1: یا lady in water :sick:

فیلم W I T :O A D رو دیدم واقعا فیلم تاثیر گزاری بود
غم انگیز ترین صحنه هایی بود که یک کارگردان میتونست بسازه.داستانش لحظه به لحظه رقم میخورد. واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
11/10

AMERICAN PIE: book of love"
كلا از شماره سه به بعد اون تيم روش نيستن به خاطر همين خوب از آب در نمياد ولي بازم بد نيست
5 از 10
"كسي از گربه هايه ايراني خبر نداره"(no one knows about persian cats)
فيلم خيلي خوبي بود ما كه از اول هم با موسيقي حال ميكرديم. اين فيلم از IMDB نمره 8 از 10 گرفته ولي همون AP بالا 4.5
نمره خودم: 9از 10
"سنگسار سريا "(stonning of the soraya)
اين فيلم هم خيلي عالي بود پيشنهاد ميكنم حتما ببينيد.imdb به اين هم 8 از 10 داده . منم 8 از 10
بيشتر براي كسايي بود كه فيلم واسه J*rk off مي خوانِ.
دم شما گرم.الان اون ستاره واسه چيه؟؟؟
من هميشه عاشق AP بودم به خاطر حركتاش, پيشنهاد ميكنم شما هم ببينيد

AMERICAN PIE: book of love"

فيلم خيلي خوبي بود ما كه از اول هم با موسيقي حال ميكرديم. اين فيلم از IMDB نمره 8 از 10 گرفته ولي همون AP بالا 4.5
نمره خودم: 9از 10
"سنگسار سريا "(stonning of the soraya)
اين فيلم هم خيلي عالي بود پيشنهاد ميكنم حتما ببينيد.imdb به اين هم 8 از 10 داده . منم 8 از 10

دم شما گرم.الان اون ستاره واسه چيه؟؟؟
من هميشه عاشق AP بودم به خاطر حركتاش, پيشنهاد ميكنم شما هم ببينيد

IMDB به هیچ فیلیمی نمره نمیده اونو کاربرای سایت میدن .
--
اون * هم برای e بود .

سلام
تو این 2 - 3 روز که تعطیل بودم نشستم چنتا فیلم دیدم .

year one
برای وقت گذرونی خوب . جم بلک رو که من همیشه خوشم میاد ازشپس کاری به خوب و بدش ندارم :دی " سرا هم بعصی جاها واقعاً خنده دار میشد .
کلاً فیلمش خوشحال بود 6/10
-----
blind dating
هنوز کامل نگاش نکردم ، ولی خوشم اومده ازش و دارم باهاش حال میکنم . باید ببینم آخرش چجوری تمام میشه . فعلاً 7/10
-----
g.i.goe:the rise of cobra
چرت و پرت بود . فقط میخواست یه فضایی برای اکشن فیلم دست و پا کنه . مصنوعی بود . 4/10
-----
g-force
خیلی باهاش حال کردم . داستانش و پایانش یکم آبکی بود ولی مدتی رو که نگاش میکردم اصلاً نفهمیدم چجوری گذشت . 7.5/10
-----
red cliff part I & II
نمیدونم برای چندمین بار بود که میدیدمش . البته الان به این نتیجه رسیدم که بیشتر به خاطر خاطراتی که با سریال عروسکیش دارم اینقدر باهاش حال میکنم و از دیدنش لذت می برم ! :دی 9/10

سلام.
من امروز Prison Break را تمام کردم.
نمرم در حالت کلی 9.5/10 .
سریال جالبی بود.به نظر من بهتر از Lost بود.
به نظر من یک مستند جالب بود.3/10 !!!!!

آخرین ویرایش:
این جزو توانایی‌های خارق‌العاده و مثال‌زدنی خودته که میتونی فیلم 5 سال پیشو 10 سال پیش دیده باشی :دی حتی با Fight Styleت برابری میکنه این تواناییت :دی

می‌بینم که از این سفر هم زنده برگشتی؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or